ORS Haircare

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. ORS Olive Oil Glossing Hair Polisher
  Rating:
  0%
  € 6,95
 2. ORS Olive Oil Creamy Aloe Shampoo
  Rating:
  0%
  € 5,95
 3. ORS Carrot Oil Hair Crème
  Rating:
  0%
  € 6,75
 4. ORS Olive Oil 2 in 1 Heat Defence Shine Mist
  Rating:
  0%
  € 5,95
 5. ORS Flexible Holding Hair Spray
  Rating:
  0%
  € 7,95
Pagina
 • U lees momenteel pagina 1
per pagina

ORS ™ (voorheen Organic Root Stimulator ™) is een leider op de markt voor etnische haarverzorging. Ons kenmerk is betrouwbare, originele en uitzonderlijke kwaliteit, prestatie en integriteit - kwaliteiten die we gebruiken om de beste producten voor ontspannen en natuurlijk haar te ontwikkelen en te leveren.

 

Namasté Laboratories is toegewijd aan het identificeren van holistische, innovatieve remedies voor de genezing en vernieuwing van haar, huid en lichaam. Deze filosofie heeft ons tot leider gemaakt in natuurlijke, therapeutische gezondheids- en schoonheidsproducten. 

Namasté heeft een uniek assortiment ontwikkeld in categorieën zoals: herstel van haar en hoofdhuid, therapeutisch, chemische transformatie, hairstylingproducten en onderhoud van haar en hoofdhuid. 

Deze producten beantwoorden aan de vraag van de consument naar natuurlijke producten die echt werken. In tegenstelling tot de meeste producten die cosmetisch van aard zijn, maakt ORS ™ zijn belofte van natuurlijke genezing en bescherming waar. Haar en hoofdhuid worden gerevitaliseerd tot het in een gezonde conditie is!