Verzending

Verzending binnen Nederland:

De verzendkosten bedragen € 5,95 voor bestellingen tot € 10,- en € 4,95 voor bestellingen tot € 35,-.
Voor bestellingen boven de € 35,-  is de verzending gratis!  

Alle bestellingen in Nederland worden verstuurd met PostNL. Je kan zelf een gewenst afleveradres opgeven, maar je kan ook kiezen voor 'Afleveren op een locatie' van PostNL. PostNL heeft een ruim aantal locaties in Nederland waar je bestelling afgeleverd kan worden. In de kassa kun je kiezen voor 'Afleveren op een locatie' en vervolgens kun je de gewenste locatie selecteren. 

Ben je niet thuis op het moment van aflevering, dan kan de chauffeur het ook bij de buren afleveren. Houd dus de track en trace code die je van ons ontvangt na verzending in de gaten. 

Als je voor 22:00 uur bestelt en betaalt, dan wordt de bestelling nog dezelfde werkdag verzonden, mits de producten op voorraad zijn. Wij streven ernaar om je bestelling binnen 1 werkdag te versturen. Levertijd is tussen de 1 en 3 werkdagen.

Wanneer je bestelling verzonden is, ontvang je een e-mail met een track & trace nummer waarmee je de bestelling kunt volgen via de website van PostNL.

Verzending met PostNL: Het pakket zal 1 x worden aangeboden op het opgegeven afleveradres. Ben je niet in de gelegenheid om het pakket aan te nemen, dan ontvang je een mail waarin je aan kan geven dat je wil dat het pakket nogmaals aangeboden wordt. Wanneer je geen andere bezorgdatum selecteert, wordt het pakket automatisch afgegeven op een dichtsbijzijnde PostNL Locatie. Je krijgt bericht van PostNL waar je je pakket kan afhalen. Als je besluit het pakket daar niet af te halen, wordt het retour gestuurd naar ons. De retourkosten hiervan zijn voor jouw rekening.


Verzending naar Belgie, Duitsland & Luxemburg en overige landen:

Verzending naar België is gratis voor bestellingen vanaf € 40,-. Bij bestellingen onder € 40,- zijn de verzendkosten € 4,95. De verzendkosten voor Duitsland & Luxemburg bedragen € 6,95 voor een bestelling t/m € 50,-. Voor bestellingen boven de € 50,-  is de verzending gratis.

Verzendingen naar overige landen kunnen worden aangevraagd.