Herstel je haar binnen no time met K18

Bezig met laden...
Herstel je haar binnen no time met K18

Ons haar krijgt, zonder dat we het altijd maar doorhebben, best veel te verduren. We gebruiken bijvoorbeeld een föhn om ons natte haar te drogen en vervolgens gaan we met een andere hitte tool aan de slag om gewenst resultaat te creëren. Niet te vergeten dat we het ook leuk vinden om ons haar af en toe in een andere kleur te verven. Allemaal dingen die als je het teveel en te vaak doet niet erg goed zijn voor je lokken. Niet alleen deze dingen kunnen op lange termijn schade aan het haar brengen, wat dacht je van je haar teveel bloot stellen aan de zon? Gelukkig is er K18! In dit blog ga ik je uitleggen wat k18 is en het zelf uitproberen. Lees je verder?

 

Wat is K18

K18 is een merk dat na tien jaar onderzoek vier prachtige producten op de markt heeft gebracht. Twee shampoos, een mist en natuurlijk het masker. Tijdens hun onderzoek hebben ze 1242 menselijke keratine eiwitten onderzocht. Hierdoor beweren zij dat je jouw beschadigde, droge haar binnen vier minuten weer tot leven kunt brengen.  

 

K18 Peptide Prep Detox Shampoo

Deze shampoo is eigenlijk stap 1, hij is namelijk speciaal ontwikkeld om je hoofdhuid en lokken te ontdoen van overtollige productresten en oliën. Hij zorgt er dus eigenlijk voor dat je hoofdhuid en lokken helemaal schoon zijn. Het advies is om deze maximaal een keer per week te gebruiken.

 

De shampoo:

° Is color safe

° Voorkomt talgophopingen 

° Beschermt de haarkleur

° heeft een Ph-waarde van 3.8-4.2 (de Ph-waarde van de hoofdhuid zal niet worden verstoort).

° Is vrij van parabenen, sulfaten en siliconen

 

 

 

K18 prep ph maintenance shampoo

Vind je het prettig om je haar vaker dan een keer per week te wassen? Dan kun je het beste de Maintenance shampoo gebruiken. Deze shampoo is voor dagelijks gebruik en maakt het haar en de hoofdhuid schoon.

 

De shampoo:

° Beschermt het haar

° Maakt het haar zacht

° Verwijdert olie en vuil

° Beschermt de haarkleur

° Heeft een PH-waarde van 4.0-5.0

° Voedt het haar

° Is vrij van parabenen, siliconen, sulfaten, kunstmatige kleurstoffen en lilial

 

 

K18 leave-in molecular repair hair mask

Het leave-in molecular hair mask komt in 4 verschillende formaten. De kleinste is 5ml en ideaal als je het product een keer wil uit proberen! Ben je fan? Of wil je gelijk al voor een grotere verpakking gaan, dan kun je nog kiezen uit 15ml of 50 ml. Tot slot is er nog een 150ml voor de echte liefhebber! Het masker heeft dezelfde werking als de mist. Het masker is geschikt voor haar dat beschadigd is door chemische behandeling of hitte tools. 

 

Het leave-in masker:

° Herstelt en versterkt 

° verbetert elasticiteit

° herstelt de natuurlijke keratine structuur

° Ontwart het haar en maakt zacht

 

 

K18 pro molecular repair mist

De mist van K18 dringt diep door in de kern van het haar en herstelt je lokken in vier minuten. Het haar wordt zodanig sterk gemaakt dat het gekleurd, geblondeerd of gepermanent kan worden. Natuurlijk beschermt het je haar ook wanneer je met hitte tools aan de gang gaat.

 

De mist:

° Heeft een PH-waarde 7,5-8,0

° Concentreert zich op beschadigde plekken

° Is geschikt voor alle haartypen

° Is vegan, cruelty free en dermatologisch getest

 

 

Hoe gebruik je K18?

Om zoveel mogelijk uit de producten te halen is het natuurlijk van belang dat je ze goed gebruikt. Begin daarom eerst met de detox of maintenance shampoo, was je haar zoals je dat normaal ook zou doen maar laat je conditioner of haarmasker even liggen. Vervolgens maak je je haar handdoek droog en ontwar je het. Neem een a twee pompjes van het masker in je hand en wrijf je handen in elkaar tot dat het masker wit wordt. Verdeel door je haar en laat het vier minuten intrekken. Breng vervolgens je gewenste stylingproducten aan en droog je haar zoals je gewend bent. 

De mist wordt veelal in salons gebruikt als een herstel behandeling of om het haar te preppen voordat je het bijvoorbeeld gaat kleuren. Je maakt het haar licht vochtig en brengt vervolgens de leave-in spray passe voor passe aan. Ook nu wacht je weer vier minuten en pas je daarna alle stappen van je normale kleur routine toe. Sluit na het haar af met het leave-in masker voor het beste resultaat! Het is ook mogelijk om de leave-in spray thuis te gebruiken! Het werkt natuurlijk hetzelfde.

 

Mijn ervaring met K18

Toen ik las dat het k18 masker je haar binnen 4 minuten permanent kan herstellen was ik verkocht. Ik heb hem meteen aangeschaft en heb het masker dezelfde avond nog gebruikt. Inmiddels heb ik het masker een aantal keer gebruik en ik kan zeker zeggen dat ik verschil zie en merk. De uiteindes van mijn haar voelen veel zachter aan en zijn een stuk sterker. Ik ben mega benieuwd wat het product op langer termijn doet, ik ben in ieder geval echt fan.

 

Ben jij ook benieuwd geworden en is jou haar wel toe aan wat liefde? Dan zou ik je zeker adviseren om K18 uit te proberen!

 

Liefs,

Isabella van Haarpro.nl

 

 

 

 

Opmerkingen
Laat een reactie achter
Je email adres wordt niet gepubliceerd
Merel
Bezig met laden...
Moet ik nou de leave in masker of mist gebruiken want ik na teveel blonderen is mijn haar gaan breken. Dus beetje paniek hier. En heb olaplex nr 0 en nr 3 gekregen durf geen schampoo te gebruiken maar er staat dat ik wel een schampoo moet gebruiken. Maar moet het bijna dagelijks wassen want anders ziet mn haar er echt als touw uit zo erg is het..
Isabella van Haarpro.nl
Bezig met laden...
Hey Merel, Wat vervelend dat je haar zo beschadigd is. Helaas is het voor mij heel lastig om advies op afstand te geven. Om er achter te komen wat voor jou het beste werkt zul je het uit moeten proberen. Het verschilt namelijk per persoon. Onderstaan zal ik nog 2 blogs linken waar producten en tips in te vinden zijn. Ik hoop dat je hier iets aan hebt! https://www.haarpro.nl/blog/dos-en-donts-bij-droog-en-beschadigd-haar https://www.haarpro.nl/blog/de-beste-shampoos-en-conditioners-voor-droog-en-beschadigd-haar Liefs Isabella van Haarpro.nl