1. Holiday Hairdo’s --> Get the look!

  Ja ja, het is weer zover… De feestdagen staan weer voor de deur en iedereen zit weer met de handen in het haar! Wat voor leuks zullen we er dit jaar eens mee gaan doen?
  Lees meer »
 2. Ben jij al helemaal up to date?

  Het herfstseizoen is weer aangebroken en ineens hebben we allemaal weer zin in een andere hair-do.
  Lees meer »
 3. Heeft jouw haar ook last van herfst stress?

  Het kouder wordende weer staat voor de deur en de knetterende kleding kunnen we alweer voelen. Ondanks dit, vind ik de herfst altijd wel een romantische maand. Lekker door het bos wandelen en vervolgens met een warme choco bij de verwarming.
  Lees meer »
 4. Je haar een boost geven na een zware zomer

  Summer, summertime! Wij houden er enorm van, wie niet zou je denken? Nou je haar vindt het echt niet altijd even leuk en kan beschadigd zijn geraakt, ondanks alle goede intenties.
  Lees meer »
 5. Summertime? Hier snakt je haar naar!

  Tijdens deze periode van veel en warm weer, is het soms een beetje afzien. Niet alleen voor jou maar ook voor je haar. We feel ya! Gelukkig zijn er tegenwoordig verschillende producten die de zomerperiode een stuk makkelijker voor je maken.
  Lees meer »
 6. De wereldberoemde Philip Kingsley

  Philip Kingsley is door zijn bekroonde haar- en hoofdhuidproducten, geliefd bij beroemdheden over de hele wereld. Dan kan je er wel vanuit gaan dat het topproducten zijn! Ben jij op zoek naar een product dat zowel je haar als je hoofdhuid kan herstellen?
  Lees meer »
 7. De baard werkt magnetisch

  Waar eerst een mooie glimlach en vlotte babbel indruk maakte op het vrouwelijk schoon, is dat nu de baard! Een volle baard, perfect in shape… we girls love it!
  Lees meer »
 8. Sweet Bunny Hare: dé nieuwe vitamineboost voor je haar!

  Is lang haar altijd al een droom geweest? Dit is dé oplossing!
  Lees meer »
 9. Parabenen, Sulfaten en Siliconen

  Parabenen, Sulfaten en Siliconen
  Lees meer »
 10. Hoe krijg ik de geel-tonen gemakkelijk uit mijn blonde haar?

  Fifty shades of yellow.......ownee dat willen we natuurlijk niet ;) dit keer een blog voor alle blondjes onder ons. Want ben je nu natuurlijk blond, geverfd, donker of licht blond, is je haar gezond of nogal beschadigd, het wordt uiteindelijk altijd geel.
  Lees meer »
Pagina