Werken bij Haarpro.nl

Logistiek medewerker (20-25 uur)

Wil jij de laatste schakel zijn bij Haarpro.nl voordat de klant haar bestelling ontvangt? Wil je werken in een jong en gezellig team, bij een groeiende webshop? Lees dan even verder!

Wie zijn wij

Haarpro.nl is onderdeel van Moon BV en houdt zich bezig met de verkoop van professionele haarproducten, aan zowel consumenten als aan bedrijven, tegen een scherpe prijs. Naast de webshop heeft Moon BV ook een kapsalon, waardoor er veel kennis en ervaring in huis is en Haarpro.nl haar klanten optimaal kan adviseren. Het Moon BV team bestaat uit 19 personen en we blijven groeien.

Wie ben jij

Jij bent de laatste schakel binnen het bedrijf voordat de klant haar bestelling ontvangt. Je hebt daarom een belangrijke rol. Je kan goed zelfstandig werken en je bent zorgvuldig. Je neemt je werk serieus en voelt je verantwoordelijk voor het werk dat je verricht.

Wat ga je doen

De belangrijkste taak van de Logistiek medewerker is het ‘picken & packen’ van de bestellingen van Haarpro.nl. Je zorgt ervoor dat de pakketten er netjes en verzorgd uitzien en dat deze tijdig verstuurd worden. Overige werkzaamheden zullen zijn:

  • Verwerken van inkomende goederen;
  • Het verwerken van fulfilment bestellingen;
  • Verschillende werkzaamheden voor de export van producten;
  • Je houdt de voorraad in de gaten en geeft door aan de Warehouse & Logistics Manager wat er ingekocht moet worden.

We bieden een marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring (geen minimumloon dus ;-)). De werktijden liggen tussen 08:30 uur en 22:30 uur. Indien gewenst mag je ook alleen avonddiensten werken.

Wil jij het Logistieke team van Haarpro.nl komen versterken? Stuur dan je cv en motivatie naar Nienke de Groot (nienke@haarpro.nl)!