L'Anza Color Preserving Conditioner

L'Anza Color Preserving Conditioner is een glansgevende antiklit kuur, die het kleurbehoud maximaliseert. Beschermt het complete kleurenspectrum. Klinisch bewezen werking: kleuren houden 107% langer.

Vanaf € 28,95

Beperkte Voorraad

L'Anza Color Preserving Conditioner is een glansgevende antiklit kuur, die het kleurbehoud maximaliseert. Beschermt het complete kleurenspectrum. Klinisch bewezen werking: kleuren houden 107% langer. Reduceert tot 50%. Verbetert de gezondheid en de vitaliteit van het haar aanmerkelijk. Vernieuwt het haar: het krijgt een gezonde glans en souplesse. Met aangename bloemengeur en UV-filters.

Specificaties:

- Glansgevende antiklit kuur

- Maximaliseert kleurbehoud (107% langer)

- Beschermt het complete kleurenspectrum

- Verbetert gezondheid en vitaliteit

- Geeft gezonde glans en souplesse

- Bevat UV-filters

Belangrijkste ingrediënten
Keratin Healing System TM - Geavanceerd herstellend systeem met nanotechnologie, waarbij de microfijne vochtinbrengende elementen tot diep in de haarschacht binnendringen en zo het haar snel en waar nodig hydrateren. Herstelt en verzegelt het haar, zodat vitaal vocht twee maal zo lang wordt vastgehouden en uitdrogen wordt voorkomen. Ook de kleurpigmenten blijven langer behouden. Het haar wordt ongekend zacht en zelfs fijn haar krijgt uitzonderlijk veel body.

Trimethylsiloxyamodimethicone - Levert samen met het Keratin Bond System maximale verzorging om stress door het kammen te reduceren.

Flower Shield Complex - Unieke combinatie van bloemextracten met krachtige antibleek beschermers. Beschermt het complete spectrum van alle haarkleuren.

Triple Punch UV-beschermers - Drievoudige UV-opvangers beschermen het haar tegen UV-stralen.

Gebruik: Het haar eerst wassen met Lanza color-preserving shampoo, daarna de conditioner aanbrengen, goed verdelen door lengtes en punten, daarna uitspoelen.

Inhoud: 250ml of 1000ml met pomp

Meer informatie
Haartype Gekleurd haar
Vrij van Parabenen
Periode na opening 12
Inhoud 490ml
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:L'Anza Color Preserving Conditioner
Uw waardering