Betalen

Wij werken met de volgende betalingsmogelijkheden:

iDEAL
Veilig en vertrouwd betalen via de internetbankieren-omgeving van je eigen bank. Je dient wel zelf te beschikken over interbankieren.

Veilig achteraf betalen met Billink of AfterPay-Riverty
Eerst je bestelling ontvangen en dan pas betalen? Het kan met Billink en met AfterPay-Riverty! Als je tijdens het bestellen kiest om je pakket thuis te laten leveren, kun je kiezen voor achteraf betalen met Billink. Kies je voor levering op een locatie van DHL, dan kun je kiezen voor achteraf betalen met AfterPay-Riverty. Billink en AfterPay-Riverty voeren online een creditcheck uit aan de hand van de gegevens die je opgegeven hebt. Na goedkeuring wordt je bestelling meteen verwerkt. De order kan echter ook afgewezen worden. Haarpro.nl wordt niet op de hoogte gebracht van de reden van afwijzing. Dit heeft te maken met jouw privacy. Billink of AfterPay-Riverty neemt de inning van de betaling van ons over. Wij versturen je bestelling en je ontvangt de factuur achteraf via mail van Billink of AfterPay-Riverty. Je hebt dan 14 dagen om te betalen en je betaalt direct aan Billink of AfterPay-Riverty. Je kunt tot een bedrag van € 400,- bij ons met Billink en AfterPay-Riverty bestellen (nieuwe klanten € 200,-). Bij een totaal openstaand factuurbedrag van € 400,- kunnen nieuwe bestellingen op rekening pas worden geplaatst na betaling van het openstaande bedrag. Voor betaling via AfterPay-Riverty of Billink wordt € 0,99 aan administratiekosten in rekening gebracht.

Let op: vul je gegevens naar waarheid in en zo compleet mogelijk. Op basis van je gegevens wordt gekeken of je als persoon de mogelijkheid krijgt om via Billink of AfterPay-Riverty 14 dagen op rekening te betalen. Mocht je verzoek afgewezen worden, dan kun je natuurlijk wel voor een andere betaalmethode kiezen. Door te kiezen voor deze betaalmethode ga je akkoord met de voorwaarden van Billink of AfterPay-Riverty. 

Een veilige, makkelijke en betrouwbare betaalmethode! 
Alleen beschikbaar voor mensen die woonachtig zijn in Nederland.  

Vooruitbetaling
Na je bestelling ontvang je van ons een orderbevestiging per e-mail. Daarnaast ontvang je van MultiSafepay een mail met betaalgegevens. De betaling verloopt dus via onze partner, MultiSafepay. Zodra de betaling bij ons binnen is, wordt je bestelling verwerkt.

PayPal
Heb je een PayPal account dan kun je hiermee ook de betaling veilig en gemakkelijk afhandelen.

Mastercard en Visa Creditcard
Betalen met je creditcard in de beveiligde omgeving van Multisafepay. Dat wil zeggen dat jouw creditcard gegevens beveiligd verstuurd worden en niet worden opgeslagen. Het voordeel van betalen met een creditcard is dat je betalingen pas aan het eind van de maand worden afgeschreven van je rekening. Ook kun je dmv de bestedingslimiet in termijnen betalen en veel creditcards bieden een extra verzekering.

Mister Cash
Wanneer je vanuit België bestelt kun je gebruik maken van Mister Cash, dit is de Belgische variant van het Nederlandse iDEAL. Met Mister Cash zorg je voor een directe betaling van jouw bestelling. Wij kunnen je hierdoor een snelle levering garanderen. Aangezien het hier een zending naar het buitenland betreft kan het zijn dat je order niet binnen 48 uur bij je wordt aangeboden, aangezien wij te maken hebben met de verwerkingstijden van de Belgische POST.


Problemen met afrekenen?
Is er sprake van een storing bij iDEAL? Probeer het bestellen in zo'n geval later nogmaals. Lukt het uiteindelijk nog niet om een bestelling af te ronden, neem dan contact met ons op.