NAK Scalp to Hair Follice Energiser Leave-in Treament

Nak Follicle Energiser Leave-in Treatment verfrist, geeft nieuwe energie en verjongt de hoofdhuid en het haar en werkt vochtinbrengend. Speciale treatment voor dunner wordend haar. De formule van de Follicle Energiser Treatment zorgt voor een betere doorbloeding naar de haar follicles wat de groei stimuleert.

€ 32,40 € 26,78

Tijdelijk niet leverbaar

Nak Follicle Energiser Leave-in Treatment verfrist, geeft nieuwe energie en verjongt de hoofdhuid en het haar en werkt vochtinbrengend. Speciale treatment voor dunner wordend haar. De formule van de Follicle Energiser Treatment zorgt voor een betere doorbloeding naar de haar follicles wat de groei stimuleert. De uniek formule bevat vitamines, mineralen, plantaardige extracten, kruiden en anti-oxydanten. Nak Follicle Energiser is een leave-in scalp treatment die helpt om de hoofdhuid en haar te beschermen, te verzachten, te kalmeren. 

Specificaties:

- Leave-in treatment

- Verjongt de hoofdhuid

- Werkt vochtinbrengend

- Voor dunner wordend haar

- Zorgt voor betere doorbloeding naar follikels 

- Stimuleert de haargroei

- Bevat vitamines, mineralen en plantaardige extracten

- Beschermt, verzacht en kalmeert

Gebruik: 1 x een pompje op de handen aanbrengen en dit goed verdelen over de hoofdhuid en inmasseren. Dagelijks gebruiken, 's ochtends en 's avonds voor 24 uur bescherming.

Inhoud: 50ml
   

Meer informatie
EAN 9328514007317
Periode na opening 12
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:NAK Scalp to Hair Follice Energiser Leave-in Treament
Uw waardering