Blog

 1. Haarinspiratie voor de feestdagen

  Je kunt het haast niet geloven maar 2019 zit er alweer bijna op. Het jaar is voorbijgevlogen en voordat we 2020 ingaan komen eerst de kerstdagen er nog aan. Op dit soort dagen pakken we het liefst uit met de mooiste haarcreaties en laatste trends, maar waar begin je? Wij helpen jou dit jaar graag een handje mee met de leukste en trendy kapsels waarmee jij helemaal kerstproof aan kunt schuiven aan die mooi gedekte tafel.

  Lees meer »
 2. Achter de schermen: de reis van jouw shampoo

  Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar de reis van jouw shampoo? Hoe komt deze op de website en in de winkel van Haarpro.nl? We hebben de reis vastgelegd in een video! Zo kan jij precies zien hoe de haarproducten op onze website komen en wat wij doen om jullie van de juiste informatie te voorzien.

  Lees meer »
 3. Welke stylingtool past het beste bij mij? (+ extra stylingtips!)

  Krultangen met keramische platen, föhns met én zonder ionen….  Er is zoveel keuze! Weet jij door het enorme aanbod aan verschillende tools niet meer waar je het zoeken moet? In dit blog vertellen we je alles over welke stylingtool het beste bij jouw haar past én geven we je wat extra stylingtrucjes. 

  Lees meer »
 4. Regen? Zo voorkom je pluizend haar!

  Wist je dat het meer dan 90% van de tijd droog is in Nederland? Helaas kunnen we in de overige 10% van het jaar behoorlijk nat worden. En de regen mag dan wel goed zijn voor de planten, maar het is een verschrikking voor het haar! Wil jij ook voorkomen dat je haar gaat pluizen door de regen? Wij geven je een aantal tips om pluizend haar te voorkomen!

  Lees meer »
 5. Ook last van hoofdhuidproblemen of haaruitval?

  Wij weten als geen ander hoe vervelend het is als je te maken hebt met hoofdhuidproblemen. Iedereen heeft wel eens last van een jeukende hoofdhuid. Als je daarnaast ook nog schilfers of roos hebt, kan je hier ook nog erg onzeker door worden. Hoofdhuidproblemen kunnen helaas op lange termijn ook hand in hand gaan met haaruitval. In deze blog gaan wij je meer informatie en tips geven over de 3 meest voorkomende hoofdhuidproblemen en haaruitval.

  Lees meer »
 6. 5 tips voor blond of geblondeerd haar!

  Heb jij blond of geblondeerd haar? Wat is het toch lastig om dat goed te verzorgen… Je wilt niet dat het een gele gloed krijgt, maar je wilt het wel goed kunnen reinigen en verzorgen. En wat moet je doen om de kleur op zijn allermooist te laten uitkomen? We vertellen je meer over een aantal belangrijke tips die veel kunnen betekenen voor je blonde of geblondeerde haar!

  Lees meer »
 7. Hoe kies ik CG producten?

  Begrijp je inmiddels al hoe de Curly Girl Methode werkt? Heb je je haareigenschappen onderzocht? Maar heb je nog géén idee welke producten je moet gebruiken? In dit blog leggen we je alles uit over de vele opties van verzorgings- en stylingproducten!

  Lees meer »
 8. Wat is de Curly Girl Methode?

  Sodium Laureth Sulfate, Dimethicone, Isopropanol…. Wat? Wanneer je de CG methode volgt, zijn dit vast hele bekende woorden voor je. Maar ben je nog niet bekend met deze haarverzorgingsmethode? Lees dan dit blog!

  Lees meer »
 9. 5 tips voor krullend haar!

  Heb je krullend haar? Lucky you! Maar je bent er misschien niet altijd blij mee; je haar is droog, dof, pluizig of je hebt steile plukjes tussen je krullen. Wat is het toch lastig om je krullen te verzorgen… In dit artikel geven we je een aantal belangrijke tips die veel kunnen betekenen voor je krullen! 

  Lees meer »
 10. 5 tips voor dik en weerbarstig haar!

  Dik en weerbarstig haar heeft vaak nét wat extra verzorging en voeding nodig dan andere haartypen. Je haar heeft zijn eigen willetje; het is moeilijk door te kammen, moeilijk te stylen en is vaak droog en pluizig. We hebben een aantal belangrijke tips op een rijtje gezet die veel kunnen betekenen voor dik en weerbarstig haar!v

  Lees meer »