Betalen

Wij werken met de volgende betalingsmogelijkheden:

iDEAL
Veilig en vertrouwd betalen via de internetbankieren-omgeving van je eigen bank. Je dient wel zelf te beschikken over interbankieren.

Vooruitbetaling
Na je bestelling ontvang je van ons een orderbevestiging per e-mail, (dit is tevens de factuur) met onze bankgegevens. Zodra de betaling bij ons binnen is word je bestelling verwerkt. Klik Hier voor onze bankgegevens.

PayPal
Heb je een PayPal account dan kun je hiermee ook de betaling veilig en gemakkelijk afhandelen.

Mastercard en Visa Creditcard
Betalen met je creditcard in de beveiligde omgeving van Multisafepay. Dat wil zeggen dat jouw creditcard gegevens beveiligd verstuurd worden en niet worden opgeslagen. Het voordeel van betalen met een creditcard is dat je betalingen pas aan het eind van de maand worden afgeschreven van je rekening. Ook kun je dmv de bestedingslimiet in termijnen betalen en veel creditcards bieden een extra verzekering.

AfterPay - Veilig achteraf betalen
Eerst je bestelling ontvangen en dan pas betalen? Het kan met AfterPay! Tijdens het afrekenen kun je kiezen om te betalen op rekening met AfterPay. AfterPay voert online een creditcheck uit aan de hand van de gegevens die je opgegeven hebt. Na goedkeuring word je bestelling meteen verwerkt. De order kan echter ook afgewezen worden. Haarpro.nl wordt niet op de hoogte gebracht van de reden van afwijzing. Dit heeft te maken met jouw privacy. AfterPay neemt de inning van de betaling van ons over. Wij versturen je bestelling en je ontvangt de factuur achteraf via mail van AfterPay. Je hebt dan 14 dagen om te betalen en je betaalt direct aan AfterPay. Je kunt tot een bedrag van € 400,- bij ons met AfterPay bestellen (nieuwe klanten € 200,-). Bij een totaal openstaand factuurbedrag van € 400,- kunnen nieuwe bestellingen op rekening pas worden geplaatst na betaling van het openstaande bedrag. 

Let op: vul je gegevens naar waarheid in en zo compleet mogelijk. Op basis van je gegevens wordt gekeken of je als persoon de mogelijkheid krijgt om via AfterPay 14 dagen op rekening te betalen. Mocht je verzoek afgewezen worden, dan kun je natuurlijk wel voor een andere betaalmethode kiezen. Door te kiezen voor deze betaalmethode ga je akkoord met de voorwaarden van AfterPay. 

Een veilige, makkelijke en betrouwbare betaalmethode! 
Alleen beschikbaar voor mensen die woonachtig zijn in Nederland.  

Mister Cash
Wanneer je vanuit België bestelt kun je gebruik maken van Mister Cash, dit is de Belgische variant van het Nederlandse iDEAL. Met Mister Cash zorg je voor een directe betaling van jouw bestelling. Wij kunnen je hierdoor een snelle levering garanderen. Aangezien het hier een zending naar het buitenland betreft kan het zijn dat je order niet binnen 48 uur bij je wordt aangeboden, aangezien wij te maken hebben met de verwerkingstijden van de Belgische POST.


Problemen met afrekenen?
Is er sprake van een storing bij iDEAL? Probeer het bestellen in zo'n geval later nogmaals. Lukt het uiteindelijk nog niet om een bestelling af te ronden, neem dan contact met ons op.