Blog

 1. 5x prachtige krullen zonder hitte

  We weten allemaal dat er veel verschillende manieren zijn om krullen te maken. Je kunt je haar föhnen met een diffuser, je kunt krulspelden gebruiken of gewoon met een krul- of stijltang aan de gang gaan. Helaas zijn veel van deze manieren schadelijk voor je haar omdat er veel hitte aan te pas komt. Steeds vaker gaan mensen op zoek naar alternatieven en intussen zijn er al heel veel creatieve oplossingen. Ik laat je in dit blog zien hoe je, met spullen die je al in huis hebt, je haar kunt krullen zónder hitte. Lees je snel verder?

  Lees meer »
 2. Help, ik heb haarpijn!

  Je kent het wel, je haar wilt niet goed zitten en je moet echt zo weg. Een strakke knot of staart it is! Eenmaal thuis na een lange dag haal je je haar los en uit het niets voel je een irriterende pijn. Dit noemen we ‘haarpijn’. In dit blog ga ik je meer over deze ‘pijn’ vertellen omdat ik hier zelf ook erg last van heb.

  Lees meer »
 3. Deze producten helpen je beschadigd haar te herstellen!

  Je hebt beschadigd haar. Balen! Beschadigd haar is vaak moeilijker te stylen, ziet er droog en dof uit en heeft extra verzorging nodig. Gelukkig zijn er zeker manieren om beschadigd haar goed te verzorgen waardoor het er veel beter uitziet. In dit blog geef ik je antwoord op de meest gestelde vragen over beschadigd haar en laat ik producten zien die je kunnen helpen om je beschadigde haar te verzorgen. Lees je mee?

  Lees meer »
 4. 10 opmerkingen die krullenbollen altijd moeten aanhoren

  Herken je het ook? Die typische opmerkingen die krullenbollen naar hun hoofd geslingerd krijgen. Voor menig persoon met een ander haartype zijn krullen abracadabra. En ook al kunnen we het erover eens zijn dat krullen inderdaad magisch zijn, je zou best zonder die ‘vervelende’ opmerkingen kunnen. Alhoewel ze soms ook best grappig zijn… ;) 

  Lees meer »
 5. Leuke hairdo's voor dik haar

  Als je dik haar hebt, dan is opsteken vaak iets dat lastig kan zijn. Je haar is er simpelweg te zwaar voor, maar dik haar opsteken is niet onmogelijk.  In dit blog ga ik je een aantal makkelijke manieren laten zien om toch je haar op te kunnen steken.

   

  Lees meer »
 6. Droog en vet haar tegelijkertijd, kan dat?

  Mega irritant! De punten van je haar zijn altijd droog, maar tegelijkertijd gaan er bussen droogshampoo doorheen omdat je haaraanzet steeds vet wordt. Hoe kan dat nou eigenlijk? En zijn er manieren om je haar minder vet te maken zonder de droge gedeeltes nóg verder uit te drogen? In dit blog lees je er meer over!

  Lees meer »
 7. Hoe kan je geverfd haar het best laten uitgroeien?

  Of je nou je haar hebt geverfd om grijstinten te verbergen of gewoon omdat je een andere haarkleur wilde proberen, er kan een keerpunt komen waarop je besluit dat je terug wilt naar je natuurlijke haarkleur. Dan is het tijd om geverfd haar te laten uitgroeien, maar hoe doe je dat? In dit blog geef ik je 3 handige tips om geverfd haar te laten uitgroeien.

  Lees meer »
 8. Het grote CG methode handboek!

  De moeilijke woorden vliegen je bij de CG methode om de oren. Van technieken tot aan ingrediënten en nieuwe producten, je moet veel dingen kennen. Om het voor jou een stukje makkelijker en duidelijker te maken hebben we alles samengevat in een ABC lijstje. Of zeg maar gerust, lijst. Een korte uitleg van alle woorden die bij de CG methode horen. Lees je verder?

  Lees meer »
 9. Haaruitval: feiten en fabels

  Helaas is het een veelvoorkomend haarprobleem en oh zo vervelend: haaruitval. Ondanks dat veel mensen er last van hebben zijn er tegelijkertijd ook veel onwaarheden die hierover worden verspreid. Maar wat is nou wel waar en wat niet? In dit blog gaan we het hebben over de feiten en fabels van haaruitval. Lees je verder?

  Lees meer »
 10. De allergrootste haartrends voor deze herfst!

  Een nieuw seizoen vraagt om nieuwe haar trends! Nu we onze zomergarderobe omwisselen voor warme herfstkleding is het ook tijd om je haar een update te geven. Niets voelt beter dan een nieuwe haarstijl of prachtige haarkleur om een frisse start te maken. Wij hebben de allergrootste 2022 herfst haar trends, volgens experts, top haarstylisten en salons, voor je op een rijtje gezet. Laat jij je verrassen?

  Lees meer »