Werken bij Haarpro.nl

We hebben momenteel 1 vacature. Bekijk hem hieronder!

 

 

 

Magento 2 Front- en Backend Developer (24 – 40 uur – in overleg) 

Ken jij Magento 2 als je eigen broekzak? Ben jij bekend met PHP, XML, MySQL en alle andere termen waarvan wij geen kaas hebben gegeten? Kun jij ons helpen om onze webshops te optimaliseren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wie zijn wij

Haarpro.nl is onderdeel van Moon BV en houdt zich bezig met de verkoop van professionele haarproducten, aan zowel consumenten als aan bedrijven, tegen een scherpe prijs. Naast de webshop heeft Moon BV ook een kapsalon, waardoor er veel kennis en ervaring in huis is en Haarpro.nl haar klanten optimaal kan adviseren. Het Moon BV team bestaat uit 19 personen en we blijven groeien.

 

Wie ben jij

Je vindt uitdaging in het verbeteren van processen. Je houdt ervan als de code duidelijk en overzichtelijk is en je houdt niet van houtje-touwtje oplossingen. Je hebt de capaciteit om zelfstandig te ontwikkelen en het lef om je ideeën uit te spreken.

 

Wat ga je doen

Je gaat je voornamelijk bezig houden met het ontwikkelen en optimaliseren van de webshop www.haarpro.nl en de andere Magento 2 webshop van Moon BV. Daarnaast heeft de salon een website in Wordpress die je gaat beheren en zijn er regelmatig andere projecten waardoor je functie afwisselend en uitdagend blijft.

 

Wat wij zoeken

-       Je hebt een ruime kennis van Magento 2

-       Je hebt kennis van en ervaring met PHP, XML, MySQL

-       Je hebt kennis van HTML

-       Je hebt kennis van en ervaring met Wordpress

-       Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend

-       Je kan goed zelfstandig werken

 

Herken jij jezelf in bovenstaande en zou je het liefst nú willen beginnen bij ons? Stuur dan je cv en motivatie naar Nienke de Groot – Marketing & E-commerce Manager (nienke@haarpro.nl)!