Nioxin Starter Kit System 1

Nioxin Starter Kit System 1 Dit  is een hoofdhuidbehandeling, bevordert gezonder, sterker en dikker haar en is dus uitermate geschikt voor dun en futloos haar.

€ 39,52

In voorraad

Nioxin Starter Kit System 1 is een hoofdhuidbehandeling, bevordert gezonder, sterker en dikker haar en is dus uitermate geschikt voor dun en futloos haar.
Ondersteunt het tegengaan van dunner wordend haar.
Met cystine-aminozuren en lichtgewicht conditioners en verzorgende ingrediënten. Draagt bij aan dikker uitziend haar door de volheid van elke haar afzonderlijk te vergroten en vermindert haarverlies door de weerstand tegen beschadiging en haarbreuk te verhogen. 
Met antioxidanten, botanische ingrediënten, vitaminen en zuiverende ingrediënten. Helpt de hoofdhuid te bevrijden van talg en omgevingsverontreiniging, die de haarfollikels verstoppen, zodat deze schoon en verfrist aanvoelt. 
Met witte thee-extract, pepermuntolie en reinigende ingrediënten. Helpt te reinigen, zorgt voor een verfriste hoofdhuidomgeving en geeft een gezonde glans aan natuurlijk haar. 
 
Gebruik: wassen met de Cleanser, vervolgen met de Scalp therapy en daarna de Treatment: Nevel 4 a 5 pompjes over de hoofdhuid en masseer lichtjes. Niet uitspoelen.  Het product geeft een tijdelijk rood effect op de hoofdhuid dat na ca. 20 minuten weer verdwijnt. 2X daags aanbrengen.

Inhoud: StarterKit System1 bestaat uit de Cleanser 150ml, Conditioner 150ml en de Scalp Treatment 50ml   

Meer informatie
Haartype Fijn en dun haar
Werking Kalmeert, Reinigt
EAN 4064666310589
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nioxin Starter Kit System 1
Uw waardering