Argan De Luxe Nourishing Shampoo - 300ml

Argan De Luxe Nourishing Shampoo. Deze shampoo herstelt, voedt en hydrateert het haar en maakt het zacht en glanzend. De voedende shampoo is een zeer zachte, verzorgende shampoo en herstelt beschadigt, geverfd en door chemicaliën aangetast haar.

€ 12,95

In voorraad

Argan De Luxe Nourishing Shampoo. Deze shampoo herstelt, voedt en hydrateert het haar en maakt het zacht en glanzend. De voedende shampoo is een zeer zachte, verzorgende shampoo en herstelt beschadigt, geverfd en door chemicaliën aangetast haar. Door de zachte en snel opneembare voedende Argan Shampoo te gebruiken wordt het haar beschermd tegen vochtverlies. De exceptionele hoge concentratie van de Argan Olie, beschermt uw haar tegen luchtvervuiling en zonnestraling. Vitamine E herstelt tevens de elasticiteit van het haar.

Gebruik: geschikt voor alle haarsoorten. Door de hoge concentratie van buitengewoon veel voedende elementen kan de shampoo ieder dag gebruikt worden en is er slechts een kleine hoeveelheid nodig. Een kleine hoeveelheid verdelen over het natte haar. Goed doormasseren over het gehele hoofd. Daarna uitspoelen en herhalen indien gewenst


Meer informatie
Haartype Beschadigd haar , Droog haar , Gekleurd haar, Weerbarstig/Dik haar
Vrij van Parabenen
EAN 783583000284
Periode na opening 12
Inhoud 300ml
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Argan De Luxe Nourishing Shampoo - 300ml
Uw waardering