18.21 Man Made

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
18.21 Man Made

18.21 Man Made


Op zijn 15e stond, oprichter van 18.21 Man Made, Angel del Solar al met een kapperschaar in zijn hand. Hij leidde leraren op in Spanje, Rusland, Portugal en Argentinië en verhuisde daarna naar Seattle. Angel werd daar uitgroepen tot ‘The Best in Youth’ in de kappersbranche. Hij stileerde veel Hollywoodsterren en was stylist bij meer dan vijftig grote tijdschriften zoals de Allure en de Vogue. Na zoveel ervaring in het kappersvak besefte Angel dat de verzorgingsproducten voor mannen allemaal op elkaar leken en niet veel toevoegde waarde hadden. 

Samen met een compagnon en zijn broer richtte hij 18.21 Man Made op. Anders dan alle andere merken. De naam verwijst naar het 18de en 21ste amendement van de Amerikaanse grondwet. Dit was de tijd van de illegale whiskey en de heren in strak gesneden maatpakken met glad gekamd haar. 

De eersteklas producten van 18.21 Man Made hebben een exclusieve look & feel, een nostalgische beleving van verzorging. De bekende geur is Sweet Tobacco; een zoete geur van vanille en tabak. De orientaalse geur heeft aroma’s van rum, cognac, whiskey, maar ook tabak, hout en een vleugje honing. En niet alleen mannen houden van deze geur! Ook vrouwen dragen de producten met deze geur graag. 

18.21 Man Made heeft naast de Sweet Tobacco Spirits parfum ook een aantal haarproducten. De haarspray en wash, maar ook een paste, clay en pommade. Allen natuurlijk met de Sweet Tobacco geur! Nieuw is de Beard Balm mét een nieuwe geur; Spiced Vanilla.