Hoe verzorgen celebs hun krullen?

Bezig met laden...
Hoe verzorgen celebs hun krullen?

  Leestijd: 3 minuten


Wij vertellen je regelmatig hoe je het beste je krullen kunt verzorgen en stylen, maar we kunnen ons best voorstellen dat je dit veel liever van je favoriete celebs hoort. Ik ben voor je op onderzoek uit gegaan om voor jou de beste tips en favoriete producten van de celebs te achterhalen! Lees je snel verder?

Zendaya

Zendaya: “Krullen hebben vocht nodig

Wat is ze toch beeldschoon! De Amerikaanse actrice Zendaya is met recht een hair queen te noemen. Ze rockt elke hairdo alsof het niets is en wordt op de rode loper continue met nieuwe haarkleuren en haarstijlen gespot. Hoewel ze vaak gaat voor een sleek look met stijl haar, heeft ze van nature prachtige krullen die ze graag goed verzorgt.

Aan Seventeen Magazine vertelde ze dat ze het belangrijk vindt dat haar krullen genoeg vocht krijgen, omdat het haar er anders droog en pluizig uitziet. Om haar kapsel goed te voeden wast ze het eens per drie dagen met de ‘Chi Argan Oil Plus Moringa Oil Shampoo’. Ze gebruikt daarna ook de bijbehorende conditioner.

Chi shampoo   Chi conditioner



Kat Graham

 

Kat Graham: “Ik houd er gewoon van om een fro te hebben

Kat Graham is een voorbeeld voor veel vrouwen met Afrikaanse roots. De Vampire Diaries actrice droeg jarenlang pruiken omdat een afro niet in het ideaalbeeld van Hollywood paste. Niemand wist dat er onder die pruiken een prachtige afro schuilging. Tót de lockdowns in 2021. De haarstylist van Kat gaf haar producten mee om haar kapsel thuis te kunnen verzorgen en toen leerde ze haar natuurlijke krullen te omarmen en ervan te houden.

Om haar hoofdhuid en afro goed te verzorgen gebruikt ze een mix aan verschillende oliën, waaronder castor-, mosterdzaad- en arganolie. Om het makkelijk te maken hebben wij een perfecte vervanger die ál deze (en nog meer) olieën in één flesje heeft verzameld, namelijk de ‘Yari 100% Natural 36 in 1 Oil’.

Yari 36 in 1 curls


Shakira

Shakira: “Niemand zei dat het makkelijk zou zijn”

“No one said it would be easy” schreef Shakira bij een Instagram-foto waarop haar hoofd vol zat met haarclips.
En dat is ook zo. Je wordt niet elke dag wakker met een prachtige bos krullen. Je zal daar echt tijd en energie in moeten steken.
Gelukkig heeft Shakira hulp van Cynthia Alvarez, een geweldige haarstylist.
Zij vertelt dat Shakira dagelijks gebruikt maakt van de ‘Davines OI/Absolute Oil Beautifying Potion’ om haar krullen soepel te houden en te voeden.

Daarnaast verklapt ze dat de krullen van Shakira er niet allemaal hetzelfde uitzien en dat ze veel plukken nog even wat extra definitie geeft met een hele smalle krultang. Een goed voorbeeld van zo’n krultang is de ‘DIVA Pro Micro Stick Wand’.

Davines OI Oil    DIVA Pro Micro Stick Wand

Sarah Hyland

Sarah Hyland: “Ik heb krullen omdat ik geen idee heb hoe ik mijn haar moet doen”

Sarah Hyland droeg jarenlang extensions voor haar rol als Haley Dunphy in Modern Family omdat haar haren uitvielen als gevolg van behandelingen voor nierdysplasie en endometriose. Toen de laatste aflevering van de serie gefilmd was, besloot ze haar natuurlijke, korte haar te omarmen en stijlde ze haar lokken ook niet meer. Het resultaat was een korte, volle krullenbos. Inmiddels is het haar van Sarah alweer een stuk langer, maar de krullen heeft ze nog steeds. In een interview geeft ze toe dat ze eigenlijk geen idee heeft hoe ze haar haren goed zou moeten stylen en dat ze daarom haar natuurlijke haarstructuur omarmt. En, let’s be fair, het staat haar geweldig!

Sarah gebruik dagelijks een voedende spray voor krullen die niet te koop is in Nederland. Ze zegt hierover dat het als een leave-in conditioner voelt. Ze gebruikt het wanneer haar krullen er droog of pluizig uitzien en het geeft haar hele haar dan een soort boost. Een spray waarmee je ditzelfde effect kunt behalen is de ‘Tahe Magic Rizos Curly Refreshing Spray’.

Sarah geeft in het interview ook nog een ander advies: “Wikkel je haar in een zijden sjaal als je gaat slapen. Dan blijven je krullen langer zitten en wordt het niet pluizig”. Onze tip is om te kiezen voor een zijden kussensloop. Die voorkomt namelijk niet alleen pluishaar, maar doet óók nog eens wonderen voor je huid. Win-win! Onze ‘Sleep.On.Silk Zijden Kussensloop’ shop je hieronder.

Tahe Magic Rizos Cury Refrehing Spray    Sleep.On.Silk zijden kussensloop



Jason Momoa


Jason Momoa: “Raak je haar niet aan. Laat het met rust.”

We sluiten de lijst af met een man die lokken heeft waar iedereen van droomt: Jason Momoa.
In een interview werd hem gevraagd of hij zijn haar borstelt. Zijn antwoord hierop was: “Nee, dat doe ik niet. Raak het niet aan. Laat het met rust. Gebruik je vingers.”
Het zou kunnen verklaren waarom zijn haar er altijd zo prachtig glanzend uitziet en nooit lijkt te pluizen.
Borstelen is namelijk niet bepaald bevorderlijk voor je haarstructuur wanneer je krullen hebt.

Natuurlijk is het logisch dat je af en toe wat klitten uit je haar wilt krijgen. Ons advies is om hiervoor een borstel te gebruiken die écht speciaal voor krullen is gemaakt. ‘The Hair Detangling Brush’ bijvoorbeeld, die geschikt is voor alle krultypes. 

The Hair Detangling Brush  


Toch fijn dat onze favoriete sterren af en toe een kijkje geven in hun haarverzorgingsroutine! Heb ik iemand gemist met een gouden tip? Laat het me weten!

Liefs,

Chantal van Haarpro.nl


Opmerkingen
Laat een reactie achter
Je email adres wordt niet gepubliceerd