6 tips om je paardenstaart voller te laten lijken!

Bezig met laden...
6 tips om je paardenstaart voller te laten lijken!

 


Heb je je ooit afgevraagd hoe je je paardenstaart wat meer volume kunt geven? In dit blog kom je daarachter! Lees je verder?


 
1.  Kies de juiste shampoo en conditioner

Het begint allemaal bij de basis, en in dit geval is de basis je haar. Kies een volumiserende shampoo en conditioner om je haar een kickstart te geven. Deze producten zullen je haarwortels liften en je lokken wat luchtigheid geven.
 


 
2.  Droogshampoo is je beste vriend

Droogshampoo is niet alleen voor dagen waarop je geen zin hebt om je haar te wassen. Het is ook een geweldige manier om wat extra textuur en volume aan je haar toe te voegen. Spray een beetje droogshampoo op je haarwortels, masseer het zachtjes in en kijk hoe je paardenstaart direct voller wordt.


 
3.  Teasing, maar met liefde

Teasing, backcombing, ratting, het werkt als een magneet voor volume. Neem een kam en kam voorzichtig tegen de richting van je haarwortels om wat hoogte en volume toe te voegen. Maar onthoud, wees lief voor je haar en overdrijf het niet, anders loop je het risico op knopen en beschadiging.


 


4.  Clip-ins

Oké, laten we eerlijk zijn, soms hebben we gewoon een beetje extra hulp nodig. Clip-in haarverlengingen zijn geweldig om je paardenstaart direct voller te maken. Kies een kleur die overeenkomt met je eigen haar en bevestig de clip-ins net onder je paardenstaart. Niemand zal het verschil kunnen zien, maar je staart zal er weelderig uitzien!


 
5. Textureer met een zeezoutspray

Zeezoutspray is als een strandvakantie voor je haar, maar dan zonder het zand. Spray wat van dit wondermiddel op je lokken en kneed ze voorzichtig om wat textuur en volume toe te voegen. Niet alleen ruikt het heerlijk, maar het geeft je paardenstaart ook die nonchalante 'beachy' look waar we allemaal dol op zijn.


Klik hier om de video te bekijken!


 
6.  Staart binnenstebuiten

Dit klinkt misschien een beetje gek, maar het werkt echt. Maak een normale paardenstaart en trek vervolgens het elastiekje een beetje naar beneden, zodat er een opening ontstaat boven de basis van je staart. Steek je vingers door de opening en trek je staart voorzichtig van onderen naar boven door de opening. Dit geeft je staart een vollere uitstraling.


Bekijk hier de video voor meer uitleg!
 

 
Met deze eenvoudige trucs en tips kun jij die paardenstaart van jou een serieuze boost geven. Of je nu op weg bent naar een casual dagje uit of een chique etentje, een volle paardenstaart is altijd in stijl. Dus ga ervoor, rock die staart en straal met je prachtige volume!

 

 

Liefs, Lisa van Haarpro.nl

Opmerkingen
Laat een reactie achter
Je email adres wordt niet gepubliceerd