Blog

 1. Cadeaus bij verschillende merken!

  Lees meer »
 2. Ook last van hoofdhuidproblemen of haaruitval?

  Wij weten als geen ander hoe vervelend het is als je te maken hebt met hoofdhuidproblemen. Dit gaat vaak gepaard met jeuk en onzekerheid, stel je voor dat iemand het ziet. Hoofdhuidproblemen kunnen helaas op lange termijn ook hand in hand gaan met haaruit
  Lees meer »
 3. 5 tips voor blond of geblondeerd haar!

  Heb jij blond of geblondeerd haar? Wat is het toch lastig om dat goed te verzorgen… Je wilt niet dat het een gele gloed krijgt, maar je wilt het wel goed kunnen reinigen en verzorgen.
  Lees meer »
 4. Wat is de Curly Girl Methode?

  Sodium Laureth Sulfate, Dimethicone, Isopropanol…. Wat? Wanneer je de CG methode volgt, zijn dit vast hele bekende woorden voor je. Maar ben je nog niet bekend met deze haarverzorgingsmethode? Lees dan dit blog!
  Lees meer »
 5. Hoe kies ik CG producten?

  Begrijp je inmiddels al hoe de Curly Girl Methode werkt? Heb je je haareigenschappen onderzocht? Maar heb je nog géén idee welke producten je moet gebruiken? In dit blog leggen we je alles uit over de vele opties van verzorgings- en stylingproducten!
  Lees meer »
 6. 5 tips voor dik en weerbarstig haar!

  Dik en weerbarstig haar heeft vaak nét wat extra verzorging en voeding nodig dan andere haartypen. Je haar heeft zijn eigen willetje; het is moeilijk door te kammen, moeilijk te stylen en is vaak droog en pluizig.
  Lees meer »
 7. 5 tips voor krullend haar!

  Heb je krullend haar? Lucky you! Maar je bent er misschien niet altijd blij mee; je haar is droog, dof, pluizig of je hebt steile plukjes tussen je krullen. Wat is het toch lastig om je krullen te verzorgen…
  Lees meer »
 8. 5 tips voor normaal haar!

  Heb je ‘normaal haar’? Lucky you! Je hebt dus niet zo veel last van problemen zoals een vette hoofdhuid, snel splijtende punten of altijd pluizig haar. Maar is je haar wel echt gezond?
  Lees meer »
 9. 5 tips voor slap en futloos haar!

  Heb je slap en futloos haar? Dit betekent niet per se dat je ook fijn haar hebt. Futloos haar kan tijdelijk zijn, maar ook komen door de structuur van je haar.
  Lees meer »
 10. 5 tips tegen droog haar!

  Heb je droog haar? Oh no! Je haar mist glans en is pluizig en gevoelig. Het is niet fijn als je haar zo droog is en het daardoor lastig te stylen is.
  Lees meer »