5 merken voor de allerkleinsten

Bezig met laden...
5 merken voor de allerkleinsten

Kids

Bij Haarpro.nl zijn we natuurlijk dé specialist op het gebied van haarverzorging voor volwassenen. Maar wist je dan we ook een heleboel merken hebben met een lijn speciaal voor de allerkleinsten? 
Daarmee zijn wij ook specialist in haarverzorging voor baby’s, peuters, kleuters en kinderen! 
In dit blog licht ik er daar een aantal van uit, zodat je jouw kleintje kunt verwennen met de beste haarverzorging! Uiteraard zijn dit lang niet al onze producten voor kinderen, dus check vooral ook even de site!


1. Revlon 'Equave Kids' (alle haartypes)

Zo fijn! De populaire ‘Equave’ lijn van Revlon is er ook voor kinderen. Er is een ‘Princess’ set bestaande uit een shampoo en een detangling conditioner en een set met een heerlijke zoete appelgeur. Je kinderen zullen dol zijn op de verpakking en met plezier in bad gaan! Naast het leuke uiterlijk zijn de producten ook nog eens ontzettend fijn en verzorgen ze het haar van je kleintje op de best mogelijke manier. 

 

Revlon Equave Kids

 

2. Novex ‘My Little Curls’ (krullen)

De ‘My Little Curls’ lijn van Novex is een vrolijke lijn speciaal voor kinderen met krullen. De lijn is geschikt voor alle krultypes en zorgt ervoor dat de krullen van je kind zacht zijn en vrij zijn van pluis. 
De lijn bestaat uit een shampoo, een conditioner en een leave-in activator en de producten zijn niet alleen fijn, maar ook betaalbaar! 

 

Novex My Little Curls

 

3. Little Green 'Lice Guard' (alle haartypes)

Little Green is een merk speciaal voor baby’s en kinderen en bestaat uit een heleboel verzorgingsproducten en accessoires. In dit blog laat ik jullie de ‘Lice Guard’ lijn zien, omdat deze vrij uniek is. Met deze verzorgingslijn creëer je bij je kindje een barrière in het haar waardoor luizen wegblijven. Zeker met schoolgaande kinderen zijn deze producten echt een must-have. 
De lijn bestaat uit een shampoo, een detangler en een gel.

Little Green

 

4. Cantu for Kids (waves en krullen)

Een persoonlijke favoriet: Cantu for Kids. Ik gebruik de producten van Cantu ook voor mijn dochter van 2,5. De lijn is speciaal voor kinderen met slag en krullen, ruikt heerlijk, voedt en geeft glans. De lijn bestaat uit een shampoo, conditioner, leave-in conditioner, hair & scalp oil, styling gel, dry shampoo foam, curling cream, curl refresher, styling custard en conditioning detangler. 

Cantu for Kids

5. Pretty Curly Girl ‘Curly Star’ (krullen)

Deze lijn van Pretty Curly Girl is sowieso al een feestje in je badkamer. 
Vrolijke diertjes en kleurige letters. Naast het leuke uiterlijk zijn de producten ook nog eens fantastisch voor kinderen met krullen. De lijn bestaat uit een shampoo, een conditioner en een liquid gel. De producten bevatten mango en ananas en ruiken heerlijk. Mochten jij of je kindje niet goed tegen parfum kunnen, dan bestaat er van deze lijn ook een ‘fragrance free’ variant. 

Pretty Curly Girl Curly Star

Ook voor je kind(eren) is er dus een ruime keuze aan fijne haarverzorgingsproducten. Naast deze voorbeelden zijn er nog veel meer producten voor kinderen op de site. Welke producten gebruik jij voor je kind? Staan ze hier tussen? Laat het ons vooral weten in de comments!  


Liefs,

Chantal van Haarpro.nl

Opmerkingen
Laat een reactie achter
Je email adres wordt niet gepubliceerd