Is Kevin Murphy geschikt voor jouw haar?

Bezig met laden...
Is Kevin Murphy geschikt voor jouw haar?

Je hebt wellicht al eens gehoord van de haarproducten van Kevin Murphy, maar zijn deze wel geschikt voor jouw haar? Ik vertel je vandaag meer over dit duurzame merk, de producten en beantwoord meteen de vraag ‘Is Kevin Murphy geschikt voor jouw haar?’!

Wie is Kevin Murphy?

Of misschien beter gezegd: wat is Kevin Murphy? Het merk KEVIN.MURPHY staat voor fashion, performance based (haar)producten, eco-vriendelijk en dierproefvrij. Kevin Murphy is een merk met haarproducten waarbij kwaliteit en duurzaamheid voorop staan. En de producten zijn ook nog eens vrij van parabenen en sulfaten.

Is Kevin Murphy geschikt voor jouw haar?

De Kevin Murphy producten

Bij Kevin Murphy ben je voor bijna alle haartypen aan het juiste adres. Zo zijn er haarproducten speciaal voor gekleurd haar, maar ook voor dun, beschadigd en droog haar. Heb je pluizend haar of wil je meer volume? Ook daar heeft Kevin Murphy de oplossing voor.


ANGEL voor gekleurd haar

De productlijn Angel is speciaal geschikt voor gekleurd haar. Denk hierbij aan natuurlijk grijs of (geverfd) blond haar. De BLONDE.ANGEL.WASH producten zijn hier geschikt voor. Je houdt niet alleen het haar in goede conditie, maar ook de grijs- en blondtinten worden zo lang mogelijk fris gehouden. Is je haar geverfd, dan heb je het blootgesteld aan chemische processen. Deze processen beschadigen het haar en drogen het uit. De ANGEL.WASH (shampoo) en ANGEL.RINSE (conditioner) hydrateren en beschermen het haar en zorgen dat de kleur behouden blijft.

ANGEL van Kevin Murphy  

 

 

 

 

 


PLUMPING voor dun haar

Dunner wordend haar kan als heel vervelend worden beschouwd. Gelukkig heeft Kevin Murphy producten die dit probleem tegengaan. De PLUMPING producten zijn speciaal ontwikkeld om dun haar te verdikken en haaruitval te voorkomen. PLUMPING.WASH, PLUMPING.RINSE en BODY.MASS zorgen in drie stappen voor dikker en voller haar!

Plumping van Kevin Murphy


REPAIR.ME voor beschadigd haar

Heb je last van gespleten haarpunten of klitten/knopen in het haar? Dan is de kans groot dat de elasticiteit uit het haar is waardoor het makkelijker breekt. Allemaal tekenen van beschadigd haar dat een tekort heeft aan proteïnen. Maar maak je niet druk. De REPAIR.ME lijn van Kevin Murphy kan je haar weer in een gezonde conditie krijgen.

REPAIR.ME voor beschadigd haar


HYDRATE.ME voor droog haar

Voelt je haar droog of ruw aan? Mist het glans, ziet het dof en heb je snel last van klitten? De kans is groot dat je last hebt van droog haar. Droog haar kan je het beste verzorgen met producten vol antioxidanten die het haar voeden, hydrateren en verdere uitdroging voorkomen. HYDRATE.ME.WASH, HYDRATE.ME.RINSE en HYDRATE.ME.MASQUE helpen om jouw haar gehydrateerd te houden.

HYDRATE.ME voor droog haar


STIMULATE.ME voor slap en futloos haar

Zijn alle producten van Kevin Murphy voor vrouwen? Het antwoord is: nee! Speciaal voor het haar van mannen is de productlijn STIMULATE.ME ontwikkeld. De shampoo en conditioner geven het haar de juiste basis en extra volume.

STIMULATE.ME voor slap en futloos haar


YOUNG.AGAIN voor ouder wordend haar

Haar dat door een chemische behandeling of op natuurlijke wijze is verouderd, is beschadigd. Het haar valt sneller uit, is dunner en vaak droger. De haarproducten uit de YOUNG.AGAIN anti-aging lijn gaan de veroudering tegen en pakken beschadigd haar aan. Het haar heeft een intense voeding nodig! De YOUNG.AGAIN lijn bevat een shampoo, conditioner, haarmasker en droogshampoo.

YOUNG.AGAIN voor ouder wordend haar


ANTI.GRAVITY voor meer volume

Wie wil dat nou niet, een mooie bos haar vol volume? Dat is alleen niet altijd even makkelijk te realiseren. Want wat als je fijn en/of futloos haar hebt? Speciaal voor jou heeft Kevin Murphy de ANTI.GRAVITY oftewel VOLUME BOOSTERS ontwikkeld. Met de spray of lotion zorg je voor volume vanaf de haaraanzet. De producten hebben een langdurige hold en zijn gewichtsloos, ideaal voor het creëren van een volumineus kapsel!

ANTI.GRAVITY voor meer volume


SMOOTH.AGAIN voor (dik) pluizend haar

Last van pluizend haar? Je bent niet alleen! Pluizend haar komt voor bij alle haartypes en kan heel vervelend zijn. Dagelijkse styling gewoonten zoals borstelen, föhnen of het haar kleuren helpen absoluut niet bij het onder controle krijgen van pluis. Eigenlijk beschadigen ze het haar alleen maar, waardoor de keratine uit het haar verdwijnt en dit veroorzaakt pluis. Met de Kevin Murphy SMOOTH.AGAIN producten geef jij je haar de juiste verzorging die afrekent met pluis en het haar zijdezacht laat aanvoelen.

SMOOTH.AGAIN voor (dik) pluizend haar

 

 

 

 

 


Duurzame verpakkingen & natuurlijke ingrediënten

Alle producten van Kevin Murphy zitten in duurzame verpakkingen. Het milieu en het serieuze gevaar van klimaatverandering staan centraal bij Kevin Murphy. Zelf zeggen zij hierover:

“Als organisatie voelen wij ons verantwoordelijk een positieve bijdrage te leveren aan het milieu en onze leefomgeving. Daarom maken we bewuste keuzes als het gaat om onze producten, ingrediënten en verpakkingen.”

En een leuk weetje: de verpakkingen van Kevin Murphy zijn rechthoekig, op deze manier past er meer inhoud in de verpakkingen terwijl er minder materiaal gebruikt wordt!

Bewuste keuze voor (natuurlijke) ingrediënten
Ook de ingrediënten die in de Kevin Murphy haarproducten worden gebruikt zijn heel bewust gekozen! Zo wordt er gewerkt met bedrijven die gebruik maken van microteelt, biologische begroeiing of ecologische oogsttechnieken. De basis van alle shampoos, conditioners, haarmaskers en stylingsproducten zijn natuurlijke ingrediënten zoals vitamines, essentiële oliën, antioxidanten en plantenextracten. Stoffen zoals sulfaten en parabenen worden vermeden (lees hier meer over sulfaten, parabenen en siliconen) en er wordt zoveel mogelijk gekozen voor natuurlijke ingrediënten. Deze ingrediënten zijn mild voor het haar en de hoofdhuid!

Veelgestelde vragen:

Ik beantwoord in dit artikel meteen ook de vragen die regelmatig aan ons worden gesteld! Lees je mee?

Zijn de producten van Kevin Murphy vegan?

Jazeker, veel van de producten van Kevin Murphy zijn vegan! Maar veel betekent dus niet allemaal. Om het overzichtelijk te maken vind je hier alle vegan producten van Kevin Murphy!

Zijn de producten van Kevin Murphy CG proof?

Heb je krullend haar en verzorg je jouw haar middels de Curly Girl methode? Dan wil je vast graag weten of de producten van Kevin Murphy CG zijn! Hoewel de producten vrij zijn van sulfaten en parabenen, bevatten de meeste producten siliconen en alcohol. De producten zijn dus niet CG.

Zijn de producten van Kevin Murphy dierproefvrij?

Jazeker! Alle haarproducten van Kevin Murphy zijn dierproefvrij. Er wordt alleen getest op modellen en niet op dieren. Sinds 2011 behoort Kevin Murphy tot een PETA-approved onderneming. PETA (People for Ethical Treatment of Animals) richt zich op het vaststellen en beschermen van dierenrechten. PETA gaat alleen samenwerkingen aan met bedrijven die op een diervriendelijke manier produceren.

Kevin Murphy kopen?

Ben je overtuigd dat de haarproducten van Kevin Murphy je kunnen helpen om jouw haar de juiste verzorging te geven? Klik dan op de onderstaande button! We hebben alle productenlijnen voor je op een rijtje gezet, zo kan jij op een eenvoudige manier de producten vinden die bij jouw haar(probleem) passen!

Liefs,

Channa van Haarpro.nl

Opmerkingen
Laat een reactie achter
Je email adres wordt niet gepubliceerd