Werken bij Haarpro.nl

Marketing medewerker (24 uur – meer uren mogelijk, in overleg)

Hé jij daar, potentiële kandidaat! Schrijf jij er makkelijk op los en wil je je meer ontplooien in de wereld van Online Marketing? Onze Marketingmeisjes zijn op zoek naar jou!


Wie zijn wij

Haarpro.nl is onderdeel van Moon BV en houdt zich bezig met de verkoop van professionele haarproducten aan zowel particulieren als aan bedrijven tegen een scherpe prijs. Naast de webshop heeft Moon BV ook een kapsalon, waardoor er veel kennis en ervaring in huis is en Haarpro.nl haar klanten optimaal kan adviseren. Het Moon BV team bestaat uit 19 personen en we blijven groeien.


Wie ben jij

Je schrijft er makkelijk op los en je bent geïnteresseerd in Online Marketing. Je bent zelfstandig en steekt graag de handen uit de mouwen. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal goed; zowel spreken, lezen als schrijven gaat je heel goed af. Heb je geen Marketing ervaring en/of geen ervaring in het werken bij een webshop? Wij willen je graag heel veel leren!  


Wat ga je doen

Je gaat je voornamelijk richten op het schrijven van pakkende teksten voor in de webshop. Dit kunnen productomschrijvingen zijn, categorieomschrijvingen en overige teksten, met als doel de SEO resultaten te verbeteren. Weet je niet wat SEO is? Geen probleem! Dat leer je snel genoeg! Weet je wel wat SEO is en heb je zelfs ervaring? Dat is dan mooi meegenomen! Naast de teksten hou je de webshop ook up-to-date met nieuwe producten. Uiteindelijk ga je volledige meedraaien in het Marketing team van Haarpro.nl. Werkzaamheden waarmee je de Marketingmeisjes gaat ondersteunen zijn bijvoorbeeld:

 • Social Media
  We zijn actief op Facebook en Instagram en elke maand wordt er een planning gemaakt over wat we willen delen met onze volgers.
 • SEO
  Je plaatst nieuwe producten online in de webshop en je schrijft pakkende, unieke productomschrijvingen en categorieomschrijvingen met als doel de SEO resultaten te verbeteren.
 • Contentmarketing
  Je denkt mee over interessante onderwerpen voor blogs en overige content.
 • E-mail Marketing
  Je ondersteunt bij het maken van mailings.
   

Help jij onze Marketingmeisjes uit de brand? Stuur je cv en motivatie naar Nienke de Groot (nienke@haarpro.nl)!