Maak kennis met Curls!

Bezig met laden...
Maak kennis met Curls!

Maak kennis met Curls!

Als je geboren bent met krullen of je probeert die perfecte krul te creëren, dan heb je vast wel eens gehoord van het merk 'Curls'. Vandaag nemen we een duik in de krullende wereld van Curls en ontdekken we waarom hun producten zo geliefd zijn onder krullenkoppen wereldwijd.

Een beetje achtergrondinformatie

Curls is geen nieuwkomer in de krullengame. Dit merk, opgericht door Curly Girl-goeroe Mahisha Dellinger, heeft als missie om krullen te omarmen. Het begon allemaal toen Mahisha worstelde met het vinden van producten die écht werkten voor haar eigen krullende lokken. Vastbesloten om een verschil te maken, besloot ze haar eigen haarverzorgingslijn te creëren.

Een feest voor alle krultypes

Wat Curls onderscheidt, is hun toewijding aan diversiteit. Of je nu losse golven hebt, strakke krullen, kroeshaar of alles daartussenin, Curls heeft iets voor jou. Hun productlijn is ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van verschillende krultypes, waardoor iedereen zich welkom voelt in de wereld van prachtige krullen!


CG vriendelijk

Ben je bezig met de 'Curly Girl Methode'? Dan zul je blij zijn te weten dat veel van de Curls-producten CG-vriendelijk zijn. Ze vermijden bepaalde ingrediënten zoals sulfaten, siliconen en parabenen, waardoor je krullen kunnen stralen zonder al die ongewenste toevoegingen.


Nog niet bekend met de Curly Girl Methode? Klik hier voor meer informatie!

 

Curls producten

Curls heeft verschillende lijnen voor verschillende krultypes! Draag je een pruik en wil je hiervoor een goede verzorging hebben? Dan is de ‘Hair Under There’ perfect voor jou. Hebben je kids krullen en ben je opzoek naar een goede shampoo? Kijk dan bij de ‘Baby It’s A Curl’ lijn! Verder verkopen wij nog veel meer Curls producten op Haarpro.nl! 



Topfavorieten

Blueberry Bliss Reparative Leave-In Conditioner: Deze leave-in conditioner maakt je krullen ongelofelijk zacht. De Conditioner is verrijkt met bosbessenextracten, herstelt niet alleen beschadigd haar, maar ruikt ook nog eens heerlijk.

Blueberry Bliss Curl Control Jelly: Wil je jouw krullen onder controle houden? Deze gel zorgt voor definitie zonder plakkerigheid, waardoor je krullen zacht en veerkrachtig blijven.


Wat Curls zo bijzonder maakt, is de gemeenschap erachter. Op sociale media delen mensen enthousiast hun krullenverhalen en tips, vaak met de hashtag #CurlsUnleashed. Het is inspirerend om te zien hoe mensen over de hele wereld hun krullen omarmen en trots delen. Gebruik jij Curls al of heb je leuke tips met deze producten? Wij zijn benieuwd! Gebruik #haarpro en wie weet delen wij jouw tips!


Als je nog niet bekend bent met Curls, is het zeker de moeite waard om hun producten uit te proberen. Laat die krullen maar stralen!

Opmerkingen
Laat een reactie achter
Je email adres wordt niet gepubliceerd