Blog

 1. Verfris je haarkleur met een kleurmasker!

  Als jij je haar net hebt laten verven bij de kapper dan wil je daar natuurlijk het liefst zo lang mogelijk plezier van hebben. Een goede tip is om geverfd haar zo min mogelijk te wassen, aangezien de kleur daardoor sneller vervaagt. Maar er is nog iets anders.. heb je al eens gehoord van kleurmaskers? Daarmee houd jij je haarkleur langer mooi! En het is niet alleen geschikt voor gekleurd haar, je kunt er ook op normaal haar perfect mee experimenteren doordat het semipermanent en dus tijdelijk is. Een haarmaker dat naast je haar verzorgen ook je haar kleurt, ideaal!

  Lees meer »
 2. Is Kevin Murphy geschikt voor jouw haar?

  Je hebt wellicht al eens gehoord van de haarproducten van Kevin Murphy, maar zijn deze wel geschikt voor jouw haar? Ik vertel je vandaag meer over dit duurzame merk, de producten en beantwoord meteen de vraag ‘Is Kevin Murphy geschikt voor jouw haar?’!

  Lees meer »
 3. Met deze shampoo voorkom je luizen! + TIPS

  Krijg jij ook meteen de kriebels als je het woord luizen hoort? Ik wel! En daarom is voorkomen beter dan genezen! Wist je dat er een shampoo bestaat die helpt bij het preventief voorkomen van luizen?

  Lees meer »
 4. Alles wat je moet weten over Olaplex

  Je hebt vast weleens gehoord van Olaplex. Dé oplossing voor beschadigd, droog, dof en futloos haar. Maar wat is het eigenlijk precies? En nog belangrijker; hoe werkt het? 

  Lees meer »
 5. Zo voorkom je statisch haar!

  We kennen het allemaal wel: statisch haar. Niets is vervelender dan wanneer je in de winter een trui over je hoofd trekt of een borstel door je haar haalt, je haar knettert en alle kanten op vliegt. Maar wat is statisch haar precies? Hoe ontstaat statisch haar nou eigenlijk? En misschien wel het belangrijkste; hoe kan je statisch haar voorkomen?

  Lees meer »
 6. De Denman brush voor krullen

  Hé? Je hoort je krullen toch juist niet te borstelen? Maar wel als je hiervoor de Denman brush gebruikt! Dit is dé borstel voor krullend haar. Zo krijg jij nog beter gedefinieerde krullen, zonder je haar te beschadigen. In dit blog lees je welke Denman brush jij nodig hebt en hoe je hem gebruikt. 

  Lees meer »
 7. Welke haarborstel past bij mij?

  Een haarborstel kopen, het lijkt zo simpel, maar welke borstel is geschikt voor jouw haar? En welke borstel past er binnen jouw budget? Als je eens wist hoe erg je haar beschadigd kan raken van het verkeerd gebruiken ervan of een haarborstel van slechte kwaliteit.. Het hebben van een goede haarborstel of kam passend bij jouw haartype is minstens zo belangrijk als de juist haarverzorging. Samen met de haarspecialisten uit onze Salon Hairworx hebben wij ons verdiept in dit onderwerp en onze favorieten voor jou op een rijtje gezet. Alles hierover lees je in dit blog.

  Lees meer »
 8. Curly Girl methode: styling tips & tricks

  Inmiddels volgen steeds meer krullenbollen de CG methode. Het is een kwestie van vooral veel producten uitproberen en kijken wat voor jouw haar werkt. Maar vergeet niet dat de styling- en droogtechniek ook heel belangrijk is! Met dezelfde producten kan je, door middel van een andere techniek, alsnog een heel ander resultaat bereiken. In dit blog ga ik jullie alles vertellen over het stylen van je krullen volgens de CG methode!

  Lees meer »
 9. Achter de schermen: van winkelwagen tot in je badkamer!

  Onlangs zag je in het blog ‘Achter de schermen: de reis van jouw shampoo’ hoe een nieuw product bij ons in het magazijn binnenkomt en samen met de juiste informatie in onze webshop geplaatst wordt. Maar wat gebeurt er zodra jij een bestelling hebt geplaatst op Haarpro.nl? Wij laten zien hoe jouw pakketje gereed wordt gemaakt voor verzending.

  Lees meer »
 10. Haarinspiratie voor de feestdagen

  Je kunt het haast niet geloven maar 2019 zit er alweer bijna op. Het jaar is voorbijgevlogen en voordat we 2020 ingaan komen eerst de kerstdagen er nog aan. Op dit soort dagen pakken we het liefst uit met de mooiste haarcreaties en laatste trends, maar waar begin je? Wij helpen jou dit jaar graag een handje mee met de leukste en trendy kapsels waarmee jij helemaal kerstproof aan kunt schuiven aan die mooi gedekte tafel.

  Lees meer »