Blog

 1. Haarvitamines, wat doen ze voor je haar?

  Mooi en gezonde haren, dat wil toch iedereen? Vaak zoek je hiervoor de juiste shampoo, conditioner en voor extra verzorging en voeding ook een haarmasker. Maar wist je dat je een gezonde haargroei ook kunt bevorderen door haarvitamines te slikken?

  Lees meer »
 2. De 6 meest gemaakte CG fouten!

  De CG methode is niet alleen een wondermiddel voor krullenbollen, het is ook een zware zoektocht. Met zoveel informatie en regeltjes is het niet gek om af en toe fouten te maken. Maar sommige fouten zijn funest voor je krullen….  Ik deel de 6 meest voorkomende CG fouten die je écht niet meer mag maken! 

  Lees meer »
 3. Hoelang is shampoo houdbaar?

  Je koopt alvast een nieuwe shampoo die vervolgens ergens in een kastje verdwijnt omdat je oude shampoo nog niet helemaal op is. Na een paar maanden kom je erachter dat je die shampoo vergeten bent. Mmm… zal deze nog wel goed zijn? Goede vraag, hoe lang is shampoo houdbaar eigenlijk?

  Lees meer »
 4. Professionele haarverf voor thuis

  We willen allemaal soms eens wat anders proberen, zo ook een andere haarkleur. Het beste is om je haar bij een professionele salon te laten kleuren, zij gebruiken de goede producten, hebben de juiste kennis en kunnen je persoonlijk adviseren. Maar wat als bijvoorbeeld de kapsalons gesloten zijn en je zelf thuis je haar wilt verven? Hoe doe je dat dan? En wat zijn eigenlijk de mogelijkheden als je je haar een andere kleur wilt geven? Ik vertel het je in dit blog!

  Lees meer »
 5. Wat is keratine?

  Wanneer je langs de schappen met haarverzorgingsproducten loopt is dit ingrediënt je waarschijnlijk al regelmatig in het oog gevallen; keratine. De haarindustrie overspoelt ons met producten die keratine bevatten maar waarom is dit ingrediënt nou eigenlijk zo populair? Wil je meer weten over keratine en wat keratine doet met je haar? Lees dan snel verder.

  Lees meer »
 6. Zo kom je de lockdown door mét mooi haar!

  Helaas, de salons moeten weer dicht! Dit betekent gespleten haarpunten, uitgroei en saaie kapsels tijdens de feestdagen! Of toch niet? Wij hebben een aantal tips voor je om de lockdown door te komen, mét mooi haar! 

  Lees meer »
 7. Haar extensions voor krullend haar? Hair Nomads!

  Haar extensions kopen voor krullend haar is niet makkelijk! Het is een hele zoektocht om een extension met jouw krultype te vinden.

  Hair Nomads heeft haarbundels voor élk krultype. Van waves tot kroeshaar, elke bundel heeft een andere structuur en krulpatroon.

  Lees meer »
 8. Kappersproducten zijn beter dan drogisterijproducten. Feit of fabel?

  Herkenbaar? Productadvies krijgen bij de kapper, om vervolgens naar de drogisterij te sluipen om het daar een stuk goedkoper aan te schaffen. Een shampoo is een shampoo toch?

  Wij krijgen vaak de vraag of kappersproducten nou echt beter zijn dan drogisterijproducten. En waarom zijn professionele haarproducten zoveel duurder? Daar gaan wij jullie alles over vertellen!

  Lees meer »
 9. Proteïne in haarproducten

  Ruim 10 jaar geleden ontstond de eerste hype met proteïnerijke voeding en supplementen. Je kon geen product aanschaffen of er was wel proteïne aan toegevoegd. Inmiddels heeft dit fenomeen ook de markt van haarverzorging bereikt. Maar wat doen proteïnen precies in je haarverzorging en wanneer heb je deze eigenlijk nodig?

  Lees meer »
 10. Dé shampoo bar, wat is het & hoe werkt het?

  Misschien heb je er nog nooit van gehoord, maar ik kan het mij bijna niet voorstellen: de shampoo bar. Wat begon bij een enkele shampoo bar die te vinden was in de winkelschappen is dit inmiddels uitgegroeid tot een product dat we niet meer weg kunnen denken uit de haarverzorgingsindustrie. We zien steeds meer merken een shampoo bar op de markt brengen, maar wat is zo’n shampoo bar nou precies? Ik ga je alles vertellen over deze duurzame haarverzorging, lees snel verder!

  Lees meer »