1. Summertime? Hier snakt je haar naar!

  Tijdens deze periode van veel en warm weer, is het soms een beetje afzien. Niet alleen voor jou maar ook voor je haar. We feel ya! Gelukkig zijn er tegenwoordig verschillende producten die de zomerperiode een stuk makkelijker voor je maken.
  Lees meer »
 2. De wereldberoemde Philip Kingsley

  Philip Kingsley is door zijn bekroonde haar- en hoofdhuidproducten, geliefd bij beroemdheden over de hele wereld. Dan kan je er wel vanuit gaan dat het topproducten zijn! Ben jij op zoek naar een product dat zowel je haar als je hoofdhuid kan herstellen?
  Lees meer »
 3. De baard werkt magnetisch

  Waar eerst een mooie glimlach en vlotte babbel indruk maakte op het vrouwelijk schoon, is dat nu de baard! Een volle baard, perfect in shape… we girls love it!
  Lees meer »
 4. Sweet Bunny Hare: dé nieuwe vitamineboost voor je haar!

  Is lang haar altijd al een droom geweest? Dit is dé oplossing!
  Lees meer »
 5. Parabenen, Sulfaten en Siliconen

  Parabenen, Sulfaten en Siliconen
  Lees meer »
 6. Hoe krijg ik de geel-tonen gemakkelijk uit mijn blonde haar?

  Fifty shades of yellow.......ownee dat willen we natuurlijk niet ;) dit keer een blog voor alle blondjes onder ons. Want ben je nu natuurlijk blond, geverfd, donker of licht blond, is je haar gezond of nogal beschadigd, het wordt uiteindelijk altijd geel.
  Lees meer »
 7. Oolaboo… A luxury for your hair!

  Zoals jullie misschien wel gezien hebben, is er een nieuw merk bij ons verkrijgbaar! Genaamd Oolaboo… wij zijn ontzettend trots dat we deze prachtlijn kunnen aanbieden en jullie hierover kunnen vertellen.
  Lees meer »
 8. Als je wenkbrauwen maar goed in model zitten!

  Zo luid het gezegde wat op dit moment door de beautywereld rond waard. Daarom wil ik het vandaag graag met jullie hebben over de wenkbrauw trends van 2017 maar ook over hoe je de perfecte wenkbrauwen creëert!
  Lees meer »
 9. Ben jij al Sulfaatvrij?

  Er gaan op dit moment heel veel verhalen de ronde over de sulfaten die in shampoos zitten. Je ziet vast door de bomen het bos niet meer, daarom helpen wij je op weg met alle ins en outs op dit gebied.
  Lees meer »
 10. Krullen in 5 minuten met Xelly Cabau!

  Ben jij net iets te laat uit je bed gestapt omdat je nog zo lekker lag? En geen tijd meer om veel tijd te besteden aan een leuk kapsel?
  Lees meer »
Pagina