Pureology

Geen producten gevonden voor deze selectie.

pureology

Pureology haarproducten: de beste verzorging voor gekleurd haar. Pureology: de revolutie op het gebied van kleurverzorging.
100% Veganistische formules voor gekleurd haar. Milde producten op een natuurlijke basis die een superieure performance leveren, voor gegarandeerd kleurbehoud. Het nummer 1 merk voor kleurverzorging in de Verenigde Staten.

Pureology AntiFadeComplex®
Vrije radicalen zijn veranderlijke moleculen die de haarfollikels en de kleurpigementen beschadigen waardoor de gezondheid van het haar en de kleurlevendigheid worden aangetast. Pureology?s exclusieve AntiFadeComplex® is ontwikkeld om de haarkleur te beschermen.

Purology ZeroSulfate Shampoo
Oppervlakte-actieve stoffen zijn een essentieel onderdeel van het reinigingssysteem van de shampoo. Normale reinigingsstoffen, beter bekend als sulfaten, kunnen de kleurlevendigheid verminderen. Ontworpen om het haar mild te kunnen reinigen zonder de kleur aan te tasten, bevatten onze Pureology ZeroSulfate shampoos een mild reinigingssysteem dat geen toegevoegd zout bevat en dat wordt verkregen uit kokos, maïs en suiker. Hierdoor zijn de shampoos zeer geconcentreerd en optimaliseren ze het kleurbehoud.