Hairways

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Hairways 05 Moisturizer & After Sun
  Rating:
  0%
  € 9,90
 2. Hairways 06 Face & After Sun Cream
  Rating:
  0%
  € 14,90
 3. Hairways 04 Hair Styling Cream
  Rating:
  0%
  € 12,90
 4. Hairways 11 Sun Protection Spray SPF 30
  Rating:
  0%
  € 19,90
 5. Hairways 10 Intimate Moisturizer
  Rating:
  0%
  € 12,90
 6. Hairways 03 Conditioning Shampoo
  Rating:
  0%
  € 9,90
 7. Hairways 02 Wash & Shave 3 in 1
  Rating:
  0%
  € 9,90
 8. Hairways 08 Beard & After Shave Lotion
  Rating:
  0%
  € 14,90
 9. Hairways 07 Cleansing Spray & Deo
  Rating:
  0%
  € 9,90
 10. Hairways 09 Micellar Water
  Rating:
  0%
  € 9,90
Pagina
 • U lees momenteel pagina 1
per pagina
Hairways

Het merk Hairways is 3 jaar geleden opgericht door Laurent. Zijn jeugd was verdeeld tussen de kapsalon van zijn Griekse moeder, waar hij hoorde over de bijna heilige relatie die vrouwen met hun haar hebben, en de eindeloze zomers in Griekenland met zijn grootouders, waar hij leerde over de vrijheid van reizen.

Als frequent reiziger leerde Laurent dat veel premium haarverzorgingsproducten niet ontworpen waren om te voldoen aan de beveiligingsvoorschriften op de luchthaven. Dit heeft zijn passie gedreven om zijn eigen merk te starten: Hairways. Hairways heeft exclusieve, premium cosmeticareisbenodigheden, voor hem en haar.

Er zijn veel manieren om een koffer in te pakken, maar een toilettas is bij niemand te missen. En je wilt niet te veel producten meeslepen. Daarom biedt Hairways geautoriseerde reisformaten aan alle reizigers. De producten maken je reis aangenamer, van de beveiligingspoort tot het comfort op bestemming.

3 redenen om voor Hairways te kiezen:

 • Je bespaart ruimte
 • Je bespaart tijd tijdens het inpakken
 • Je kunt genieten van hoogwaardige verzorgingsproducten 


Hairways heeft over alles nagedacht: de producten zijn rechthoekig, hebben precies de goede inhoudsmaat en zijn combinaties van verschillende producten. Doordat de verpakkingen rechthoekig zijn vormgegeven kunnen ze zonder ruimteverlies opgestapeld of naast elkaar gelegd worden. Daarnaast zijn de producten allemaal 100ml. Dit is precies de maximale toegestane hoeveelheid in een vliegtuig. Ook niet geheel onbelangrijk: de producten zijn allemaal slimme combinaties. Zo is er een shampoo, douchegel én scheergel in 1 flesje. Dat scheelt tijd en ruimte!