Blog

 1. Krullen creme, wat is het precies en wanneer gebruik je het?

  Krullen creme draagt bij aan een mooie bos krullen. Je hebt er vast weleens van gehoord en misschien zelfs ook wel gebruikt. Maar wat is het eigenlijk precies? Hoe gebruik je het? En is het niet gewoon hetzelfde als een leave-in?

  In dit blog vertel ik je álles over krullen cremes! 

  Lees meer »
 2. Zo bescherm je gekleurd haar tegen zon, zee en chloor!

  Ben jij ook fan van de zomerse dagen waarbij het zonnetje heerlijk schijnt? Ik kan er enorm van genieten, maar gekleurd haar is er iets minder gek op. Uv-stralen zijn niet alleen schadelijk voor de huid, maar ook voor het haar. En wist je dat ook zeewater en chloor gekleurd haar weinig goeds doen? Gelukkig kan je je gekleurde lokken beschermen tegen de zon, de zee en chloor.

  Lees meer »
 3. Deze shampoos helpen haaruitval voorkomen + TIPS!

  Haaruitval, wat is het vervelend! Gelukkig zijn er shampoos die jij aan je haarverzorgingsroutine kunt toevoegen om haarverlies tegen te gaan. Maar hoe weet je welke shampoo geschikt is en waar je op moet letten bij het kiezen van een shampoo tegen haaruitval?

  Lees meer »
 4. Alles wat jij wilt weten over leave-in conditioners!

  Waar we onze huidverzorgingsroutine steeds verder uitbreiden om onze huid de allerbeste verzorging te geven, kan ons haar die extra liefde ook ontzettend goed gebruiken. Soms is een shampoo en conditioner niet voldoende. De leave-in conditioner is hét product om aan onze haarverzorgingsroutine toe te voegen en daarmee je haar op een snelle manier extra verzorging en hydratatie te geven. Een heel fijn product dat nog lang niet iedereen kent en daarom ga ik je er vandaag alles over vertellen!

  Lees meer »
 5. Zo haal je een oranje gloed uit je haar!

  Eén blik in de spiegel is genoeg, de oranje gloed in je haar is niet te missen. Iedereen met geverfd haar kan last hebben van een ongewenste oranje of gele gloed in het haar. Vaak heeft dit te maken met een chemische reactie op het blonderen van het haar, maar wist je dat ook invloeden van buitenaf kunnen zorgen voor een haarkleur waar jij niet gelukkig van wordt? 

  Lees meer »
 6. Welk haartype heb ik?

  Op de vraag: ‘Welk haartype heb ik?’, heeft niet iedereen een antwoord. Toch is het een hele belangrijke vraag wanneer je op zoek gaat naar goede haarverzorgings- en stylingproducten voor jouw haar. Want naast dat er ontzettend veel verschillende haartypes zijn kan je haartype gedurende de jaren ook veranderen. Wil jij erachter komen welk haartype jij hebt? Lees dan snel verder!

  Lees meer »
 7. Hoe moet je je krullen föhnen?

  Je haar föhnen met een diffuser is een van de vele manieren om je krullen te drogen. Het voordeel hiervan is dat je haar niet alleen snel droogt, maar dat diffusen ook zorgt voor gedefinieerde krullen en zelfs een sterkere gelcast.

  In dit blog ga ik jullie vertellen hoe je je krullen moet föhnen. 

  Lees meer »
 8. Last van je hoofdhuid? Gebruik een scrub!

  Een heerlijke lichaamsscrub of een scrub voor je gezicht, je kent ze vast. Maar wist je dat er ook een hoofdhuid scrub bestaat? Een hoofdhuid scrub, ook wel haarscrub, helpt om een gevoelige hoofdhuid te reinigen, kalmeren en de vochtbalans te herstellen. Ideaal om de gevoelige hoofdhuid én het haar extra verzorging te bieden.

  Lees meer »
 9. Zo creëer je eenvoudig volume in fijn & dun haar!

  Heb je fijn of dun haar en is er geen volume in te krijgen? Daar gaan we verandering in brengen! Helaas is niet iedereen gezegend met een volumineuze bos haar, maar er zijn genoeg tips en tricks om meer volume te creëren! Met de onderstaande tips blaas jij volume in fijn en dun haar.

  Lees meer »
 10. Wat zijn de beste shampoos tegen vet haar?

  Een tijdje geleden scheef ik een blog over de oorzaken van snel vet wordend haar. Daarin vertelde ik al even kort dat het ontzettend belangrijk is om de juiste haarproducten te gebruiken om vet haar te verminderen. Vandaag ga ik je alles vertellen over één van deze haarproducten, namelijk; shampoo tegen vet haar!

  Lees meer »