Vegan Haarproducten

Tonen als Foto-tabel Lijst

684 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Novex My Curls Bouncy Curls Shampoo -Coily Hair
  Rating:
  0%
  € 7,99
 2. Novex My Curls Bouncy Curls Leave-In -Curly Hair
  Rating:
  0%
  € 7,99
 3. Novex My Curls Bouncy Curls Shampoo -Curly Hair
  Rating:
  0%
  € 7,99
 4. Silky Slick Stick
  Rating:
  0%
  € 22,95
 5. CurlyEllie Lasting Hold Styling Serum
  Rating:
  0%
  € 22,95
 6. CurlyEllie Intensive Treatment Hair Mask
  Rating:
  0%
  € 25,95
 7. CurlyEllie Moisturising Detangling Spray
  Rating:
  0%
  € 14,50
 8. CurlyEllie Curl Defining Leave-In Conditioner
  Rating:
  0%
  € 18,95
 9. CurlyEllie Nourishing Conditioner
  Rating:
  0%
  € 18,95
 10. CurlyEllie Gentle Shampoo
  Rating:
  0%
  € 18,95
 11. Curlsmith Hydro Style Flexi Jelly -59ml
  Rating:
  0%
  € 11,95
 12. Biocosmé Hair Conditioner Bar Mini
  Rating:
  0%
  € 6,50
per pagina
Vegan Haarproducten

De term vegan heb je ongetwijfeld al eens voorbij horen komen in supermarkten en restaurants. Maar wist je dat er ook heel veel vegan haarproducten zijn? Vegan haarproducten zijn shampoo's, conditioners en stylingsproducten die geen enkel ingrediënt bevatten die afkomstig zijn van dieren én daarnaast niet getest worden op dieren.

Wat betekent het als haarproducten vegan zijn?

Een vegan haarproduct bevat dus geen enkel dierlijk ingredient en is niet op dieren getest. Zo zijn onder andere panthenol, vitamine B en aminozuren stoffen die van dierlijke afkomst kunnen zijn. Ook het populaire ingrediënt Keratine, dat in veel haarproducten gebruikt wordt, is een dierlijk eiwit dat voorkomt in de huid, snavel, veren, hoeven en klauwen van dieren.  Dierenwelzijn is voor veel consumenten, maar ook voor producenten, steeds belangrijker aan het worden. Zij zoeken voortdurend naar nieuwe alternatieven voor dierlijke stoffen.

Hoe weet ik of mijn shampoo of conditioner vegan is?

Om je te helpen een vegan shampoo, conditioner of stylingproduct te vinden hebben we de ‘Vegan Haarproducten’ categorie in het leven geroepen. Zo kun je eenvoudig op zoek naar de producten die je nodig hebt. Wil je direct een categorie bekijken, klik dan op één van de categorieën hieronder.

Let op! Wij proberen zoveel mogelijk vegan producten in onze vegan categorie te plaatsen. Wij zijn hierbij wel altijd afhankelijk van hoe een merk vegan interpreteert en vragen hiervoor begrip.

Vegan Shampoo

Vegan Conditioner

Vegan Haarmasker

Vegan Styling

Vegan voor Kinderen

De beste vegan haarproducten voor jouw haar

Vind je het moeilijk om zelf een keuze te maken? Dan helpen we je graag om een duurzame diervriendelijk haarproduct uit te zoeken dat bij jouw haartype past. Je kunt gebruik maken van de filteroptie op de ‘Vegan Haarproducten’ pagina om je eigen haartype te selecteren of de reviews lezen die bij de haarproducten staan. Kom je er dan nog niet uit? Neem dan gerust contact met ons op via onze contactpagina!