Werken bij Haarpro.nl

We hebben momenteel 2 vacatures. Bekijk ze hieronder!

 

  

 

Webshop medewerker Logistiek

 

Wil jij de laatste schakel zijn bij Haarpro.nl voordat de klant haar bestelling ontvangt? Wil je werken in een jong en gezellig team, bij een groeiende webshop? Lees even verder dan!

 

Wie zijn wij

Haarpro.nl is onderdeel van Moon BV en houdt zich bezig met de verkoop van professionele haarproducten, aan zowel consumenten als aan bedrijven, tegen een scherpe prijs. Naast de webshop heeft Moon BV ook een kapsalon, waardoor er veel kennis en ervaring in huis is en Haarpro.nl haar klanten optimaal kan adviseren. Het Moon BV team bestaat uit 18 personen en we blijven groeien.

 

Wie ben jij

Jij bent de laatste schakel binnen het bedrijf voordat de klant haar bestelling ontvangt. Je hebt daarom een belangrijke rol. Je kan goed zelfstandig werken en je bent zorgvuldig. Je neemt je werk serieus en voelt je verantwoordelijk voor het werk dat je verricht.

 

Wat ga je doen

De belangrijkste taak van de Webshop medewerker Logistiek is het ‘picken & packen’ van de bestellingen van Haarpro.nl. Je zorgt ervoor dat de pakketten er netjes en verzorgd uitzien en dat deze tijdig verstuurd worden. Overige werkzaamheden zullen zijn:

 

·      Verwerken van inkomende goederen;

·      Het verwerken van fulfilment bestellingen;

·      Verschillende werkzaamheden voor de export van producten;

·      Je houdt de voorraad in de gaten en geeft door aan de Warehouse & Logistics Manager wat er ingekocht moet worden.

 

We bieden een marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring. We werken met dag- en avonddiensten. De ene week draai je een dagdienst van 08:30 uur tot 17:30 uur en de andere week draai je een avonddienst van 13:30 uur tot 22:30 uur.

 

Wil jij het Logistieke team van Haarpro.nl komen versterken? Stuur dan je cv en motivatie naar Nienke de Groot (nienke@haarpro.nl)!

 

  

 

Magento 2 Front- en Backend Developer (24 – 40 uur – in overleg) 

Ken jij Magento 2 als je eigen broekzak? Ben jij bekend met PHP, XML, MySQL en alle andere termen waarvan wij geen kaas hebben gegeten? Kun jij ons helpen om onze webshops te optimaliseren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wie zijn wij

Haarpro.nl is onderdeel van Moon BV en houdt zich bezig met de verkoop van professionele haarproducten, aan zowel consumenten als aan bedrijven, tegen een scherpe prijs. Naast de webshop heeft Moon BV ook een kapsalon, waardoor er veel kennis en ervaring in huis is en Haarpro.nl haar klanten optimaal kan adviseren. Het Moon BV team bestaat uit 19 personen en we blijven groeien.

 

Wie ben jij

Je vindt uitdaging in het verbeteren van processen. Je houdt ervan als de code duidelijk en overzichtelijk is en je houdt niet van houtje-touwtje oplossingen. Je hebt de capaciteit om zelfstandig te ontwikkelen en het lef om je ideeën uit te spreken.

 

Wat ga je doen

Je gaat je voornamelijk bezig houden met het ontwikkelen en optimaliseren van de webshop www.haarpro.nl en de andere Magento 2 webshop van Moon BV. Daarnaast heeft de salon een website in Wordpress die je gaat beheren en zijn er regelmatig andere projecten waardoor je functie afwisselend en uitdagend blijft.

 

Wat wij zoeken

-       Je hebt een ruime kennis van Magento 2

-       Je hebt kennis van en ervaring met PHP, XML, MySQL

-       Je hebt kennis van HTML

-       Je hebt kennis van en ervaring met Wordpress

-       Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend

-       Je kan goed zelfstandig werken

 

Herken jij jezelf in bovenstaande en zou je het liefst nú willen beginnen bij ons? Stuur dan je cv en motivatie naar Nienke de Groot – Marketing & E-commerce Manager (nienke@haarpro.nl)!