Kevin Murphy

PRODUCTLIJNEN

Kevin Murphy

KEVIN.MURPHY is born on the runway. Gemaakt door echte editorial stylist Kevin Murphy. ''Ik werkte met veel producten die vol siliconen en opvullers zaten, het maakte het haar op een lange shootdag zwaar, dof en vooral vies. Ik zocht betere producten maar ik kon ze niet vinden, dus ging ik ze zelf maken'', aldus Kevin zelf.

Het resultaat? Een merk dat staat voor fashion, performance based haarproducten en eco vriendelijke producten.Kevin Murphy ontwikkelt producten met de beste ingredienten uit de natuur en de allernieuwste technologieën. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop, maar de producten zullen ook altijd langdurig presteren, stevigheid geven en ze zijn vrij van parabenen en sulfaten.

Kevin Murphy Producten in ons assortiment

Kevin Murphy haarproducten hebben wij al jarenlang in ons assortiment. Ons Kevin Murphy assortiment bestaat uit shampoos, conditioners, treatments en stylingproducten. De producten zorgen voor een optimale hydratatie en verzorging zonder dat het haar zwaar aan zal voelen. Kevin Murphy blijft innoveren en nieuwe collecties op de markt brengen. Op dit moment kan je de volgende collecties kopen op Haarpro.nl:


Kevin Murphy - Angel: voor gekleurd haar

Kevin Murphy - Blonde Angel: speciaal voor blond en grijs haar

Kevin Murphy - Anti Gravity: voor extra volume en textuur

Kevin Murphy - Hydrate Me: voor droog haar

Kevin Murphy - Plumping: tegen dun haar

Kevin Murphy - Repair Me: tegen beschadigd haar

Kevin Murphy –Smooth Again: tegen pluizend haar

Kevin Murphy - Stimulate Me: tegen slap en futloos haar

Kevin Murphy - Young Again: voor ouder wordend haar

Kevin Murphy online bestellen

Weet je niet goed welke Kevin Murphy haarproducten geschikt zijn voor jouw haar? Of heb je vragen over de producten dan mag je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Weet je wel welke Kevin Murphy haarproducten je wilt kopen? Dan kan je ze heel eenvoudig bestellen via onze website! Veel klanten gingen je al voor!

Reviews Kevin Murphy haarproducten

 Benieuwd naar de ervaringen met Kevin Murphy haarproducten? We hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet:

“Super product to protect your hair from heat. Doesn't make them oily or heavy. Pricey as all Kevin Murphy products but worth it!” Sissy over de Kevin Murphy Heated.Defense.

“Dit is pas een topproduct. Het geeft wel stevigheid aan je krullen, maar maakt het niet zwaar!” Nathalie over de Kevin Murphy Killer.Waves.

“Na het blonderen is mijn haar heel droog en ondanks dat ik het weinig was en goed verzorg. Maar nu heeft Kevin hele fijne producten(maakt niet uit wat het is super) maar deze spray doet toch wel hele wonderbaarlijke dingen met mijn haar namelijk het groeit en het ziet er gezond uit en dat maakt mij helemaal blij!” Anita over de Kevin Murphy Shimmer.Me Blonde. 

Kevin Murphy