Keune

cloud_nine
Keune beschikt over een ruim assortiment professionele haarproducten. Zij richten zich op haarverzorging (Care Line), styling (Design Line), haarkleuring (Keune Color/Tinta Color), omvorming (Vita Wave) en speciaal voor de zomer de Sun Sublime.

De Keune Care Line heeft voor elk haartype een reeks geschikte verzorgingsproducten en stylingproducten. De Care Line beschikt ook over een lijn voor mannen: Care Line Men. De zonverzorging van de Care Line is de Sun Sublime. De Sun Sublime producten geven uw haar de extra verzorging die het na een dagje zonnen nodig heeft.

De Keune Blend is een complete serie haarverzorging: Blend Volume, Blend Revive en de Blend de Frizz. De bekende stylingproducten van Keune Blend zijn o.a. Shape, Paste en de Blend Clay.

Naast de Care Line van Keune is er ook de Keune Design Line Haircare en de Design Line Styling. Bekende Keune shampoos zijn de Colored Hair en de Crystal Ice. Veel verkochten producten uit de serie styling zijn de Shaping Fibres, Forming Wax en de Power Paste.

Keune Color behoort wereldwijd tot de meest gebruikte haarkleuringen in kapsalons. De Keune Color kent de Tinta Color en de Semi Color. De Keune omvorming (Vita Wave) bevat vitamine voor vochtregulering, bescherming, glans en elasticiteit.