Davines SU

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Davines SU Hair Milk
  Rating:
  0%
  € 12,50
 2. Davines SU Hair & Body Wash
  Rating:
  0%
  € 22,40
 3. Davines SU Hair & Body Wash - 75 ml
  Rating:
  0%
  € 12,20
 4. Davines SU Aftersun
  Rating:
  0%
  € 37,20
 5. Davines SU Tan Maximizer
  Rating:
  0%
  € 33,90
Pagina
 • U lees momenteel pagina 1
per pagina

Davines SU is een speciale lijn van Davines die je haar beschermt tegen de zon. Met deze producten kan je een complete routine samenstellen om je huid en haar te beschermen voor en na blootstelling aan de zon. De producten zijn genezend, hydraterend en voedend, precies wat je huid nodig heeft nadat het blootsteld is geweest aan de zon. De producten van Davines zijn gemaakt van natuurlijke bestanddelen en ontwikkeld met 100% duurzame energie en worden niet op dieren getest. Ook de verpakking wordt zo duurzaam mogelijk van volledig recyclebare materialen gemaakt

De Davines SU producten bevatten citrus myrtifolia extract. Dit citrusextract is beschermend en bevat antioxidanten met ontstekingsremmende eigenschappen die haar en huid beschermen. Dit ingrediënt komt rechtstreekst van een Italiaanse Slow Food Presidia boerderij in Savona, waar ze dit met uitstervend bedreigde ingrediënt verbouwen.

Davines SU vóór blootstelling aan de zon

Versnel het natuurlijke bruiningsproces van de huid met de Davines SU Tan Maximizer. Aan te brengen voor het blootstellen aan de zon op gezicht en lichaam. Let op dat je daarbij nog wel een beschermingsfactor gebruikt om je huid te beschermen tijdens het zonnen.

Davines SU ná blootstelling aan de zon

Deze Hair & Body wash is een hydraterende shampoo die niet alleen je haar maar ook je huid hydrateert nadat je buiten bent geweest. De Davines SU Afters sun is een heerlijk verzachtende, mineraalrijke gel die zorgt voor intense hydratatie en daarnaast de aan de zon blootgestelde huid herstelt.