Little Green

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. SALE! Little Green Cares Baby Nourishing Body Lotion
  Waardering:
  100%
  Vanaf € 13,30 € 10,99
 2. SALE! Little Green Baby Soothing Balm
  Waardering:
  93%
  Special Price € 9,95 € 8,22 Regular Price € 15,00
 3. SALE! Little Green Kids Shampoo & Body Wash
  Waardering:
  100%
  Vanaf € 5,50 € 4,55
 4. Little Green Kids Curly Hair Cream
  Waardering:
  100%
  € 14,95 € 12,36
 5. Little Green Lice Guard Shampoo
  Waardering:
  100%
  € 21,99 € 18,17
 6. SALE! Little Green Bath Mitt
  Special Price € 4,55 € 3,76 Regular Price € 7,00
 7. SALE! Little Green Hooded Towel
  Special Price € 18,20 € 15,04 Regular Price € 28,00
per pagina
Little Green

Al meer dan 45 jaar is Carmen DePasquale, schepper van Little Green en trotse grootvader, geïnspireerd door schoonheid. Van het maken van een wereldberoemde  salon en spa tot het ontwerpen en ontwikkelen van high end productcollecties voor haar, huid en cosmetica die zich richten op een andere levensstijl. Als grootvader van twaalf kleinkinderen heeft hij zijn kleinkinderen zien worstelen met veel lastige allergieën en een gevoelige huid. Hij deed onderzoek naar de best verkopende merken die zich specifiek richten op producten voor baby’s en kinderen, maar tot zijn teleurstelling voldeden deze niet aan zijn verwachtingen.

Dit werd zijn inspiratie voor Little Green. Hij was vastbesloten om een verzameling producten te maken  die hun claims waarmaakten: veilig, zachtaardig en puur. Hypoallergene formules, vrij van parabenen, sulfaten en allergenen; elk product klinisch en dermatologisch getest. Milde formules die kinderen en het milieu respecteren waarin zij opgroeien. Producten die ouders kunnen vertrouwen terwijl ze de behoeften van hun  kinderen vervullen.

Little Green heeft vele verschillende producten; van baby shampoos tot baby bodylotion en kids detanglingspray. Daarnaast heeft Little Green ook leuke giftsets en een lijn gericht op het afweren van hoofdluizen.  

Little Green

Al meer dan 45 jaar is Carmen DePasquale, schepper van Little Green en trotse grootvader, geïnspireerd door schoonheid. Van het maken van een wereldberoemde  salon en spa tot het ontwerpen en ontwikkelen van high end productcollecties voor haar, huid en cosmetica die zich richten op een andere levensstijl. Als grootvader van twaalf kleinkinderen heeft hij zijn kleinkinderen zien worstelen met veel lastige allergieën en een gevoelige huid. Hij deed onderzoek naar de best verkopende merken die zich specifiek richten op producten voor baby’s en kinderen, maar tot zijn teleurstelling voldeden deze niet aan zijn verwachtingen.

Dit werd zijn inspiratie voor Little Green. Hij was vastbesloten om een verzameling producten te maken  die hun claims waarmaakten: veilig, zacht en puur. Hypoallergene formules, vrij van parabenen, sulfaten en allergenen; elk product klinisch en dermatologisch getest. Milde formules die kinderen en het milieu respecteren waarin zij opgroeien. Producten die ouders kunnen vertrouwen terwijl ze de behoeften van hun  kinderen vervullen.

Little Green heeft vele verschillende producten; van baby shampoos tot baby bodylotion en kids detanglingspray. Daarnaast heeft Little Green ook leuke giftsets en een lijn gericht op het afweren van hoofdluizen.