Wella Nutricurls

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Wella EIMI Nutricurls Fresh Up
  Rating:
  0%
  € 16,99
 2. Wella EIMI NutriCurls Soft Twirl
  Rating:
  0%
  € 8,89
 3. Wella Nutricurls Waves Shampoo
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 16,49 Speciale prijs € 11,55
  U bespaart 30%
 4. Wella Nutricurls Waves & Curls Mask
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 21,99 Speciale prijs € 15,39
  U bespaart 30%
 5. Wella Nutricurls Curls Curlixir Balm
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 21,99 Speciale prijs € 15,39
  U bespaart 30%
 6. Wella Nutricurls Waves Milky Waves
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 21,99 Speciale prijs € 15,39
  U bespaart 30%
 7. Wella Nutricurls Waves & Curls Cleansing Conditioner
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 20,49 Speciale prijs € 14,35
  U bespaart 30%
 8. Wella Nutricurls Waves & Curls Conditioner
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 20,49 Speciale prijs € 14,35
  U bespaart 30%
 9. Wella Nutricurls Curls Shampoo
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 16,49 Speciale prijs € 11,55
  U bespaart 30%
 10. Wella EIMI Curl Shaper 72h
  Rating:
  0%
  € 8,89
 11. Wella EIMI Nutricurls Boost Bounce -300ml
  Rating:
  0%
  € 21,99
Pagina
 • U lees momenteel pagina 1
per pagina
Wella Nutricurls

Wella Professionals Nutricurls

Wella Nutricurls is dé collectie om je waves en krullen op de juiste manier te voeden, verzorgen en stylen met als resultaat prachtig en veerkrachtig haar! De producten bevatten het Nourish-In Complex met tarwezemelextract en jojoba-olie. Deze ingrediënten zorgen voor zachte, handelbare en gedefinieerde krullen en verminderen daarnaast pluis tot wel 72 uur! Het Nourish-In Complex niveau is bij ieder Nutricurls product zo aangepast dat jouw type krul de juiste hoeveelheid voeding krijgt. De verpakkingen zijn voorzien van druppelsymbolen waarmee het voedingsniveau aangegeven wordt. 1 druppel – lichtgewicht / 2 druppels – medium / 3 druppels – intens
Naast de verzorgingsproducten bevat de Nutricurls collectie ook een aantal EIMI Styling producten voor de perfecte styling routine. 

Wella Nutricurls producten

Welke Wella Nutricurls producten zijn geschikt voor jou? Ieder type krul heeft een andere verzorging nodig, de Nutricurls collectie is dan ook onderverdeeld in Wella Professionals Nutricurls Waves en Wella Professionals Nutricurls Curls. Waves hebben producten nodig die een lichte tot medium verzorging en voeding bieden terwijl krullen vaak wel een medium tot intensieve verzorging kunnen gebruiken. Het meest handig is om te kijken naar jouw krultype en aan de hand daarvan te bepalen welke producten jij het best kunt gebruiken:

 • WAVY
  Losse golven – Gebruik de Nutricurls Waves Shampoo + Waves & Curls Conditioner na iedere wasbeurt en gebruik als leave-in de Waves Milky Waves spray.
  Gedefinieerde golven – Gebruik de Nutricurls Waves Shampoo + Waves & Curls Conditioner na iedere wasbeurt + wekelijks het Nutricurls Waves & Curls Mask. Gebruik daarnaast als leave-in de Waves Milky Waves spray.
 • CURLY
  Losse krullen – Gebruik de Nutricurls Curls Shampoo + Waves & Curls Conditioner na iedere wasbeurt + wekelijks het Nutricurls Waves & Curls Mask. Gebruik daarnaast als leave-in de Curls Curlixir Balm.
  Dichte/strakke krullen - Gebruik de Nutricurls Curls Shampoo + Nutricurls Waves & Curls Mask na iedere wasbeurt en gebruik daarnaast als leave-in de Curls Curlixir Balm.

Is Wella Nutricurls curly girl approved? 

Voor de CG volgers onder ons hebben wij goed nieuws; de Wella Nutricurls Waves Shampoo is een CG vriendelijke shampoo met proteïne! En ook de Wella Professionals Eimi Nutricurls Boost Bounce is CG vriendelijk. 

Nog niet bekend met CG? Lees hier meer over deze haarverzorgingsmethode.

Wella Nutricurls review

Ben jij fan van de haarproducten van Wella Professionals en ben jij benieuwd naar Wella Nutricurls ervaringen? Schrijf dan een review over jouw favoriete product en maak daarmee kans op €50,- shoptegoed!