Wylera Hair

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wylera Hair staat bekend om het creëren van prachtig krullen in van het haar. De revolutionaire Wylera Dreamwave Wireless Hair Curler is een draadloze tool die je helpt krullend haar naar wens te stylen.

Wylera Hair Curler

De Wylera Curler is een kleine, handzame en keramische krultang die volledig draadloos is. Dit maakt de Wylera Automatic Hair Curler gemakkelijk voor gebruik onderweg. In een handomdraai maak je krullen die de hele dag blijven zitten. Het keramische oppervlak en de instellingen om de temperatuur in te stellen geven je de mogelijkheid om pluisvrije en zijdezachten golven en krullen te creëren. Met slechts 30 seconden opwarmtijd heb je sneller dan ooit de mooiste krullen.

Wylera Hair Curler review

Heb jij deze revolutionaire tool al geprobeerd?? Wij zijn benieuwd naar jouw review over de Wylera Hair Curler! Deel je ervaring op onze website en je maakt elke kans op shoptegoed!

Wylera Automatic Hair Curler kopen?

Wil je deze revolutionaire tool in huis halen? Bij Haarpro.nl kan je kiezen uit de Wylera Dreamwave Wireless Hair Curler New York Pink (roze) en de Wylera Dreamwave Black Onyx Automatic Wireless Hair Curler (zwart). Bestellen is eenvoudig en bestel je voor 22.00 uur, dan wordt de Curler nog dezelfde dag verstuurd.