Föhns

Tonen als Foto-tabel Lijst

39 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. GA.MA Professional Hair Dryer IQ Perfetto - Black
  Rating:
  0%
  € 279,00
 2. DIVA Pro Veloce 3800 Pro
  Rating:
  0%
  € 79,99
 3. DIVA Pro Intenso 4000 Compact Dryer
  Rating:
  0%
  € 69,99
 4. DIVA Pro Styling Pik
  Rating:
  0%
  € 29,99
 5. DIVA Pro XXL Pro Diffuser
  Rating:
  0%
  € 29,99
 6. DIVA Pro Rapida 4000 Pro Dryer
  Rating:
  0%
  € 99,99
 7. DIVA Pro Ultima 5000 Pro Dryer
  Rating:
  0%
  € 149,99
 8. DIVA Pro Styling Atmos Dry + Style
  Rating:
  0%
  € 299,99
 9. DIVA Pro Forte 6000 Pro Dryer
  Rating:
  0%
  € 129,99
 10. GA.MA Ultra Compact Hair Dryer
  Rating:
  0%
  € 45,95
 11. CHI 1875 Series Compact Hair Dryer
  Rating:
  0%
  € 142,95
  Niet op voorraad
 12. Babyliss Pro Levante Ionic Föhn
  Rating:
  0%
  € 74,95
Pagina
per pagina

Föhn

Wil jij je haar in model brengen of de droogtijd verkorten? Het kan allemaal met een föhn. De föhn, ook wel bekend onder de naam haardroger, is uit veel huishoudens niet meer weg te denken. Het bespaart een hoop tijd als het gaat om het drogen van het haar, maar het een föhn is ook heel handig om volume in het haar te creëren.

Welke föhn is geschikt voor mijn haar?

Wil je een föhn gaan aanschaffen maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Dan is het goed dat je dit leest! In principe zijn alle föhns geschikt voor ieder haartype, met uitzondering van krullend haar. Voor krullend haar adviseren wij een föhn met diffuser (zie het kopje ‘Föhn met diffuser voor krullen). Heb je geen krullen dan is het belangrijk om te kijken naar het gebruik van de föhn. Wil je de föhn gaan gebruiken om het haar te drogen dan zijn föhns met 2 of 3 warmtestanden voldoende. Gebruik een hoge warmtestand om dik haar te drogen, maar gebruik een lagere stand voor dun en/of beschadigd haar. Wil je een föhn aanschaffen om het haar te stylen? Dan adviseren wij een föhn met opzetstuk te kopen.

Föhn met diffuser voor krullen

Heb jij een mooie bos krullen? Dan adviseren wij je om een föhn met diffuser voor krullen te kopen. Een diffuser is een opzetstuk voor de föhn. Dit opzetstuk houdt de krulbundels goed bij elkaar en verdeelt de warme lucht gelijkmatig. Zo voorkom je dat je krullen uit elkaar geblazen worden en creëer je een sterker gedefinieerde krul. Je leest er alles over in het blog: ‘Hoe moet je je krullen föhnen?.

Hoeveel watt heb ik nodig?

Nog een veel voorkomende term in de wereld van de föhns is wattage. Hoe hoger het wattage, hoe harder en warmer een föhn kan blazen. Een föhn met een hoog wattage (tot 2200 watt) is geschikt voor dik haar. Heb je normaal haar dan volstaat een föhn met een wattage tussen de 1300 en 1800 watt. En bij fijn en dun haar is een wattage onder de 1300 voldoende.

Wat is een ionische of een keramische föhn?

Nog meer termen? Jazeker, je hebt verschillende soorten föhns en vaak zie je de termen ionisch en keramisch voorbij komen. Een ionische föhn maakt gebruik van de ionentechnologie. Deze föhns bevatten negatieve ionen zodat het haar niet statisch wordt, minder pluist en meer glanst. Een ionische föhn is ideaal voor droog en pluizig haar.

Een keramische föhn blaast een constante temperatuur naar het haar. Hierdoor voorkom je hittebeschadiging en blijft het haar gezond. Keramiek voorkomt tevens pluizend haar. Een goede optie wanneer je beschadigd of gekleurd haar hebt.

Waar kan je een goedke föhn kopen?

Op Haarpro.nl koop je professionele föhns van verschillende merken.  Zo zit er voor iedereen wel een goede föhn tussen. Wil jij een föhn kopen maar heb je toch liever hulp bij de aankoop? Je mag altijd contact opnemen met onze klantenservice.