Shampoo Bar

Tonen als Foto-tabel Lijst

24 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Curly Secret Conditioner Bar
  Rating:
  0%
  € 15,95
 2. Curly Secret Shampoo Bar
  Rating:
  0%
  € 15,95
 3. Biocosmé Ellethic Tonic Restructuring Shampoo Bar
  Rating:
  0%
  € 16,80
 4. Biocosmé Ellethic Pure Purifying Shampoo Bar
  Rating:
  0%
  € 16,80
 5. Biocosmé Ellethic Free Anti-Dandruff Shampoo Bar
  Rating:
  0%
  € 16,80
 6. Biocosmé UVA Red Shampoo Bar Mini
  Rating:
  80%
  € 7,50
 7. Biocosmé Hair Conditioner Bar Mini
  Rating:
  100%
  € 7,50
 8. Biocosmé Pure White Shampoo Bar Anti-Yellow Mini
  Rating:
  0%
  € 7,50
 9. Biocosmé Shampoo Bar Mini
  Rating:
  100%
  € 6,95
Pagina
per pagina

Shampoo bars op Haarpro.nl

Een shampoo bar is een shampoo in vaste vorm, dus geen vloeibare shampoo in plastic fles! Een shampoo bar is verpakkingsvrij en dus duurzaam en milieuvriendelijk. De shampoo bar gaat veel langer mee dan een normale shampoo en je kunt diverse shampoo bars kopen op Haarpro.nl.

Hoe gebruik je een shampoo bar?

Een vaste shampoo in plaats van vloeibaar, hoe gebruik je die dan? Een shampoo bar gebruiken is heel eenvoudig. Maak je haar nat en wrijf de bar zacht op het haar om schuim te creëren. Verdeel de schuim over het haar en masseer het zachtjes in. Spoel je haar vervolgens goed uit. Zo eenvoudig is het! Leg de shampoo bar vervolgens op een droge plek of in een zeepbakje. Het is belangrijk dat de shampoo bar weer goed opdroogt om verspilling te voorkomen.

Voor welk haartype is een shampoo bar geschikt?

Net als bij de reguliere shampoos zijn er verschillende varianten shampoo bars te koop. Zo heb je de Foamie Shampoo Bar Aloe You Vera Much zorgt voor extra hydratatie, deze bar is dus uitermate geschikt voor droog haar. Het merk Biocosmé heeft naast de shampoo bar voor alle haartypen, ook drie varianten voor gekleurd haar. Met deze shampoo bars wordt de intensiteit van bruine, blonde en rode haarkleuren behouden.

Bestaat er ook een conditioner bar?

Jazeker! Het merk Biocosmé heeft naast diverse shampoo bars ook een conditioner bar. De Biocosmé Hair Conditioner Bar is een groen en vast alternatief voor de conditioner. Deze bar houdt het haar gezond en heeft het zijn natuurlijke zachtheid en glans terug. De bar is ook nog eens dierproefvrij, vegan en CG vriendelijk.

Is een shampoo bar ook voor mannen?

Tot slot een veel gestelde vraag: is er ook een shampoo bar voor mannen? En het antwoord daarop is natuurlijk! Shampoo bars zijn zowel geschikt voor mannen en vrouwen. 

Ik volg de CG methode, zijn shampoo bars CG?

Goed nieuws voor iedereen die de Curly Girl methode volgt, er zijn shampoo bars die te gebruiken zijn als je de CG methode volgt. Wanneer een shampoo bar CG is staat dit op de productpagina vermeld. De Biocosmé shampoo bars en conditioner bar zijn CG!