5 geweldige borstels voor krullen

Bezig met laden...
5 geweldige borstels voor krullen

Krullen

Heb je ooit het gevoel gehad dat het verzorgen van je krullen een hele klus is? Nou, ik heb goed nieuws voor je! In dit blog laat ik je vijf borstels zien die speciaal zijn ontworpen om jouw krullen er fantastisch uit te laten zien. En het beste nieuws? Je kunt ze allemaal vinden bij Haarpro.nl! Dus laat die pluizige dagen achter je en lees verder om te ontdekken welke borstels je haar naar een hoger niveau tillen.

 

Denman D3 Original Styler Brush

Deze klassieke Denman-borstel is een must-have voor krullend haar. Het heeft een uniek ontwerp met afgeronde pennen die zachtjes door je haar glijden en klitten minimaliseren. Deze borstel is perfect om je krullen te ontwarren, te definiëren en te stylen zonder dat je haar er pluizig uitziet.

Denman D3 Original Styler Brush

Tangle Teezer Thick & Curly

Als je op zoek bent naar een borstel die je krullen moeiteloos ontwart, dan is de Tangle Teezer Thick & Curly jouw nieuwe beste vriend. Met de speciale tanden glijdt deze borstel gemakkelijk door klitten heen zonder je haar te beschadigen. Het ergonomische ontwerp ligt ook nog eens comfortabel in de hand, waardoor het borstelen van je krullen een stuk minder vermoeiend wordt.

Tangle Teezer Thick and Curly

The Hair Detangling Brush

The Hair Detangling Brush is een borstel geschikt voor alle soorten krullen. Deze unieke borstel maakt het gemakkelijk om het haar pijnloos te ontwarren, zonder het te beschadigen en/of af te breken. De borstel heeft 8 rijen en de pinnen kunnen wijder uit elkaar worden gezet waardoor de borstel ideaal is voor lang, dik, krullend haar!

The Hair Detangling Brush

Olivia Garden Fingerbrush Combo

De Olivia Garden Fingerbrush Combo is een veelzijdige borstel die perfect is voor krullend haar. Het heeft een combinatie van borstelharen en vingerachtige secties, waardoor je zowel kunt borstelen als je krullen kunt scheiden en stylen. Deze borstel zorgt voor een soepele ontwarring en geeft je krullen een natuurlijke bounce.

Olivia Garden Fingerbrush Combo
Denman D83 Large Paddle Brush

De Denman D83 Large Paddle Brush is een haarborstel van kunststof die vooral geschikt is voor lang en dik haar. De grootte is perfect om je haar snel te kunnen borstelen en zeg eerlijk: wie wil er nou langer bezig zijn dan nodig? De afgeronde kopjes van de nylon pinnen voorkomen beschadigd haar. Het handvat heeft een mat design waardoor deze heerlijk in de hand ligt en je veel grip hebt. Zeker een aanrader!

Denman D83 Large Paddle Brush

Dus daar heb je het, vijf fantastische borstels die je krullen naar een hoger niveau tillen! Een goede borstel is minstens zo belangrijk als een goede shampoo, dus ga snel op zoek naar de borstel die het beste bij jou past. Als je nog vragen hebt over deze of andere borstels, laat het dan vooral weten in de comments!


Liefs, 

Haarpro.nl

Opmerkingen
Laat een reactie achter
Je email adres wordt niet gepubliceerd