Conditioner

Tonen als Foto-tabel Lijst

58 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Curly Secret Bye Bye Knots Conditioner -50ml
  Rating:
  0%
  € 8,65
 2. KIS Green Curl Conditioner
  Rating:
  0%
  € 18,00
 3. Sumilayi Nourishing Leave-In Conditioner
  Rating:
  100%
  € 15,95
 4. Sumilayi Ooh So Soft Curls Hydrating Conditioner
  Rating:
  100%
  € 19,95
 5. Curlsmith Curl Quenching Conditioning Wash
  Rating:
  0%
  € 24,95
 6. Afro Love Rinse Out Conditioner
  Rating:
  0%
  € 12,99
 7. Curly Secret Bye Bye Knots Conditioner
  Rating:
  0%
  € 16,95
 8. Yari Green Curls Hydrating Conditioner
  Rating:
  100%
  € 7,99
 9. As I Am Dry & Itchy Dandruff Conditioner
  Rating:
  0%
  € 10,95
 10. As I Am Dry & Itchy Leave-In Conditioner
  Rating:
  0%
  € 9,95
 11. Giovanni 2chic Frizz Be Gone Conditioner -250ml
  Rating:
  100%
  € 11,50
 12. Giovanni Tea Tree Triple Treat Invigorating Conditioner
  Rating:
  0%
  € 10,95
 13. Giovanni Root 66 Max Volume Conditioner
  Rating:
  100%
  € 10,95
  Niet op voorraad
per pagina

Wist je dat je voor de basisverzorging van het haar naast een shampoo ook het best een conditioner kunt gebruiken? Een conditioner zorgt ervoor dat het haar na het wassen weer zacht en handelbaar aanvoelt. Daarnaast zorgt het voor extra voeding en hydratatie. En we hebben goed nieuws! Voor ieder haartype is een geschikte conditioner te vinden zowel voor vrouwen als voor mannen!

Conditioners voor ieder haartype

Heb je droog of beschadigd haar? Of wil je een conditioner speciaal voor blond of gekleurd haar? Voor ieder haartype is wel een conditioner te vinden. Ben je fan van een bepaald merk haarproducten? Ook geen probleem, want vrijwel alle merken met professionele haarproducten in het assortiment hebben ook condtioners. Wat dacht je van een Kerastase conditioner of zoek je een L’Oreal conditioner? Je vindt het op onze website!

Hoe moet je een conditioner gebruiken?

Voordat je een conditioner aanbrengt is het belangrijk om het haar eerst te wassen. Daarna breng je de conditioner aan op het haar en laat je het intrekken zo lang als nodig. Dit verschilt per conditioner en staat netjes op de verpakking vermeld. Na het intrekken spoel je de conditioner uit het haar. Wij raden aan om hiervoor een shampoo en conditioner van hetzelfde merk te gebruiken. De ingrediënten in de twee haarproducten zijn op elkaar afgestemd en versterken elkaar.

Moet je een conditioner uitspoelen?

Wij krijgen regelmatig de vraag of een conditioner uitgespoeld moet worden. Het antwoord daarop is ja! Toch lees je soms dat conditioners niet uitgespoeld hoeven te worden. In dit geval gaat het om de leave-in conditioner. Zoals de naam ‘leave-in’ al zegt, deze soort conditioners laat je in het haar zitten. Maar wat is dan het verschil tussen een conditioner en een leave-in conditioner? Een leave-in conditioner heeft zelfde eigenschappen als een conditioner. Het enige verschil zit hem in het niet uitspoelen, de leave-in conditioner is dan ook heel handig als je weinig tijd hebt. Je sprayt het op het haar en je bent klaar!

Een conditioner bar, wat is dat?

Door naar de conditioner bar, want ook die hebben we in ons assortiment. Een conditioner bar is een conditioner maar dan in vaste vorm, dus geen vloeibare conditioner in plastic fles! Een conditioner bar is verpakkingsvrij en dus duurzaam en milieuvriendelijk. De bar gaat veel langer mee dan een normale conditioner. Onze favoriet: Biocosmé Hair Conditioner Bar.