Curl Keeper

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. SALE! Curl Keeper Treatment Shampoo
  Special Price € 7,98 € 6,60 Regular Price € 15,95
 2. SALE! Curl Keeper Silk Conditioner
  Special Price € 15,48 € 12,79 Regular Price € 30,95
 3. SALE! Curl Keeper Energizing Shampoo
  Special Price € 7,98 € 6,60 Regular Price € 15,95
 4. SALE! Curl Keeper Beach Mist
  Special Price € 5,48 € 4,53 Regular Price € 10,95
 5. SALE! Curl Keeper Kinder Curls Magic Mist Detangler
  Special Price € 8,98 € 7,42 Regular Price € 17,95
 6. SALE! Curl Keeper Kinder Curls Magic Creamy Curls Moisturizer
  Special Price € 8,98 € 7,42 Regular Price € 17,95
 7. SALE! Curl Keeper Kinder Curls Super Curls Styler
  Special Price € 10,98 € 9,07 Regular Price € 21,95
 8. SALE! Curl Keeper Silk Shampoo
  Special Price € 7,98 € 6,60 Regular Price € 15,95
per pagina

Curl Keeper

Alle krullenbollen aan prachtige krullen helpen, dat is wat ze bij Curly Hair Solutions wilde bereiken. Hiervoor hadden ze een duidelijk doel: haarproducten die altijd werken, onder alle weersomstandigheden en zonder siliconen. Het resultaat? Een merk dat volledig is gericht op krullend haar: Curl Keeper!  Alle producten zijn effectief in het versterken en verzachten van jouw krullen. En vergeet de juiste hydratatie niet, met Curl Kepper voorkom je droge krullen.

Het ontstaan van Curl Keeper

Het was Jonathan Torch die al snel besefte dat de pH-balans van krullend haar een grote rol speelt in het ontwikkelen van haarproducten om droge en pluizige krullen te voorkomen. Hij gelooft dat een pH-waarde van 4,5 tot 5,5 resulteert in de perfecte krullen. De Curl Keeper haarproducten zijn daarom allemaal pH-gebalanceerd om gezond haar te behouden. Dit resulteert in gezonder, glanzender en beter beheersbaar haar, elke keer weer!

Curl Keeper op Haarpro.nl

Op Haarpro.nl vind je een uitgebreid assortiment aan Curl Keeper producten. Van shampoos, conditioners, leave-ins, heat protection tot de populaire Curl Keeper gel, je koopt het op Haarpro.nl. De meeste producten verkopen we in grote en kleine verpakkingen. Zo kan je altijd heel eenvoudig de haarproducten testen of meenemen op vakantie!

Zijn de Curl Keeper producten CG?

Bij ieder product dat CG vriendelijk is zetten wij een CG melding in de productomschrijving, deze worden stuk voor stuk handmatig gecheckt door ons, zo weet jij precies welk product CG is en of het product bijvoorbeeld proteïne bevat! Wil je weten wat de CG methode is? Lees er dan hier meer over.

Zijn Curl Keeper producten geschikt voor kinderen?

Ook aan kinderen is gedacht! Curl Keeper heeft een speciale collectie voor kinderen met de naam Kinder Curls. In de Curl Keeper Kinder Curls collectie vind je de volgende haarproducten: de Magic Mist Detangler, de Creamy Curls en de Super Curls.

Curl Keeper

Curl Keeper is opgericht door de Zuid-Afrikaanse Jonathan Torch en is een merk dat gespecialiseerd is in haarverzorgingsproducten, met name gericht op krullend haar. Jonathan is een échte krullenkenner en zijn expertise is terug te vinden in deze producten. Het merk is opgericht met als doel krullend haar te definiëren en te stylen. Curl Keeper producten zijn ontworpen om de unieke behoeften van krullend haar aan te pakken, zoals hydratatie en het verminderen van pluizigheid.