Blog

 1. Je haarborstel schoonmaken? Dat doe je zo!

  Ken je dat? Klusjes die je het liefst zo lang mogelijk uitstelt of waar je misschien wel nooit aan zou willen beginnen? Je haarborstel schoonmaken is er daar waarschijnlijk één van… Tijd om daar iets aan te veranderen! 

  Lees meer »
 2. Hoe verzorgen celebs hun krullen?

  Wij vertellen je regelmatig hoe je het beste je krullen kunt verzorgen en stylen, maar we kunnen ons best voorstellen dat je dit veel liever van je favoriete celebs hoort. Ik ben voor je op onderzoek uit gegaan om voor jou de beste tips en favoriete producten van de celebs te achterhalen! Lees je snel verder?

  Lees meer »
 3. Oh jee, hoofdhuidproblemen? Wij helpen!

  We hebben allemaal wel eens last van onze hoofdhuid. Vaak is het niets en gaat het na een aantal dagen wel weer weg. Maar wat nou als het niet weg gaat? Wat zou het dan kunnen zijn? In dit blog ga ik je het vertellen! 

  Lees meer »
 4. 7 do's & dont's voor het verzorgen en stylen van fijn en dun haar!

  Dun & fijn haar, soms is het best een beetje balen! Waar je beste vriendin met twee spuitjes haarlak een bos wilde lokken creëert waar je u tegen zegt, ben jij nog steeds aan het zoeken naar het juiste product om een beetje model in je haar te krijgen. 

  Wij geven je graag wat advies! In dit blog lees je de do’s en dont’s voor fijn en dun haar. Lees je snel verder? 

   

   

  Lees meer »
 5. Hoe verzorg je het haar van kinderen?

  Het verzorgen van het haar van kinderen kan een uitdaging zijn. Er zijn veel verschillende soorten haar en elk type heeft een andere behandeling nodig. Daarnaast is het belangrijk dat je als ouder de juiste producten gebruikt die veilig voor de kwetsbare hoofdhuid en haren van je kind. In dit blog geef ik tips voor de meest voorkomende haartypes en laat ik je producten zien waarmee je het haar van je kind(eren) kunt verzorgen. Lees je snel verder?

  Lees meer »
 6. Let op mannen: dik haar stylen doe je zo!

  Dik haar. You hate it or you love it. Enerzijds is het natuurlijk heerlijk dat je gezegend bent met een flinke bos haar, maar het kan ook erg lastig zijn om je haar te stylen.
  Daarom geef ik je in dit blog wat inspiratie. Ik laat je de beste kapsels zien voor wanneer je dik haar hebt. Ook komen er wat producten langs die je kunnen helpen om je wilde lokken te temmen!

  Lees meer »
 7. Herstel je haar binnen no time met K18

  Ons haar krijgt, zonder dat we het altijd maar doorhebben, best veel te verduren. We gebruiken bijvoorbeeld een föhn om ons natte haar te drogen en vervolgens gaan we met een andere hitte tool aan de slag om gewenst resultaat te creëren. Niet te vergeten dat we het ook leuk vinden om ons haar af en toe in een andere kleur te verven. Allemaal dingen die als je het teveel en te vaak doet niet erg goed zijn voor je lokken. Niet alleen deze dingen kunnen op lange termijn schade aan het haar brengen, wat dacht je van je haar teveel bloot stellen aan de zon? Gelukkig is er K18! In dit blog ga ik je uitleggen wat k18 is en het zelf uitproberen. Lees je verder?

  Lees meer »
 8. De bowl methode: wat is het en hoe werkt het?

  Je hebt er misschien al eens over gehoord op TikTok, Instagram of YouTube: de bowl methode.
  Wat is het en hoe werkt het? En doet het ook echt wat het belooft? In dit blog lees je er meer over!

  Lees meer »
 9. Ken jij Salon B Haircare al?

  Nieuw, nieuw, nieuw! Misschien ken je Salon B als naam van een succesvolle kapperszaak, maar wist je ook dat ze eigen haarproducten ontwikkelen? Meet Salon B Haircare!

  Lees meer »
 10. Dit zijn de haarkleurtrends van 2023!

  We lieten je eerder al de trends zien voor kapsels in 2023. Wil jij graag andere haarkleuren uitproberen? Wij geven je in dit blog flink wat haarkleur inspiratie en laten je dé trends op haarkleurgebied zien in 2023. Lees je snel verder?

  Lees meer »