Joico

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 63

Van hoog naar laag sorteren
 1. Joico Moisture Recovery Shampoo
  Waardering:
  100%
  Vanaf € 18,80 € 15,54
 2. Joico Moisture Recovery Conditioner
  Waardering:
  100%
  Vanaf € 19,28 € 15,93
 3. Joico K-Pak Clarifying Shampoo - 300ml
  Special Price € 20,70 € 17,11 Regular Price € 26,80
 4. Joico Humidity Blocker Finishing Spray
  Waardering:
  100%
  Special Price € 19,89 € 16,44 Regular Price € 26,00
 5. Joico Power Spray Fast-Dry Finishing Spray
  Special Price € 18,75 € 15,50 Regular Price € 26,00
per pagina

JOICO

Joico is een veelvuldig bekroond bedrijf op het gebied van professionele haarverzorging. Joico is actief in meer dan 65 landen wereldwijd.

Joico biedt al meer dan 30 jaar uitstekende haarproducten en fantastische oplossingen voor elk haartype. Joico streeft altijd naar perfectie tot in het detail. Joico haarproducten combineren kwaliteit en de nieuwste technologieën voor het creëren van mooi en gezond haar; JOICO "The art of healthy hair.  Joico haarproducten herstellen en beschermen de structuur van het haar. Joico werkt met innovatieve productlijnen met in totaal meer dan 50 producten voor elke denkbare behoefte. Naast shampoos en conditioners biedt Joico ook behandelingen zoals: treatments, herstellende producten, glansproducten en meer. Er is altijd een passende oplossing voor ieder haartype. Turn Heads. Heeft u het lef? Joico maakt het mogelijk! 
 

Joico

Joico is een veelvuldig bekroond bedrijf op het gebied van professionele haarverzorging. Joico is actief in meer dan 65 landen wereldwijd.

Joico biedt al meer dan 30 jaar uitstekende haarproducten en fantastische oplossingen voor elk haartype. Joico streeft altijd naar perfectie tot in het detail. Joico haarproducten combineren kwaliteit en de nieuwste technologieën voor het creëren van mooi en gezond haar; JOICO "The art of healthy hair.  Joico haarproducten herstellen en beschermen de structuur van het haar. Joico werkt met innovatieve productlijnen met in totaal meer dan 50 producten voor elke denkbare behoefte. Naast shampoos en conditioners biedt Joico ook behandelingen zoals: treatments, herstellende producten, glansproducten en meer. Er is altijd een passende oplossing voor ieder haartype. Turn Heads. Heeft u het lef? Joico maakt het mogelijk!