Vegan Haarproducten

Tonen als Foto-tabel Lijst

701 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Waterclouds The Dude Hardstyle Hairwax
  Rating:
  0%
  € 19,95
 2. Waterclouds The Dude Sculpting Fiber Wax
  Rating:
  0%
  € 19,95
 3. Waterclouds The Dude Hard Matt Hairwax
  Rating:
  0%
  € 19,95
 4. Novex SuperFood Passion Fruit & Blueberry Deep Hair Mask
  Rating:
  0%
  € 6,95
 5. Tangle Teezer Detangling Spray Voor Kids
  Rating:
  0%
  € 11,95
 6. Biocosmé Cocoa Brown Shampoo Bar Mini
  Rating:
  0%
  € 6,95
 7. Biocosmé UVA Red Shampoo Bar Mini
  Rating:
  0%
  € 6,95
 8. Curly Secret Popping Curls Styling Gel
  Rating:
  0%
  € 19,95
 9. Curly Secret Popping Curls Styling Gel -50ml
  Rating:
  0%
  € 8,65
 10. REF Ultimate Repair Set
  Rating:
  0%
  € 78,00
 11. REF Illuminate Colour Set
  Rating:
  0%
  € 78,00
 12. REF Intense Hydrate Set
  Rating:
  0%
  € 78,00
per pagina
Vegan Haarproducten

De term vegan heb je ongetwijfeld al eens voorbij horen komen in supermarkten en restaurants. Maar wist je dat er ook heel veel vegan haarproducten zijn? Vegan haarproducten zijn shampoo's, conditioners en stylingsproducten die geen enkel ingrediënt bevatten die afkomstig zijn van dieren én daarnaast niet getest worden op dieren.

Wat betekent het als haarproducten vegan zijn?

Een vegan haarproduct bevat dus geen enkel dierlijk ingredient en is niet op dieren getest. Zo zijn onder andere panthenol, vitamine B en aminozuren stoffen die van dierlijke afkomst kunnen zijn. Ook het populaire ingrediënt Keratine, dat in veel haarproducten gebruikt wordt, is een dierlijk eiwit dat voorkomt in de huid, snavel, veren, hoeven en klauwen van dieren.  Dierenwelzijn is voor veel consumenten, maar ook voor producenten, steeds belangrijker aan het worden. Zij zoeken voortdurend naar nieuwe alternatieven voor dierlijke stoffen.

Hoe weet ik of mijn shampoo of conditioner vegan is?

Om je te helpen een vegan shampoo, conditioner of stylingproduct te vinden hebben we de ‘Vegan Haarproducten’ categorie in het leven geroepen. Zo kun je eenvoudig op zoek naar de producten die je nodig hebt. Wil je direct een categorie bekijken, klik dan op één van de categorieën hieronder.

Let op! Wij proberen zoveel mogelijk vegan producten in onze vegan categorie te plaatsen. Wij zijn hierbij wel altijd afhankelijk van hoe een merk vegan interpreteert en vragen hiervoor begrip.

Vegan Shampoo

Vegan Conditioner

Vegan Haarmasker

Vegan Styling

Vegan voor Kinderen

De beste vegan haarproducten voor jouw haar

Vind je het moeilijk om zelf een keuze te maken? Dan helpen we je graag om een duurzame diervriendelijk haarproduct uit te zoeken dat bij jouw haartype past. Je kunt gebruik maken van de filteroptie op de ‘Vegan Haarproducten’ pagina om je eigen haartype te selecteren of de reviews lezen die bij de haarproducten staan. Kom je er dan nog niet uit? Neem dan gerust contact met ons op via onze contactpagina!