Inshape

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 23

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Inshape is een professioneel haarverzorgingsmerk uit Scandinavie, dat is ontwikkeld door Grönberg & Partners. Zij hebben als doel om een hoogwaardig consumentenmerk neer te zetten, die ook nog eens goed betaalbaar is.  Hiernaast zijn de producten van Inshape ook geschikt voor de professionele kapsalons. Deze hoogwaardige producten zijn geïnspireerd door de Scandinavische natuur en lifestyle. Hierin speelt vooral de kracht, schoonheid, helderheid van de Nodic-natuur een grote rol. Alle producten zijn voorzien van ingrediënten die terug te vinden zijn in de natuur. Door het constant veranderende en zware klimaat overleven alleen de sterkste en hierdoor dus ook de beste extracten. Dit merk bestaat uit 4 lijnen, namelijk: De Inshape Repair, Inshape Curl, Inshape Volume en de Inshape Form.

Inshape

Inshape is een professioneel haarverzorgingsmerk uit Scandinavie, dat is ontwikkeld door Grönberg & Partners. Zij hebben als doel om een hoogwaardig consumentenmerk neer te zetten, die ook nog eens goed betaalbaar is.  Hiernaast zijn de producten van Inshape ook geschikt voor de professionele kapsalons. Deze hoogwaardige producten zijn geïnspireerd door de Scandinavische natuur en lifestyle. Hierin speelt vooral de kracht, schoonheid, helderheid van de Nodic-natuur een grote rol.

 

Alle producten zijn voorzien van ingrediënten die terug te vinden zijn in de natuur. Door het constant veranderende en zware klimaat overleven alleen de sterkste en hierdoor dus ook de beste extracten. Dit merk bestaat uit 4 lijnen, namelijk: De Inshape Repair, Inshape Curl, Inshape Volume en de Inshape Form.