Tips voor reizen met krullend haar

Bezig met laden...
Tips voor reizen met krullend haar

Tips voor reizen met krullend haar

Of je nu op het punt staat om de wereld rond te reizen of gewoon een weekendje weg gaat, het behouden van je mooie krullen onderweg kan een uitdaging zijn. Maar maak je geen zorgen, we helpen je verder! Hier zijn 6 handige tips om krullend haar te verzorgen tijdens je reis, zodat je krullen er net zo fantastisch uitzien als de bestemmingen die je bezoekt.

 

 1. Hydrateer, hydrateer, hydrateer!

Reizen kan je krullen uitdrogen, vooral als je naar een land met droog klimaat gaat of veel tijd doorbrengt in de zon. Zorg ervoor dat je voldoende vocht vasthoudt door een hydraterende leave-in conditioner mee te nemen en regelmatig te gebruiken. Spray tussenstops met een waterfles om je krullen op te frissen en te hydrateren. Meer weten over leave-in conditioners? Lees hier alles over leave-in conditioners

 


2. Bescherm je krullen tegen de elementen.

Of je nu naar een warme tropische bestemming gaat of een berg beklimt, zorg ervoor dat je je krullen beschermt tegen deze weersomstandigheden. Draag een hoed of sjaal om je haar te beschermen tegen de zon en wind, en overweeg om een ​​zijden kussensloop of bonnet te dragen tijdens het slapen om klitten te voorkomen en vocht vast te houden.

 

 

3. Minimaliseer het gebruik van hittetools.

Het is verleidelijk om je haar elke dag te stylen, maar het gebruik van hittetools kan je krullen beschadigen, vooral als je onderweg bent en niet de tijd hebt voor uitgebreide styling. Omarm je natuurlijke textuur en gebruik hittevrije stylingmethoden zoals twist-outs of vlechten om je krullen te definiëren zonder ze te beschadigen. Lees hier meer over.

4. Investeer in trave-size haarproducten

Reizen met grote flessen kan onhandig zijn, dus investeer in reisvriendelijke verpakkingen of overweeg om je favoriete producten over te gieten naar travel-size potjes. Zo kun je je krullen verzorgen zonder je rug te breken met een overvolle toilettas. Benieuwd welke travel-size producten wij voor allemaal voor krullen hebben? Klik hier 




5. Wees creatief met je kapsels! 

Op reis heb je misschien niet altijd toegang tot alle stylingtools en -producten die je normaal gebruikt, dus wees creatief met je kapsels. Experimenteer met vlechten, knotjes en paardenstaarten om je krullen uit je gezicht te houden en er tegelijkertijd stijlvol uit te zien.

 

6. Onthoud: relax en geniet van je reis!

Last but not least, onthoud dat je op reis bent om te ontspannen en te genieten van nieuwe ervaringen. Laat je niet te veel stressen over je haar en wees trots op je natuurlijke krullen, ze maken deel uit van wat jou uniek maakt! Dus ontspan, geniet en laat die krullen stralen, waar je avonturen je ook brengen.

 

Met deze tips ben je helemaal klaar om de wereld rond te reizen terwijl je krullen er fantastisch uitzien! Dus pak je koffer in, zet je krullen op stand-by en ga op avontuur. Veel plezier! 
Liefs, Lisa van Haarpro.nl
 

Opmerkingen
Laat een reactie achter
Je email adres wordt niet gepubliceerd