Werken bij Haarpro.nl

Online Marketeer met grafische skills (16-24 uur – in overleg)

Hé jij daar, potentiële nieuwe collega! Ben jij bekend met de wereld van Social Media? Schud jij makkelijk de leukste (SEO)teksten uit je mouw? Ben je geïnteresseerd in E-mail Marketing en ben je daarnaast een ster in het ontwerpen van mooie banners en het opmaken van POS materiaal? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij

Haarpro.nl is onderdeel van Moon BV en houdt zich bezig met de verkoop van professionele haarproducten, aan zowel consumenten als aan bedrijven, tegen een scherpe prijs. Naast de webshop heeft Moon BV ook een kapsalon, waardoor er veel kennis en ervaring in huis is en Haarpro.nl haar klanten optimaal kan adviseren. Het Moon BV team bestaat uit 19 personen en we blijven groeien.

Wie ben jij

Je voelt je thuis in de wereld van Social Media en houdt van schrijven! Je bent grafisch sterk en weet je weg in de bekende Adobe programma’s. Je bent zelfstandig en steekt graag de handen uit de mouwen. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal heel goed; zowel spreken, lezen en schrijven gaat je heel goed af.

Wat ga je doen

Je gaat je bezig houden met alle facetten van Online Marketing. Social Media en E-mail Marketing horen bij je dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast ga je pakkende teksten schrijven voor in de webshop. Dit kunnen productomschrijvingen zijn, categorieomschrijvingen en overige teksten, met als doel de SEO resultaten te verbeteren. Naast de teksten hou je de webshop ook up-to-date met nieuwe producten. Werkzaamheden waarmee je je bezig gaat houden:

Social Media
We zijn actief op Facebook en Instagram en elke maand wordt er een planning gemaakt met unieke content om te delen op onze kanalen.

E-mail Marketing
Je denkt mee over de inhoud van onze mailings en geautomatiseerde campagnes en stelt ze op.

SEO
Je plaatst nieuwe producten online in de webshop en je schrijft pakkende, unieke productomschrijvingen en categorieomschrijvingen met als doel de SEO resultaten te verbeteren.

Contentmarketing
Je denkt mee over interessante onderwerpen voor blogs en overige content.

Grafisch
Je kent de bekende Adobe programma’s (bijvoorbeeld Photoshop en InDesign) als je broekzak. Je bedenkt en  ontwerpt mooie banners voor in de webshop en nieuwsbrieven en bent verantwoordelijk voor het POS materiaal.

Herken jij jezelf in bovenstaande en zou je het liefst nú willen beginnen bij ons? Stuur dan je cv en motivatie naar Nienke de Groot – Marketing & E-commerce Manager (nienke@haarpro.nl)!