5x favoriete krul producten van de afgelopen tijd

Bezig met laden...
5x favoriete krul producten van de afgelopen tijd

5x favoriete krul producten van de afgelopen tijd

Een perfecte krul definiëren kan een uitdaging zijn, maar met de juiste producten wordt het een stuk gemakkelijker. In dit blog deel ik  5 favoriete krulproducten van de afgelopen tijd!

 

1. TIGI Bed Head Curls Rock Amplifier

TIGI Bed Head Curls Rock Amplifier is een echte gamechanger voor krullen. Doordat hij een crèmige textuur en sterke hold heeft  helpt dit product bij het definiëren van krullen zonder te verzwaren. Het vermindert pluis en geeft een prachtige glans aan het haar, waardoor het perfect is voor dagelijks gebruik.

 

2. ECRU New York Curl Perfect Defining Styling Potion

De ECRU New York Curl Perfect Defining Styling Potion is een veelzijdig product dat geschikt is voor alle krultypes. Het hydrateert het haar diep, waardoor de krullen zacht en veerkrachtig blijven. Bovendien helpt het om pluis te verminderen en de natuurlijke textuur van het haar te verbeteren.

 

3. Ouidad Advanced Climate Control Heat & Humidity Stronger Hold Gel

Als je op zoek bent naar een krachtige gel die bestand is tegen alle weersomstandigheden, dan is de Ouidad Advanced Climate Control Heat & Humidity Stronger Hold Gel de perfecte keuze. Deze gel biedt een sterke hold zonder het haar stijf te maken. Het beschermt tegen hitte en vochtigheid, waardoor je krullen de hele dag door prachtig blijven zitten.

 

4. Pretty Curly Girl Extra Loving Leave-In Conditioner

De Pretty Curly Girl Extra Loving Leave-In Conditioner is een must-have voor krullend haar dat extra hydratatie nodig heeft. Deze conditioner zit boordevol voedende ingrediënten zoals kokosolie en sheaboter, die het haar intens voeden en verzachten. Het maakt het haar makkelijker doorkambaar en vermindert haarbreuk, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor prachtig gedefinieerde krullen.

 

5. Umberto Giannini Curl Jelly Scrunching Jelly

Last but not least is de Umberto Giannini Curl Jelly Scrunching Jelly een favoriet voor het creëren van veerkrachtige en glanzende krullen. Deze jelly heeft een lichte textuur en laat geen resten achter, waardoor het haar zacht en natuurlijk aanvoelt. Het definieert krullen perfect en geeft ze een mooie glans, zonder het haar te verzwaren.

 

Dit waren de 5 favorieten van de afgelopen tijd! Zat jouw favorieten product er niet tussen? Laat dan snel achter welke het is en waarom het jou favoriet is!
 
Groetjes, Isabella van Haarpro.nl 

Opmerkingen
Laat een reactie achter
Je email adres wordt niet gepubliceerd