1. Parabenen, Sulfaten en Siliconen

  Parabenen, Sulfaten en Siliconen
  Lees meer »
 2. How to: Je haar beschermen tegen de zon!

  How to: Je haar beschermen tegen de zon!
  Lees meer »
 3. Haartrends Lente 2018

  Heerlijk de vogeltjes die ’s ochtends van zich laten horen, als je richting werk gaat. Eindelijk, de lente is in aantocht. JIPPIE! Een nieuw seizoen betekent natuurlijk ook weer nieuwe haartrends.
  Lees meer »
 4. Voor welke ‘wedding hairdo’ ga jij?

  Het trouwseizoen is begonnen en de uitnodigingen liggen al op de mat, of misschien ben jij zelf wel de gelukkige die in het romantische huwelijksbootje gaat stappen! Ben jij opzoek naar een toffe hairdo en wil je het graag zelf doen? Dan ben je hier aan h
  Lees meer »
 5. Hoe krijg ik de geel-tonen gemakkelijk uit mijn blonde haar?

  Fifty shades of yellow.......ownee dat willen we natuurlijk niet ;) dit keer een blog voor alle blondjes onder ons. Want ben je nu natuurlijk blond, geverfd, donker of licht blond, is je haar gezond of nogal beschadigd, het wordt uiteindelijk altijd geel.
  Lees meer »
 6. Oolaboo… A luxury for your hair!

  Zoals jullie misschien wel gezien hebben, is er een nieuw merk bij ons verkrijgbaar! Genaamd Oolaboo… wij zijn ontzettend trots dat we deze prachtlijn kunnen aanbieden en jullie hierover kunnen vertellen.
  Lees meer »
 7. Als je wenkbrauwen maar goed in model zitten!

  Zo luid het gezegde wat op dit moment door de beautywereld rond waard. Daarom wil ik het vandaag graag met jullie hebben over de wenkbrauw trends van 2017 maar ook over hoe je de perfecte wenkbrauwen creëert!
  Lees meer »
 8. Ben jij al Sulfaatvrij?

  Er gaan op dit moment heel veel verhalen de ronde over de sulfaten die in shampoos zitten. Je ziet vast door de bomen het bos niet meer, daarom helpen wij je op weg met alle ins en outs op dit gebied.
  Lees meer »
 9. Wil jij ook zo’n mooi kleurresultaat bereiken met Jean Paul Mynè? Lees hier hoe dat moet!

  De kleurshampoos en maskers van Jean Paul Mynè zijn dé hit van dit moment! Door middel van organische pigmenten geef je het haar een kleur boost, waardoor het weer lijkt alsof je haar net geverfd is. Maar hoe gebruik je zo’n shampoo of masker nou precies?
  Lees meer »
 10. Weet jij welke borstel bij jou past?

  Brush me away!! De juiste haar verzorging is minstens zo belangrijk als het hebben van een goede borstel of kam voor je haar. Maar welke borstel is nu de beste keus voor jouw haar of jouw styling behoeftes? Ik zie zoveel verschillende tools voorbij komen
  Lees meer »
Pagina