Kortingscodes & actievoorwaarden

Shoppen met korting, wie wil dat nou niet? Omdat shoppen met korting extra leuk is hebben we al onze kortingscodes en kortingsacties voor je op een rijtje gezet. Staat er op deze pagina geen kortingscode voor je favoriete shampoo of conditioner? Vergeet je dan niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Met deze inschrijving maak je niet alleen kans op €50,- shoptegoed, je ontvangt ook nog eens als eerste onze nieuwste kortingscodes en kortingsacties per nieuwsbrief! 

Haarpro.nl kortingscodes

Op dit moment hebben we geen kortingsacties.

* Alle producten van Morrocanoil zijn altijd uitgesloten van iedere vorm van korting, tenzij anders vermeld. Voor elke bestelling geldt dat er één kortingscode tegelijk gebruikt kan worden. 

Altijd haarproducten met korting kopen!

Op Haarpro.nl kan je altijd haarproducten kopen met korting. Met de kortingscode korting5 ontvang je 5% korting op bestellingen boven de €250,-. En met de kortingscode korting10 ontvang je 10% korting op bestellingen van boven de €400,-.

Overige actievoorwaarden

Wil je kans maken op €50,- shoptegoed? Schrijf dan een review over jouw favoriete product of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Gebruik maken van een andere actie, lees de actievoorwaarden hieronder dan even goed door! 

Schrijf een review en maak kans op €50,- shoptegoed

Ben jij tevreden met jouw aankoop op Haarpro.nl? Deel dit dan door een review achter te laten bij jouw favoriete product! Zoek het product op onze website en beschrijf waarom dit jouw favoriete product is. Elke maand belonen we iemand met een shoptegoed van €50,-!

  • Schrijf een review bij jouw favoriete product
  • Iedere maand wordt er een winnaar getrokken uit de reviews die in die maand zijn geschreven, je kan dus elke maand opnieuw weer meedoen
  • De winnaar wordt benaderd via e-mail en ontvangen een kortingscode waarmee zij direct kunnen shoppen op Haarpro.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op €50,- shoptegoed

Wil je geen kortingsactie meer missen & haartips ontvangen speciaal voor jouw haartype? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, selecteer je haartype en maak kans op €50,- shoptegoed.

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief & selecteer je haartype
  • Iedere maand wordt er een winnaar getrokken uit de inschrijvingen, die een haartype hebben geselecteerd, van die maand
  • De winnaar wordt benaderd via e-mail en ontvangen een kortingscode waarmee zij direct kunnen shoppen op Haarpro.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!