Het product dat u zoekt is (tijdelijk) niet op voorraad of is verplaatst. Bekijk hieronder de vergelijkbare producten die wij hebben gevonden of gebruik de zoekbalk om een product te vinden.

Kérastase Fusio Scrub Apaisant

De Kérastase Fusio Scrub Apaisant is de ideale scrub om productopbouw te verwijderen. De zachte geltextuur is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige hoofdhuid om roos, schilfers en droogheid tegen te gaan.


Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function getTypeId() on null in /volume2/www/vhosts/magento2/app/design/frontend/Smartwave/porto/Magento_Catalog/templates/product/price/amount/default.phtml:21 Stack trace: #0 /volume2/www/vhosts/magento2/vendor/magento/framework/View/TemplateEngine/Php.php(59): include() #1 /volume2/www/vhosts/magento2/vendor/magento/framework/View/Element/Template.php(255): Magento\Framework\View\TemplateEngine\Php->render(Object(Magento\Framework\Pricing\Render\Amount), '/volume2/www/vh...', Array) #2 /volume2/www/vhosts/magento2/vendor/magento/framework/View/Element/Template.php(279): Magento\Framework\View\Element\Template->fetchView('/volume2/www/vh...') #3 /volume2/www/vhosts/magento2/vendor/magento/framework/Pricing/Render/Amount.php(182): Magento\Framework\View\Element\Template->_toHtml() #4 /volume2/www/vhosts/magento2/vendor/magento/framework/View/Element/AbstractBlock.php(659): Magento\Framework\Pricing\Render\Amount->_toHtml() #5 /volume2/www/vhosts/magento2/vendor/magento/framew in /volume2/www/vhosts/magento2/app/design/frontend/Smartwave/porto/Magento_Catalog/templates/product/price/amount/default.phtml on line 21