1. Wat is de Curly Girl Methode?

  Sodium Laureth Sulfate, Dimethicone, Isopropanol…. Wat? Wanneer je de CG methode volgt, zijn dit vast hele bekende woorden voor je. Maar ben je nog niet bekend met deze haarverzorgingsmethode? Lees dan dit blog!
  Lees meer »
 2. Hoe bescherm ik mijn haar tegen de zon?

  Je huid en haar beschermen tegen de zon is ontzettend belangrijk. Ook je haar beschermen? Jazeker! UV-stralen zijn namelijk niet alleen schadelijk voor je huid, maar ook voor je haren!
  Lees meer »
 3. Wat doet de zon met je haar?

  Word jij ook zo vrolijk van de zon? Wij wel! Alleen is het elk jaar weer oppassen geblazen voor de schadelijke UV-stralen! Wist je dat je haar ook extra bescherming nodig heeft tegen de zon?
  Lees meer »
 4. Veilige huid- en haarproducten voor baby’s & kinderen

  In de (online) winkels vind je heel veel verschillende huid- en haarverzorginsproducten voor baby’s en kinderen. Maar welke producten zijn eigenlijk veilig?
  Lees meer »
 5. Welke haarkleur past het beste bij mij?

  Ben jij toe aan een nieuwe haarkleur? Leuk!… maar denk hier wel even goed over na. Niet alle kleuren zullen je even goed staan. Dit heeft onder andere te maken met de kleurtoon van je huid, deze kleurtint hangt samen met welk seizoenstype je bent.
  Lees meer »
 6. Ook last van hoofdhuidproblemen of haaruitval?

  Wij weten als geen ander hoe vervelend het is als je te maken hebt met hoofdhuidproblemen. Dit gaat vaak gepaard met jeuk en onzekerheid, stel je voor dat iemand het ziet. Hoofdhuidproblemen kunnen helaas op lange termijn ook hand in hand gaan met haaruit
  Lees meer »
 7. Dierproeven & haarproducten, hoe zit het?

  Tegenwoordig verschijnen er steeds meer milieuvriendelijke en dierproefvrije merken op de markt. Zo hebben wij sinds kort ook weer een nieuw vegan en dierproefvrij merk; Maria Nila. Maar alle producten in Nederland zijn toch dierproefvrij?
  Lees meer »
 8. Last van haarproblemen? Lees dan deze tips!

  Sta jij in de ochtend ook wel eens voor de spiegel met je handen in het haar? In dit artikel lees je meer over de meest voorkomende haarproblemen en geven we je een aantal tips!
  Lees meer »
 9. Wasadvies voor jouw haartype!

  Het blijft toch een dingetje, het wassen van je haar. De meeste vragen die wij ontvangen gaan dan ook vaak over ‘Hoe vaak kan ik het beste mijn haar wassen en waarmee?’.
  Lees meer »
 10. Holiday Hairdo’s --> Get the look!

  Ja ja, het is weer zover… De feestdagen staan weer voor de deur en iedereen zit weer met de handen in het haar! Wat voor leuks zullen we er dit jaar eens mee gaan doen?
  Lees meer »