Werken bij Haarpro.nl

We hebben momenteel 2 vacatures. Bekijk ze hieronder!

 

  

 

Online marketeer met grafische skills (32 tot 40 uur – in overleg)

 

Hé jij daar, potentiële nieuwe collega! Word jij enthousiast van het bedenken en ontwerpen van mooie banners? Weet jij hoe je pakkende visuals moet maken voor in nieuwsbrieven en Social Media en is het opmaken van een brochure niet nieuw voor je? Heb je daarnaast interesse in Online Marketing? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wie zijn wij

Haarpro.nl is onderdeel van Moon BV en houdt zich bezig met de verkoop van professionele haarproducten, aan zowel consumenten als aan bedrijven, tegen een scherpe prijs. Naast de webshop heeft Moon BV ook een kapsalon, waardoor er veel kennis en ervaring in huis is en Haarpro.nl haar klanten optimaal kan adviseren. Het Moon BV team bestaat uit 18 personen en we blijven groeien.

 

Wie ben jij

Je bent grafisch sterk en weet je weg in de bekende Adobe programma’s. Je bent zelfstandig, creatief en steekt graag de handen uit de mouwen. Je hebt interesse of zelfs al ervaring in Online Marketing (Email Marketing, Social Media, Content Marketing, SEO). Daarnaast beheers je de Nederlandse taal heel goed; zowel spreken, lezen en schrijven gaat je heel goed af.

 

Wat ga je doen

Jij bent verantwoordelijk voor de grafische vormgeving voor Haarpro.nl en de verschillende merken die wij distribueren zoals ECRU New York, OP|Blonde en Biocosmé, op de website Mooncosmetics.nl. Je maakt banners voor in de webshop, brochures, flyers en mooie visuals voor in de nieuwsbrieven en op Social Media. Naast je grafische werkzaamheden hou je je ook bezig met alle facetten van Online Marketing. Social Media en E-mail Marketing en Content Marketing horen bij je dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast ga je pakkende teksten schrijven voor in de webshop. Dit kunnen productomschrijvingen zijn, categorieomschrijvingen en overige teksten, met als doel de SEO resultaten te verbeteren. Naast de teksten hou je de webshop ook up-to-date met nieuwe producten. Heb je nog geen ervaring met Online Marketing maar heeft het wel je interesse en ben je grafisch wel heel sterk? Ook dan ben je welkom!

 

Werkzaamheden waarmee je je bezig gaat houden:

 

·      Grafisch                            : Je kent de bekende Adobe programma’s (bijvoorbeeld

  Photoshop en InDesign) als je broekzak. Je bedenkt en 

  ontwerpt mooie banners voor in de webshop, nieuwsbrieven en 

  social media en bent verantwoordelijk voor het POS materiaal.

 

·      Social Media                    : We zijn actief op Facebook en Instagram en elke maand wordt

  er een planning gemaakt met unieke content om te delen op

  onze kanalen.

 

·      E-mail Marketing             : Je denkt mee over de inhoud van onze mailings en

  geautomatiseerde campagnes en stelt ze op.

 

·      SEO                                  : Je plaatst nieuwe producten online in de webshop en je schrijft

  pakkende, unieke productomschrijvingen en 

  categorieomschrijvingen met als doel de SEO resultaten te  

  verbeteren.

 

·      Contentmarketing            : Je denkt mee over interessante onderwerpen voor blogs en

  overige content en schrijft ze.

 

Herken jij jezelf in bovenstaande en zou je het liefst nú willen beginnen bij ons? Stuur dan je cv en motivatie naar Nienke de Groot – Marketing & E-commerce Manager (nienke@haarpro.nl)!

 

 

Magento 2 Front- en Backend Developer (24 – 40 uur – in overleg) 

Ken jij Magento 2 als je eigen broekzak? Ben jij bekend met PHP, XML, MySQL en alle andere termen waarvan wij geen kaas hebben gegeten? Kun jij ons helpen om onze webshops te optimaliseren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wie zijn wij

Haarpro.nl is onderdeel van Moon BV en houdt zich bezig met de verkoop van professionele haarproducten, aan zowel consumenten als aan bedrijven, tegen een scherpe prijs. Naast de webshop heeft Moon BV ook een kapsalon, waardoor er veel kennis en ervaring in huis is en Haarpro.nl haar klanten optimaal kan adviseren. Het Moon BV team bestaat uit 19 personen en we blijven groeien.

 

Wie ben jij

Je vindt uitdaging in het verbeteren van processen. Je houdt ervan als de code duidelijk en overzichtelijk is en je houdt niet van houtje-touwtje oplossingen. Je hebt de capaciteit om zelfstandig te ontwikkelen en het lef om je ideeën uit te spreken.

 

Wat ga je doen

Je gaat je voornamelijk bezig houden met het ontwikkelen en optimaliseren van de webshop www.haarpro.nl en de andere Magento 2 webshop van Moon BV. Daarnaast heeft de salon een website in Wordpress die je gaat beheren en zijn er regelmatig andere projecten waardoor je functie afwisselend en uitdagend blijft.

 

Wat wij zoeken

-       Je hebt een ruime kennis van Magento 2

-       Je hebt kennis van en ervaring met PHP, XML, MySQL

-       Je hebt kennis van HTML

-       Je hebt kennis van en ervaring met Wordpress

-       Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend

-       Je kan goed zelfstandig werken

 

Herken jij jezelf in bovenstaande en zou je het liefst nú willen beginnen bij ons? Stuur dan je cv en motivatie naar Nienke de Groot – Marketing & E-commerce Manager (nienke@haarpro.nl)!