Suavecito

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

suavecito
Suavecito is een merk uit Amerika, ontstaan in de crisis en met het idee om een geweldig product te maken dat ook nog is “gewoon” betaalbaar moet zijn. Suavecito is wereldwijd een zeer populair merk bij barbershops en topstylisten. Dat er producten in je nieuwe kapsel gaan die duurder zijn dan het kapsel zelf vinden zij een belediging voor het werk van de barber. Het product is in Nederland nog maar weinig te verkrijgen, maar via haarpro.nl kunt u het met een gerust hart bestellen.

Suavecito

Het topmerk Suavecito heeft vanaf het begin een duidelijke missie gehad: het leveren van de hoogste kwaliteit haarproducten voor mannen zonder je rekening te plunderen. Na de populariteit die is opgebouwd door het merk, is er ook een nieuwe missie ontstaan: een cultureel fenomeen worden. 

Het Amerikaanse cult merk staat het meest bekend om hun pomade op waterbasis, de Original Hold en Firme Hold Pomade. Maar Suavecito heeft nog veel meer varianten. Voor elk haartype hebben ze wel een product en de line-up blijft elk jaar nog steeds groeien.