Werken bij Haarpro.nl

Online Marketeer (24 uur – in overleg)

Hé jij daar, potentiële kandidaat! Ben jij bekend met de wereld van Social Media? Schrijf jij er makkelijk op los en ben je geïnteresseerd in E-mail Marketing? Wij zijn op zoek naar jou!

Wie zijn wij

Haarpro.nl is onderdeel van Moon BV en houdt zich bezig met de verkoop van professionele haarproducten aan zowel particulieren als aan bedrijven tegen een scherpe prijs. Naast de webshop heeft Moon BV ook een kapsalon, waardoor er veel kennis en ervaring in huis is en Haarpro.nl haar klanten optimaal kan adviseren. Het Moon BV team bestaat uit 19 personen en we blijven groeien.

Wie ben jij

Je voelt je thuis in de wereld van Social Media, je schrijft er makkelijk op los en je bent geïnteresseerd in E-mail Marketing. Je bent zelfstandig en steekt graag de handen uit de mouwen. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal goed; zowel spreken, lezen en schrijven gaat je heel goed af.

Wat ga je doen

Je gaat je bezig houden met alle facetten van Online Marketing. Social Media en E-mail Marketing horen bij je dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast ga je pakkende teksten schrijven voor in de webshop. Dit kunnen productomschrijvingen zijn, categorieomschrijvingen en overige teksten, met als doel de SEO resultaten te verbeteren. Weet je niet wat SEO is? Geen probleem! Dat leer je snel genoeg! Weet je wel wat SEO is en heb je zelfs ervaring? Dat is dan mooi meegenomen! Naast de teksten hou je de webshop ook up-to-date met nieuwe producten. Werkzaamheden waarmee je de Marketingmeisjes gaat ondersteunen zijn bijvoorbeeld:

  •  Social Media                   : We zijn actief op Facebook en Instagram en elke maand wordt er een planning gemaakt over wat we willen delen met onze volgers.
  • E-mail Marketing             : Je denkt mee over de inhoud van de mailings en maakt ze.
  • SEO                                 : Je plaatst nieuwe producten online in de webshop en je schrijft pakkende, unieke productomschrijvingen en categorieomschrijvingen met als doel de SEO resultaten te verbeteren.
  • Contentmarketing            : Je denkt mee over interessante onderwerpen voor blogs en overige content.

Help jij ons uit de brand? Stuur dan je cv en motivatie naar Nienke de Groot – Marketing & E-commerce Manager (nienke@haarpro.nl)!