Nioxin Scalp Revitaliser System 6 - 300ml

Nioxin Scalp Revitaliser System 6

€ 27,08

Beperkte Voorraad
Nioxin Scalp Revitaliser System 6
Nioxin Scalp Revitaliser System 6 conditioner zorgt voor voller uitziend, gladder haar.

Nioxin Scalp Therapy is een lichtgewicht conditioner die helpt het haar weerstand te geven en de vochtbalans ervan te reguleren. 
System 6 is specifiek ontwikkeld voor zichtbaar dunner wordend, medium tot dik, natuurlijk of chemisch behandeld haar. Het zorgt voor een gladmakende controle, beschermt de hoofdhuid en herstelt de vochtbalans.

Met cystine-aminozuren en lichtgewicht conditioners en verzorgende ingrediënten. Draagt bij aan dikker uitziend haar door de volheid van elke haar afzonderlijk te vergroten en vermindert haarverlies door de weerstand tegen beschadiging en haarbreuk te verhogen.  Met witte thee-extract, pepermuntolie en reinigende ingrediënten. Helpt te reinigen, zorgt voor een verfriste hoofdhuidomgeving en geeft een gezonde glans aan natuurlijk haar. 
Met vitaminen, botanische ingrediënten, UV-filter factor 15 en zuiverende ingrediënten.Helpt de hoofdhuid te bevrijden van talg en omgevingsverontreiniging, die de haarfollikels verstoppen en beschermt de hoofdhuid tegelijkertijd tegen de zon.   
Gebruik: op vochtig haar verdelen, 1 minuut laten inwerken, grondig uitspoelen. Gebruik de cleanser in combinatie met  Cleanser System 6 en de Scalp Treatment System 6.

Inhoud:  300ml of 1000ml
Meer informatie
EAN 8005610498348
Inhoud 300ml
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nioxin Scalp Revitaliser System 6 - 300ml
Uw waardering