Betalen

Wij werken met de volgende betalingsmogelijkheden:

iDEAL
Veilig en vertrouwd betalen via de internetbankieren-omgeving van uw eigen bank. U dient wel zelf te beschikken over interbankieren.

Vooruitbetaling
Na uw bestelling ontvangt u van ons een orderbevestiging per e-mail, (dit is tevens uw factuur) met onze bankgegevens. Zogauw uw betaling bij ons binnen is, wordt uw bestelling verwerkt. Klik Hier voor onze bankgegevens.

PayPal
Heeft u een PayPal account dan kunt u hiermee ook uw betaling veilig en gemakkelijk afhandelen.

Mastercard en Visa Creditcard
Betalen met uw creditcard in de beveiligde omgeving van Multisafepay. Dat wil zeggen dat uw creditcard gegevens beveiligd verstuurd worden en niet worden opgeslagen. Voordeel van betalen met uw creditcard is dat uw betalingen pas aan het eind van de maand worden afgeschreven van uw rekening. Ook kunt u dmv uw bestedingslimiet in termijnen betalen en veel creditcards bieden een extra verzekering.

AfterPay - Veilig achteraf betalen
Eerst uw bestelling ontvangen en dan pas betalen? Het kan met AfterPay!
Tijdens het afrekenen kunt u kiezen om te betalen op rekening met AfterPay. AfterPay voert online een creditcheck uit aan de hand van de gegevens die u opgegeven heeft.          
Na goedkeuring wordt uw bestelling meteen verwerkt. De order kan echter ook afgewezen worden. Haarpro.nl wordt niet op de hoogte gebrachte van de reden van afwijzing. Dit heeft te maken met uw privacy.  
AfterPay neemt de inning van de betaling van ons over. Wij versturen uw bestelling en u ontvangt de factuur achteraf via mail van AfterPay. U heeft dan 14 dagen om te betalen en u betaalt direct aan AfterPay. 
U kunt tot een bedrag van € 400,- bij ons op rekening bestellen (nieuwe klanten € 200,-). Bij een totaal openstaand factuurbedrag van € 400,- kunnen nieuwe bestellingen op rekening pas worden geplaatst na betaling van het openstaande bedrag. 

Let op: vul uw gegevens naar waarheid in en zo compleet mogelijk. Op basis van uw gegevens wordt gekeken of u als persoon de mogelijkheid krijgt om via AfterPay 14 dagen op rekening te betalen. Mocht uw verzoek afgewezen worden, dan kunt u natuurlijk wel voor een andere betaalmethode kiezen. Door te kiezen voor deze betaalmethode gaat u akkoord met de voorwaarden van AfterPay. 

Een veilige, makkelijke en betrouwbare betaalmethode! 
Alleen beschikbaar voor mensen die woonachtig zijn in Nederland.  

Mister Cash
Wanneer u vanuit België bestelt kunt u via HAARPRO.NL gebruik maken van Mister Cash, dit is de Belgische variant van het Nederlandse iDEAL. Met Mister Cash zorgt u voor een directe betaling van uw bestelling. Wij kunnen u hierdoor een snelle levering garanderen. Aangezien het hier een zending naar het buitenland betreft kan het zijn dat uw order niet binnen 48 bij u wordt aangeboden aangezien wij te maken hebben met de verwerkingstijden van de Belgische POST.

U krijgt een melding dat het afrekenen niet lukt. Er zijn enkele klanten die deze fout hebben gemeld, in de regel blijkt dit aan de kant van de gebruiker te liggen, bijvoorbeeld te lang gewacht met afrekenen, een probleem op de computer van de gebruiker of een browser versie (vaak Internet Explorer op PC) die problemen oplevert.

Problemen met afrekenen?
De laatste tijd zien we regelmatig dat er een storing is bij iDEAL. Probeer het bestellen in zo'n geval later nogmaals.
Soms komt het voor dat u een melding krijgt dat het afrekenen niet lukt. De ervaring leert dat in 9 van de 10 gevallen een van onderstaande oplossingen het probleem verhelpt. Probeer (later) nogmaals af te rekenen;

Maak uw winkelwagen leeg en doe de bestelling nogmaals;
Sluit uw browser geheel af, start hem opnieuw op en probeer het opnieuw;
Sluit uw computer geheel af, start hem weer op en probeer het opnieuw;
Probeer een andere browser. Voorbeelden van browsers zijn: Firefox, Safari,Internet explorer, Chrome.
Controleer of uw browser javascript heeft ingeschakeld en cookies accepteert;
Probeer een andere computer.

Lukt het desondanks niet om een bestelling af te ronden, neem dan contact met ons op. U kunt ook bellen op werkdagen tussen 09.30 en 17.30 uur naar 033-2600001.