Mediceuticals

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Mediceuticals Cellagen Hair Stimulator - 250ml
  Rating:
  0%
  € 51,50
 2. Mediceuticals Numinox Treatment
  Rating:
  0%
  € 28,60
Pagina
 • U lees momenteel pagina 1
per pagina

MEDICEUTICALS

Mediceuticals® producten.

Specifieke, dermatologische producten voor haar- en (hoofd-) huidoplossingen. 
Mediceuticals® is vooraanstaand in het aanbieden van FDA goedgekeurde hoofdhuid- en haarbehandelingen voor professionals. Door jarenlange research naar oorzaken van dunner wordend haar en hoofdhuidproblemen heeft Mediceuticals® zich ontwikkeld tot een superieur product.
Mediceuticals® is ontwikkeld door dermatologische wetenschappers die de meest geavanceerde farmaceutische methoden en natuurlijke grondstoffen in de receptuur hebben verwerkt en toegepast. Mediceuticals® behandelingen worden sinds decennia toegepast door vele professionals in de Verenigde Staten, Canada, Australië en sinds 2010 ook in Europa.

Mediceuticals® is ontwikkeld voor haar- en hoofdhuidproblemen maar heeft inmiddels ook een zeer goede preventieve werking.
Beheersing van haaruitval is gelijk aan het behandelen van vele andere medische aandoeningen. Hoe eerder een preventief programma wordt gestart, hoe groter de kans van slagen. Je bent nooit te jong of te oud om een preventief Mediceuticals® programma te beginnen.
De behandelingen kunnen het stoppen van overmatig haaruitval en nieuwe haargroei bevorderen. Kortom, mooie haren en een gezonde hoofdhuid voor de rest van je leven!