Blog

 1. Corona en haaruitval, hoe zit dat?

  Misschien heb je het al eens op je nieuwstijdlijn voorbij zien komen; haaruitval na corona. Mensen die opeens kaalheid ervaren waar eerst een begroeide bos met haar zat. Met een handvol haar staan onder de douche of tijdens het borstelen van de haarlokken. Maar kun je opeens last hebben van haaruitval nadat je het coronavirus hebt gehad? Lees verder voor de belangrijkste bevindingen op een rij!

  Lees meer »
 2. Wanneer leave-in conditioner voor krullen gebruiken?

  Als je eenmaal bekend bent met de CG methode, dan heb je ook vast weleens van een leave-in conditioner gehoord. Dit wordt vaak aangeraden om te gaan gebruiken, maar is niet voor iedere krullenbol geschikt. Daarom ga ik je in dit blog alles vertellen over leave-in conditioner voor krullen. Lees je verder?

  Lees meer »
 3. Hoe houd je gekleurd (of geblondeerd) haar gezond?

  Heb je je haar in de salon laten kleuren dan heb je vast het advies gekregen om je haar de aankomende tijd extra goed te verzorgen. Maar waarom is dat? Heel simpel gezegd is daar maar één antwoord op: je haar kleuren of bleken beschadigd je haar. Dit heeft alles te maken met je haarschubben. Haarschubben zijn kleine klepjes die samen de buitenste laag van het haar vormen.

  Lees meer »
 4. De werking van haarolie en haarserum

  Altijd al gedroomd van silky, glanzend haar? Maar weet je pluis maar niet onder controle te krijgen? Wij hebben de oplossing! Wist je dat een haarolie of haarserum één van de beste manieren is om glanzend, gezond uitziend haar te krijgen? Lees verder om meer te leren over de werking van deze lifesavers.

  Lees meer »
 5. Waarom is een microvezel handdoek zo goed voor je haar?

  Een microvezel handdoek is een stuk beter voor je haar dan een ‘normale’ handdoek. Je hebt het vast weleens gehoord. Maar wat is een microvezel handdoek eigenlijk precies? En nog belangrijker; waarom is zo’n handdoek dan zo goed? In dit blog ga ik je daar alles over vertellen. 

  Lees meer »
 6. Hoe kan ik mijn dunne haar dikker krijgen?

  Een mooie volle bos haar is iets waar menig iemand van droomt, maar helaas is niet iedereen hier mee gezegend. Heb jij dun haar en vraag jij je af hoe je dikker en voller haar krijgt? Dan is dit blog voor jou!

  Lees meer »
 7. Wat doet kou met je haar en hoofdhuid?

  Brrr… de dagen worden kouder en haar wordt statischer. Dat je handen en lippen droger worden in de herfst- en wintertijd is algemeen bekend, maar wist je dat je hoofdhuid het ook flink te verduren krijgt? Wat extra verzorging kan dus zeker geen kwaad. Maar hoe bescherm je je haar en hoofdhuid tegen de kou? Lees verder voor de oplossing!  

  Lees meer »
 8. Wat zijn de beste conditioners tegen vet haar?

  Vet haar, wat is het vervelend! Gelukkig kan je vet haar wel verminderen en voorkomen. Hierbij is het ontzettend belangrijk om eerst terug te gaan naar de basis. Al eerder schreven wij over de beste shampoos tegen vet haar. Maar een conditioner kan in de basisverzorging natuurlijk niet ontbreken! Daarom heb ik voor jullie ook de beste conditioners tegen vet haar op een rijtje gezet.

  Lees meer »
 9. Zo herstel je droog haar in de herfst & winter!

  De herfst en de winter zijn de seizoenen waar jij misschien wel optimaal van geniet. Vallende bladeren, sneeuwpret of een dagje heerlijk schaatsen. Waar jij dit fantastisch vindt is je haar een stuk minder enthousiast. Veel van jullie hebben in deze seizoenen last van droog haar. Hoe dit komt en hoe je je haar de juiste verzorging biedt lees je in dit blog!

  Lees meer »
 10. De beste leave-in conditioners voor droog & beschadigd haar

  Wordt je haar snel droog of is het beschadigd? Dan kan jouw haar wel wat extra voeding en verzorging gebruiken. Heb je geen tijd voor een intensief haarmasker, probeer dan eens een leave-in conditioner voor droog en/of beschadigd haar. Doordat je een leave-in conditioner niet uitspoelt, wordt het haar de hele dag gevoed en beschermd.

  Lees meer »