EVO

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. EVO Cassius Styling Clay
  Rating:
  0%
  € 26,95
 2. EVO Crop Strutters Construction Cream
  Rating:
  100%
  € 26,95
 3. EVO Casual Act Moulding Whip
  Rating:
  0%
  € 26,95
 4. EVO Shebang-a-bang Dry Wax
  Rating:
  0%
  € 26,95
Pagina
 • U lees momenteel pagina 1
per pagina

EVO

Het innovatieve Australische merk EVO is ooit opgericht om de huidige haar-industrie een beetje op zijn kop te zetten. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een wereldbekend merk dat in veel salons terug te vinden is en door veel stylisten met liefde gebruikt wordt. Hun missie is vanaf het bescheiden begin altijd geweest: saving ordinary humans from themselves. Samen met de beste kappers, ontwerpers en laboratoriumkenners uit de praktijk creëerden zij het merk EVO. De meest luxueuze, innovatieve en eerlijke haarverzorgingslijn die ooit heeft bestaan. Er worden enkel ingrediënten gebruikt die daadwerkelijk iets kunnen betekenen voor je haar. Alles wordt bedacht en geproduceerd met respect voor het milieu. Bij EVO willen ze verandering ten goede brengen en een beweging creëren van vrijdenkers die waarde hechten aan het juiste doen.

EVO haarverzorging

Alle producten van EVO zijn vrij van sulfaten, parabenen, DEA, TEA, propylene glycol en gluten. De EVO hair producten doen wat ze zeggen zonder je te misleiden. Daarnaast doen zij er alles aan om zo duurzaam en verantwoord mogelijk te produceren, verpakken en vervoeren.

Is EVO dierproefvrij en vegan?

EVO test hun producten niet op dieren en is dus dierproefvrij! Daarnaast zijn ze op vier* producten na geheel vegan. Tot nu toe hebben zij geen formules gevonden die aan hun hoge normen voldoen en deze ingrediënten kunnen vervangen. Totdat zij dat wel gevonden hebben blijven deze producten zoals ze zijn.

*EVO Crop Strutters Construction Cream, EVO Box o Bollox Life Changing Paste, EVO Cassius Styling Clay en EVO Shebang-a-bang Dry Wax bevatten dierlijke ingrediënten. 

EVO hair online 

Bij Haarpro.nl vindt je een groot assortiment van EVO haarproducten tegen scherpe prijzen. Van shampoos en conditioners voor droog haar tot stylingsproducten voor meer volume.