Blog

 1. Favoriete TikTok haarproducten! #TikTokMadeMeBuyIt

  Hairtutorials, trendy kapsels en aangeprezen haarproducten. Op TikTok valt van alles te zien en te leren. TikTok-filmpjes met haartips zijn een hit en veel kappers delen hun kennis op dit social media platform. Maar waar koop je nou die haarproducten die zo goed blijken te werken? En belangrijker; is het geschikt voor jouw haartype? Ontdek een stukje van de wereld van ‘HairTok’ in dit blog!

  Lees meer »
 2. Schilfers in je haar: wat te doen tegen roos?

  Wil jij niet meer continu hoeven checken of je haar en kleding vrij zijn van roos? Dan zit je hier goed! Schilfers in je haar wil je behandelen of voorkomen. Met de tips uit dit blog gaat dat je zeker lukken. Lees je mee?

  Lees meer »
 3. Zo gebruik je een volumespray!

  Heb jij plat of futloos haar maar droom je van een volumineus kapsel? Niet ieder haar heeft van nature dikte of volume. Geen probleem! Je kunt alsnog eenvoudig leven in jouw lokken blazen. Laat me je voorstellen aan: de volumespray. 

   

  Lees meer »
 4. Dit moet je NIET doen als je krullen hebt!

  Veerkrachtige krullen willen we allemaal wel toch? Een perfecte bos krullen die om je gezicht heen danst en geen slappe, pluizige slierten. En toch doen we bijna allemaal wel iets waardoor we de veerkracht van onze krullen verliezen. Oeps!

  In dit artikel lees je wat je vooral NIET moet doen voor veerkrachtige krullen. 

   

  Lees meer »
 5. Vet haar door hormonen, zo zit het!

  Heb je vettig haar en vermoed je dat dit komt door je hormonen? Dat kan! Sterker nog, de kans is groot dat jouw vette hoofdhuid (en dus haar) veroorzaakt wordt door hormonen. Hoe dit precies zit vertel ik je in dit blog!

  Lees meer »
 6. 8x haartrends voor aankomende zomer

  Zonnige dagen zijn in aantocht en daarbij misschien ook wel de behoefte voor een nieuw kapsel. In dit blog gaan we het hebben over dé haartrends voor deze aankomende zomer. Doe inspiratie op voor je volgende coupe of ontdek nieuwe haarstijlen om uit te proberen. Laten we snel beginnen!

  Lees meer »
 7. Haarolie voor krullen gebruiken? Lees dan dit blog

  Haarolie is heel veelzijdig. Je kan het gebruiken om je krullen intensief te verzorgen maar ook om even wat pluis weg te werken. Zeker jouw krullen, die over het algemeen wat droger zijn, hebben baat bij haarolie.  Maar hoe gebruik je het precies? En welke haarolie heb je dan nodig? In dit blog gaan we je daar alles over vertellen! 

  Lees meer »
 8. Droog of beschadigd haar? Probeer een haarolie!

  Gebruik jij al een haarolie? Dit haarproduct wordt steeds meer populair en wordt gebruikt als aanvulling op de verzorging van het haar. Want wist je dat een haarolie helpt om het haar in goede conditie te houden? Een haarolie is geschikt voor verschillende haartypes, maar zeker een musthave voor mensen met droog en beschadigd haar. Benieuwd wat een haarolie voor jouw haar en hoofdhuid kan betekenen? Lees snel verder en leer meer over het gebruik van haarolie en alle voordelen die een haarolie biedt!

  Lees meer »
 9. De 9 meest irritante problemen met dik haar (en oplossingen!)

  Dik haar, voor de één is het een zegen en voor de ander een vloek. Een volle bos haar oogt vaak ontzettend mooi, behalve wanneer het zo dik is dat het onhandelbaar is. Dik haar zorgt soms voor meer problemen dan je denkt! In dit blog bespreken wij de meest voorkomende problemen én de oplossingen! Lees je mee?

  Lees meer »
 10. Styling producten guide: alles wat je moet weten!

  Styling producten zijn er in allerlei soorten substanties met verschillende werkingen. Styling crème, paste, wax, clay, gel, hairspray, mousse, volume poeder, droogshampoo; ga zo maar door! Het kan overweldigend zijn, want welk styling product past er nou bij jouw haartype en welk product helpt je haar in model te brengen? Daar ga ik in dit blog uitgebreid uitleg over geven! 

  Lees meer »