1. Grijze haren: verbergen of verzorgen?

  Heb jij je eerste grijze haar al ontdekt of heb je die ontdekking jaren geleden al gedaan? Geen nood… De “granny grey” look is helemaal hot & happening!
  Lees meer »
 2. Siliconen, sulfaten en parabenen

  Siliconen, sulfaten en parabenen. Je hebt vast weleens gehoord dat je deze ingrediënten moet vermijden bij je haarproducten. Maar zijn ze nou eigenlijk écht zo slecht voor je? Of worden we allemaal voor niets bang gemaakt? Je leest het hier!
  Lees meer »
 3. Wat is de Curly Girl Methode?

  Sodium Laureth Sulfate, Dimethicone, Isopropanol…. Wat? Wanneer je de CG methode volgt, zijn dit vast hele bekende woorden voor je. Maar ben je nog niet bekend met deze haarverzorgingsmethode? Lees dan dit blog!
  Lees meer »
 4. Hoe bescherm ik mijn haar tegen zout en chloor?

  Yess, de zon schijnt en je ligt op het strand of aan het zwembad. Je ligt heerlijk te genieten van de zon om vervolgens afkoeling te zoeken in de zee of in het zwembad. Dit is alleen niet altijd even goed voor je haar!
  Lees meer »
 5. Hoe kies ik CG producten?

  Begrijp je inmiddels al hoe de Curly Girl Methode werkt? Heb je je haareigenschappen onderzocht? Maar heb je nog géén idee welke producten je moet gebruiken? In dit blog leggen we je alles uit over de vele opties van verzorgings- en stylingproducten!
  Lees meer »
 6. Hoe bescherm ik mijn haar tegen de zon?

  Je huid en haar beschermen tegen de zon is ontzettend belangrijk. Ook je haar beschermen? Jazeker! UV-stralen zijn namelijk niet alleen schadelijk voor je huid, maar ook voor je haren!
  Lees meer »
 7. Wat doet de zon met je haar?

  Word jij ook zo vrolijk van de zon? Wij wel! Alleen is het elk jaar weer oppassen geblazen voor de schadelijke UV-stralen! Wist je dat je haar ook extra bescherming nodig heeft tegen de zon?
  Lees meer »
 8. Veilige huid- en haarproducten voor kinderen

  In de (online) winkels vind je heel veel verschillende huid- en haarverzorginsproducten voor baby’s en kinderen. Maar welke producten zijn eigenlijk veilig?
  Lees meer »
 9. Welke haarkleur past het beste bij mij?

  Ben jij toe aan een nieuwe haarkleur? Leuk!… maar denk hier wel even goed over na. Niet alle kleuren zullen je even goed staan. Dit heeft onder andere te maken met de kleurtoon van je huid, deze kleurtint hangt samen met welk seizoenstype je bent.
  Lees meer »
 10. Ook last van hoofdhuidproblemen of haaruitval?

  Wij weten als geen ander hoe vervelend het is als je te maken hebt met hoofdhuidproblemen. Dit gaat vaak gepaard met jeuk en onzekerheid, stel je voor dat iemand het ziet. Hoofdhuidproblemen kunnen helaas op lange termijn ook hand in hand gaan met haaruit
  Lees meer »