Blog

 1. Stylingtips voor dik haar

  Het hebben van een dikke bos haar klinkt voor de meeste mensen fantastisch. Maar wanneer je dik haar hebt weet je maar al te goed dat het knap lastig kan zijn om dik haar onder controle te krijgen en te houden. Je haar drogen en stylen neemt je halve ochtend in beslag. Irritant! In dit blog deel ik een aantal tips die je dikke haar hopelijk wél weten te temmen.

  Lees meer »
 2. Droog haar herstellen doe je zo!

  Voelen je lokken aan als stro en ziet je haar er dof uit? Dan is de kans aanwezig dat jij last hebt van droog haar. En niets is zo vervelend als in de spiegel kijken en niet blij zijn met de conditie van jouw haar. Maar wees niet bang, droog haar herstellen is niet moeilijk.

  Lees meer »
 3. Is je haar gezond of niet? Test het zelf!

  Iedereen wil natuurlijk met een gezonde haarbos door het leven. Gezond haar oogt vaak mooier en maakt het eenvoudiger om je haar in het gewenste model te brengen. Maar hoe weet je of jouw haar gezond is? Wij vertellen je hoe je dit kan testen! Hoe herken je ongezond haar hoe zorg je dat het haar weer gezond wordt?

  Lees meer »
 4. OPblonde: herstelt, verzorgt én beschermt

  Behandelingen zoals het blonderen en kleuren van je haar maar ook föhnen en stijlen met een warmtetool bezorgen ons haar een hoop schade. Toch zijn dit dingen die we allemaal maar al te graag blijven doen. Er is dus niks belangrijker dan deze schade zo veel mogelijk proberen te beperken en te herstellen om zo mooi en gezond mogelijk haar te behouden. Daarom wil ik je vandaag kennis laten maken met dé Italiaanse innovatie op het gebied van haar herstel: OPblonde!

  Lees meer »
 5. Welk krultype heb ik?

  Binnen de Curly Girl methode wordt er veel over krultypes gesproken. Maar welke krultypes zijn er nou eigenlijk? Hoe bepaal je jouw krultype en vooral; welke producten passen daar het beste bij? In dit blog ga ik je daar alles over vertellen. 

  Lees meer »
 6. Alles over je haar blonderen en de nazorg!

  Wil je graag je haar blonderen? Ben je nieuwsgierig hoe blond haar bij jou zal staan? Veel dames twijfelen over het blonderen van het haar. En die twijfel is niet raar want één ding mag duidelijk zijn: blonderen is niet goed voor het haar. Betekent dit dat je jouw droom moet laten varen? Nee, absoluut niet.

  Lees meer »
 7. Help, ik heb last van pluizig haar! + de oplossing

  Als er iets vervelend is dan is het pluizig haar! Doe je zoveel moeite om je haar goed te verzorgen en in model te brengen met als resultaat een pluizige haarbos. Dat is niet leuk en dat willen we niet! Vandaag lees je hoe pluizig haar ontstaat en wat je kan doen om dit te voorkomen. We delen ervaringen en mogelijke oplossingen!

  Lees meer »
 8. Hoe herken je een moisture overload?

  Moisture overload, proteïne toevoegen, meer hydrateren, haarmaskers… je bent er maar druk mee als je krullend haar hebt en de CG methode volgt. Maar wat is een moisture overload nou eigenlijk precies? Hoe herken je het en vooral, wat doe je er aan? 

  Lees meer »
 9. Hoe ontstaat vet haar & hoe voorkomen?

  Wat te doen tegen vet haar? Het vet worden van ons haar is iets heel normaals en onvermijdelijk. Op den duur wordt het haar van iedereen vet, maar waarom heeft de een sneller vet haar dan de ander? Heb jij snel last van vet haar en wil je dit voorkomen? Lees dan snel verder!

  Lees meer »
 10. 7 hoofdhuidproblemen + dé oplossing!

  Heb je last van een droge of gevoelige hoofdhuid? Ook schilfers, eczeem en schimmels behoren tot hoofdhuidproblemen die je liever niet hebt. Wij weten als geen ander hoe vervelend het is als je te maken hebt met hoofdhuidproblemen. Wil jij weten wat de meest voorkomende hoofdhuidproblemen zijn en hoe je hier vanaf komt? Lees dan snel verder!

  Lees meer »