Leave-in conditioner

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 248

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Leave-in conditioner

Een leave-in conditioner is zeker een aanrader wanneer je het belangrijk vindt om jouw haar de juiste verzorging te bieden. Bij het gebruik van een leave-in conditioner is het wel belangrijk dat je hierbij goed kijkt naar jouw haartype. Verwar een leave-in conditioner ook zeker niet met een normale conditioner. Ingewikkeld? Welnee! We vertellen je alles over de leave-in conditioner en hoe je deze het beste kunt gebruiken.

Wat is een leave-in conditioner & hoe werkt deze?

Een leave-in conditioner is een conditioner die je in het haar laat zitten (leave-in). Deze conditioner spoel je dus niet uit! Doordat je de leave-in conditioner in het haar laat zitten zorgt deze conditioner voor een langdurige voeding van het haar, ideaal voor haar dat wat extra verzorging nodig heeft.

Leave-in conditioner vs. de normale conditioner

  • Normale conditioner: aanbrengen en vervolgens uitspoelen
  • Leave-in conditioner: aanbrengen en niet uitspoelen

Hoe werkt een leave-in conditioner?

Een leave-in conditioner toevoegen aan je haarroutine is heel eenvoudig. Een leave-in conditioner is verkrijgbaar in verschillende varianten, sommige spray je in het haar, andere verdeel je met je handen over het haar. Na het aanbrengen spoel je dus niet uit. Je brengt het haar in het gewenste model en laat je haar de hele dag genieten van extra voeding en hydratatie! Nog een voordeel: glad en handelbaar haar.

Welke leave-in conditioner is geschikt voor krullen?

Het is belangrijk dat je de juiste leave-in conditoner kiest. Welke voor jou het beste werkt is afhankelijk van jouw haartype. Heb je droog of beschadigd haar daar heb je daar een andere conditioner voor nodig dan wanneer je volume in het haar wilt creëren.

Heb je krullen? Een leave-in conditioner kan dan van grote toegevoegde waarde zijn. Je herkent het misschien wel dat krullen sneller klitten of pluizen. Een leave-in is dan ideaal om krullen te ontwaren en hydrateren zodat klitten en pluis verleden tijd zijn. Wij hebben heel veel leave-in conditioners voor krullen in het assortiment, ook conditioners die geschikt zijn als je de Curly Girl methode volgt.

Zijn alle leave-in conditioners CG?

Nee! Niet allé, maar wel veel. En bij alle leave-ins die CG zijn hebben wij een extra melding geplaatst. Zo zie je ook direct of een product proteïne bevat of niet. Alle CG leave-in conditioners zijn in ieder geval vrij van parabenen, sulfaten, siliconen, minerale oliën en alcohol.