Biocosmé

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. SALE! Ellethic Chamomile Blonde Shampoo Bar - 130 gram
  Waardering:
  100%
  Special Price € 12,95 € 10,70 Regular Price € 19,90
 2. SALE! Ellethic Cocoa Brown Shampoo Bar -120 gram
  Special Price € 12,95 € 10,70 Regular Price € 19,90
 3. SALE! Ellethic Cleansing Balm - 100 gram
  Waardering:
  100%
  Special Price € 12,95 € 10,70 Regular Price € 19,95
 4. SALE! Ellethic Bio Body Scrub - 120 gram
  Special Price € 10,35 € 8,55 Regular Price € 15,95
 5. SALE! Ellethic Aloë Zalf
  Special Price € 11,00 € 9,09 Regular Price € 19,95
 6. SALE! Ellethic Tonic Restructuring Shampoo Bar
  Special Price € 10,90 € 9,01 Regular Price € 16,80
 7. SALE! Ellethic Massage Candle -Mare
  Special Price € 18,15 € 15,00 Regular Price € 27,95
 8. SALE! Ellethic Massage Candle -Terra
  Special Price € 18,15 € 15,00 Regular Price € 27,95
 9. SALE! Ellethic Massage Candle -Sole
  Special Price € 18,15 € 15,00 Regular Price € 27,95
 10. SALE! Ellethic Uva Red Shampoo Bar -130 gram
  Special Price € 9,95 € 8,22 Regular Price € 19,90
per pagina

Het Italiaanse merk Biocosmé ontwikkelt natuurlijke haar- en huidproducten die presterende en op maat gemaakte oplossingen bieden. Hun collectie bestaat uit shampoo bars, een conditioner bar en verschillende beauty bars en producten.

In lijn met het concept van natuurlijke en duurzame beauty, heeft ieder Biocosmé Solid Cosmetics product specifieke kenmerken, van de ingrediënten tot aan de verpakkingen. Hierbij wordt constant rekening gehouden met het welzijn van de mens, het milieu en de planeet. De producten van Biocosmé zijn volledig vegan, dierproefvrij, biologisch en natuurlijk en worden verpakt in een dun metalen blikje die hergebruikt kan worden. Alle producten zijn zonder parabenen, minerale oliën, siliconen en allergenen en daarnaast vrij van SLS, PEG, DEA!

Biocosmé vervaardigd hun producten in Sicilië waarbij enkel lokale, biologische en zelfs daar waar mogelijk gecertificeerd biologische ingrediënten worden gebruikt. In het bijzonder een lokale traditionele plant genaamd Portulaca, die verjongende, anti-aging, herstellende en hydraterende eigenschappen heeft. 
Daarnaast worden de Solid Cosmetics van Biocosmé gecreëerd om de consumptie en de hoeveelheid water in formules van haar- en beautyproducten met 98% te verminderen. Waarmee zij inspelen op de steeds groter wordende behoefte van het besparen van water.

Biocosmé plasticvrij

Biocosmé elimineert met hun Solid Cosmetics de noodzaak van plastic flessen en verpakkingen door de producten simpelweg te verpakkingen in een metalen blikje. De verpakking is daardoor duurzaam en ook ideaal om te hergebruiken. 

Voordelen Biocosmé

- Solide haar en beautyproducten
- Duurzaam, biologisch en natuurlijk
- Vegan en dierproefvrij

Wil je meer weten over de voordelen van solide shampoos? Wij schreven een blog over de shampoo bar, lees het blog hier.

 

 

Biocosmé (Ellethic)

Het Italiaanse merk Biocosmé (Ellethic) ontwikkelt natuurlijke haar- en huidproducten die presterende en op maat gemaakte oplossingen bieden. Hun collectie bestaat uit shampoo bars, een conditioner bar en verschillende beauty bars en producten.

 

In lijn met het concept van natuurlijke en duurzame beauty, heeft ieder Biocosmé/ Ellethic Solid Cosmetics product specifieke kenmerken, van de ingrediënten tot aan de verpakkingen. Hierbij wordt constant rekening gehouden met het welzijn van de mens, het milieu en de planeet. De producten van Biocosmé zijn volledig vegan, dierproefvrij, biologisch en natuurlijk en worden verpakt in een dun metalen blikje die hergebruikt kan worden. Alle producten zijn zonder parabenen, minerale oliën, siliconen en allergenen en daarnaast vrij van SLS, PEG, DEA!

 

Biocosmé Ellethic vervaardigd hun producten in Sicilië waarbij enkel lokale, biologische en zelfs daar waar mogelijk gecertificeerd biologische ingrediënten worden gebruikt. In het bijzonder een lokale traditionele plant genaamd Portulaca, die verjongende, anti-aging, herstellende en hydraterende eigenschappen heeft. 

 

Biocosmé/ Ellethic plasticvrij
Biocosmé elimineert met hun Solid Cosmetics de noodzaak van plastic flessen en verpakkingen door de producten simpelweg te verpakkingen in een metalen blikje. De verpakking is daardoor duurzaam en ook ideaal om te hergebruiken.