Blog

 1. Haaruitval? Zo stimuleer je de haargroei

  Wil je jouw haar graag langer laten groeien? Je haar groeit gemiddeld één tot drie centimeter per maand. Toch heb je vaak het gevoel dat dit proces veel te lang duurt. Ondanks dat je lange lokken niet zomaar tevoorschijn kunt toveren, zijn er een aantal tips waardoor je de haargroei kunt stimuleren. Ben jij benieuwd hoe je het groeiproces van je haar kunt versneller? Lees verder voor onze tips!

   

  Lees meer »
 2. Gekleurd haar: uitgroei bijwerken

  Al het gekleurde haar heeft er op den duur last van: uitgroei. Als je zelf gekleurd haar hebt zal je dit vast herkennen! Het is natuurlijk balen als je ziet dat je witte, grijze, blonde, zwarte of bruine haarwortels weer tevoorschijn komen. Helemaal als je vier weken geleden je haar nog hebt gekleurd. Ook al is uitgroei niet onnatuurlijk, je wilt er geen lange tijd mee rond lopen. Er zijn verschillende manieren om je uitgroei bij te werken zonder het direct te moeten verven. Laat me je haarfijn vertellen hoe je dat doet!

  Lees meer »
 3. Jeukende hoofdhuid bij de CG methode voorkomen

  Een jeukende hoofdhuid is natuurlijk ontzettend vervelend. Helaas horen wij het toch vaak voorbij komen; ‘Ik ben begonnen met de CG methode en sindsdien heb ik enorme last van een jeukende hoofdhuid, help!’. Geen paniek. Ik leg je in dit blog uit waardoor een jeukende hoofdhuid ontstaat en het allerbelangrijkste; wat je eraan kunt doen. Lees je snel verder?

  Lees meer »
 4. Hoe gebruik je een zilvershampoo? + Veel gestelde vragen

  Blondeer jij je haar of heb je van nature blond haar? In beide gevallen kan je last krijgen van een ongewenste gele of oranje gloed. Dit heeft te maken met invloeden van buitenaf, maar ook met de shampoo die je gebruikt. Bij blond of geblondeerd haar is het gebruiken van een zilvershampoo een must! Waarom je een zilvershampoo moet gebruiken en hoe je dit precies doet lees je in dit blog.

  Lees meer »
 5. Alcohol in haarproducten. Is het echt zo slecht?

  Waarschijnlijk heb je al vaak gehoord dat je alcohol in haarproducten moet vermijden. Het zou je haar enorm uitdrogen en dus slecht zijn. Maar is dat eigenlijk wel zo? En waar moet je dan precies op letten? Ik ga je daar alles over vertellen! Want ik verklap je alvast; sommige alcoholsoorten zijn júist goed voor je haar! 

  Lees meer »
 6. Meer volume in je haar? Check deze tools!

  Hoe zorg ik voor meer volume in mijn haar? Het is een vraag die jullie regelmatig aan ons stellen. En dat is niet gek want wie fijn of dun haar heeft kan vast beamen dat een volumineus kapsel meer uitzondering dan regel is. Toch zijn er genoeg tips & tricks om volume in het haar te creëren. Dit keer bespreek ik een aantal tools waarmee je eenvoudig een volumineus kapsel maakt.

  Lees meer »
 7. CG producten met proteïne herkennen? Zo doe je dat!

  Een sterkere krul, meer glans en het voorkomen van haarbreuk: haarproducten met proteïne kunnen voor grote positieve effecten zorgen. Maar CG producten met proteïne herkennen, hoe doe je dat? In dit blog vertel ik je daar alles over!  

  Lees meer »
 8. Hoe kan je het best je hoofdhuid verzorgen?

  Zit jij letterlijk met je handen in het haar, omdat de jeuk niet ophoudt? Ben je het zat om die schilfers van je kleding af te kloppen? Je bent zeker niet de enige! Er zijn verschillende
  oorzaken voor hoofdhuidproblemen. Maar hoe kan je het best een gevoelige hoofdhuid verzorgen? Lees snel verder!

  Lees meer »
 9. Wil je van vet haar af? Was het minder vaak!

  Als je last hebt van vet haar is de kans groot dat je de neiging hebt om dit iedere dag te wassen. Je haar is vettig en ziet er waarschijnlijk viezig uit, hangt snel in slierterige pieken en heeft niet de glans die je zou willen. Toch is het advies om vet haar minder vaak te wassen, in dit blog vertel ik je waarom.

  Lees meer »
 10. Zo haal je eenvoudig knopen en klitten uit het haar!

  Lukt het jou niet om pijnloos je haar te borstelen? Ontwaak je elke ochtend met klitten en knopen in het haar? Dan kan jij onze tips wel gebruiken! Klitten in het haar zijn de grootste ergernis bij het borstelen van het haar, niet alleen kan het zeer doen het kan ook het haar beschadigen. Gelukkig zijn er een aantal handige tools om pijnvrij klitten uit het haar te borstelen. 

  Lees meer »