Curl Keeper

Tonen als Foto-tabel Lijst

27 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Curl Keeper Kinder Curls Super Curls Styler
  Rating:
  0%
  € 21,95
 2. Curl Keeper Curls On-The-Go
  Rating:
  0%
  € 24,95
 3. Curl Keeper Loose Curl Kit
  Rating:
  0%
  € 26,95
 4. Curl Keeper Kinky Curl Kit
  Rating:
  0%
  € 26,95
 5. Curl Keeper Medium Curl Kit
  Rating:
  0%
  € 26,95
 6. Curl Keeper Tight Curl Kit
  Rating:
  0%
  € 26,95
 7. Curl Keeper Kinder Curls Magic Mist Detangler
  Rating:
  0%
  € 17,95
 8. Curl Keeper Beach Mist
  Rating:
  0%
  € 10,95
 9. Curl Keeper Silk Shampoo
  Rating:
  0%
  € 15,95
 10. Curl Keeper Energizing Shampoo
  Rating:
  0%
  € 15,95
 11. Curl Keeper Thermal Defence
  Rating:
  0%
  € 18,95
 12. Curl Keeper Thermal Defence -100ml
  Rating:
  0%
  € 10,95
 13. Curl Keeper Refresh with Hold
  Rating:
  0%
  € 18,95
 14. Curl Keeper Refresh with Hold -100ml
  Rating:
  0%
  € 10,95
Pagina
per pagina

Curl Keeper

Alle krullenbollen aan prachtige krullen helpen, dat is wat ze bij Curly Hair Solutions wilde bereiken. Hiervoor hadden ze een duidelijk doel: haarproducten die altijd werken, onder alle weersomstandigheden en zonder siliconen. Het resultaat? Een merk dat volledig is gericht op krullend haar: Curl Keeper!  Alle producten zijn effectief in het versterken en verzachten van jouw krullen. En vergeet de juiste hydratatie niet, met Curl Kepper voorkom je droge krullen.

Het ontstaan van Curl Keeper

Het was Jonathan Torch die al snel besefte dat de pH-balans van krullend haar een grote rol speelt in het ontwikkelen van haarproducten om droge en pluizige krullen te voorkomen. Hij gelooft dat een pH-waarde van 4,5 tot 5,5 resulteert in de perfecte krullen. De Curl Keeper haarproducten zijn daarom allemaal pH-gebalanceerd om gezond haar te behouden. Dit resulteert in gezonder, glanzender en beter beheersbaar haar, elke keer weer!

Curl Keeper op Haarpro.nl

Op Haarpro.nl vind je een uitgebreid assortiment aan Curl Keeper producten. Van shampoos, conditioners, leave-ins, heat protection tot de populaire Curl Keeper gel, je koopt het op Haarpro.nl. De meeste producten verkopen we in grote en kleine verpakkingen. Zo kan je altijd heel eenvoudig de haarproducten testen of meenemen op vakantie!

Zijn de Curl Keeper producten CG?

Bij ieder product dat CG vriendelijk is zetten wij een CG melding in de productomschrijving, deze worden stuk voor stuk handmatig gecheckt door ons, zo weet jij precies welk product CG is en of het product bijvoorbeeld proteïne bevat! Wil je weten wat de CG methode is? Lees er dan hier meer over.

Zijn Curl Keeper producten geschikt voor kinderen?

Ook aan kinderen is gedacht! Curl Keeper heeft een speciale collectie voor kinderen met de naam Kinder Curls. In de Curl Keeper Kinder Curls collectie vind je de volgende haarproducten: de Magic Mist Detangler, de Creamy Curls en de Super Curls.