Blog

 1. De Denman brush voor krullen

  Hé? Je hoort je krullen toch juist niet te borstelen? Maar wel als je hiervoor de Denman brush gebruikt! Dit is dé borstel voor krullend haar. Zo krijg jij nog beter gedefinieerde krullen, zonder je haar te beschadigen. In dit blog lees je welke Denman brush jij nodig hebt en hoe je hem gebruikt. 

  Lees meer »
 2. Welke haarborstel past bij mij?

  Een haarborstel kopen, het lijkt zo simpel, maar welke borstel is geschikt voor jouw haar? En welke borstel past er binnen jouw budget? Als je eens wist hoe erg je haar beschadigd kan raken van het verkeerd gebruiken ervan of een haarborstel van slechte kwaliteit.. Het hebben van een goede haarborstel of kam passend bij jouw haartype is minstens zo belangrijk als de juist haarverzorging. Samen met de haarspecialisten uit onze Salon Hairworx hebben wij ons verdiept in dit onderwerp en onze favorieten voor jou op een rijtje gezet. Alles hierover lees je in dit blog.

  Lees meer »
 3. Curly Girl methode: styling tips & tricks

  Inmiddels volgen steeds meer krullenbollen de CG methode. Het is een kwestie van vooral veel producten uitproberen en kijken wat voor jouw haar werkt. Maar vergeet niet dat de styling- en droogtechniek ook heel belangrijk is! Met dezelfde producten kan je, door middel van een andere techniek, alsnog een heel ander resultaat bereiken. In dit blog ga ik jullie alles vertellen over het stylen van je krullen volgens de CG methode!

  Lees meer »
 4. Achter de schermen: van winkelwagen tot in je badkamer!

  Onlangs zag je in het blog ‘Achter de schermen: de reis van jouw shampoo’ hoe een nieuw product bij ons in het magazijn binnenkomt en samen met de juiste informatie in onze webshop geplaatst wordt. Maar wat gebeurt er zodra jij een bestelling hebt geplaatst op Haarpro.nl? Wij laten zien hoe jouw pakketje gereed wordt gemaakt voor verzending.

  Lees meer »
 5. Haarinspiratie voor de feestdagen

  Je kunt het haast niet geloven maar 2019 zit er alweer bijna op. Het jaar is voorbijgevlogen en voordat we 2020 ingaan komen eerst de kerstdagen er nog aan. Op dit soort dagen pakken we het liefst uit met de mooiste haarcreaties en laatste trends, maar waar begin je? Wij helpen jou dit jaar graag een handje mee met de leukste en trendy kapsels waarmee jij helemaal kerstproof aan kunt schuiven aan die mooi gedekte tafel.

  Lees meer »
 6. Achter de schermen: de reis van jouw shampoo

  Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar de reis van jouw shampoo? Hoe komt deze op de website en in de winkel van Haarpro.nl? We hebben de reis vastgelegd in een video! Zo kan jij precies zien hoe de haarproducten op onze website komen en wat wij doen om jullie van de juiste informatie te voorzien.

  Lees meer »
 7. Welke stylingtool past het beste bij mij? (+ extra stylingtips!)

  Krultangen met keramische platen, föhns met én zonder ionen….  Er is zoveel keuze! Weet jij door het enorme aanbod aan verschillende tools niet meer waar je het zoeken moet? In dit blog vertellen we je alles over welke stylingtool het beste bij jouw haar past én geven we je wat extra stylingtrucjes. 

  Lees meer »
 8. Regen? Zo voorkom je pluizend haar!

  Wist je dat het meer dan 90% van de tijd droog is in Nederland? Helaas kunnen we in de overige 10% van het jaar behoorlijk nat worden. En de regen mag dan wel goed zijn voor de planten, maar het is een verschrikking voor het haar! Wil jij ook voorkomen dat je haar gaat pluizen door de regen? Wij geven je een aantal tips om pluizend haar te voorkomen!

  Lees meer »
 9. Ook last van hoofdhuidproblemen of haaruitval?

  Wij weten als geen ander hoe vervelend het is als je te maken hebt met hoofdhuidproblemen. Iedereen heeft wel eens last van een jeukende hoofdhuid. Als je daarnaast ook nog schilfers of roos hebt, kan je hier ook nog erg onzeker door worden. Hoofdhuidproblemen kunnen helaas op lange termijn ook hand in hand gaan met haaruitval. In deze blog gaan wij je meer informatie en tips geven over de 3 meest voorkomende hoofdhuidproblemen en haaruitval.

  Lees meer »
 10. 5 tips voor blond of geblondeerd haar!

  Heb jij blond of geblondeerd haar? Wat is het toch lastig om dat goed te verzorgen… Je wilt niet dat het een gele gloed krijgt, maar je wilt het wel goed kunnen reinigen en verzorgen. En wat moet je doen om de kleur op zijn allermooist te laten uitkomen? We vertellen je meer over een aantal belangrijke tips die veel kunnen betekenen voor je blonde of geblondeerde haar!

  Lees meer »