Volume poeder

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 31

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Volume poeder

Volumepoeder

Met een mooi kapsel de deur uit is voor veel van ons heel belangrijk. Je haar in model brengen kan met verschillende stylingproducten waaronder volumepoeder. En je kunt het waarschijnlijk al raden, dit poeder zorgt ervoor dat jij meer volume kan creëren. Volumepoeder, ook wel haarpoeder, zorgt voor extra textuur, volume en body in het haar. Het maakt het haar stugger waardoor het makkelijker in model gebracht kan worden en tegelijkertijd creëer je zo meer volume in het haar.

Hoe gebruik je volume poeder?

Volumepoeder is vrij eenvoudig in gebruik. Met dit haarpoeder creëer je op eenvoudige wijze meer volume in het haar. Zo is een haarpoeder geschikt voor slap en futloos haar om extra volume te creëren. Maar hoe gebruik je volume poeder?

Je hebt verschillende volumepoeders die je kunt gebruiken. De meeste breng je direct aan op de haren (de zogenaamde spraypoeders), andere poeders verdeel je eerst over je handen. Breng het poeder in ieder geval bij de haaraanzet en verdeel het eventueel met je vingers door de rest van het haar. Vervolgens kan je het haar in het gewenste model brengen. Houd hierbij wel rekening met haar dat stroef aanvoelt, want dat is wat volumepoeder doet. Heb je dat liever niet? Dan adviseren wij om te kiezen voor een ander stylingproduct.

Welke volumepoeder is goed?

Door naar de volgende vraag, want welk volumepoeder is goed? Dat is een goede vraag, maar er is niet één volumepoeder die als beste uit de test komt. Zoals bij alle andere haarproducten is het ook bij volumepoeder belangrijk dat je een poeder kiest die bij jouw haartype past. Heb je last van droog of beschadigd haar, gebruik dan een volumepoeder die niet alleen volume creëert maar het haar ook van de juiste voeding voorziet. Je kunt op onze website deze poeders heel eenvoudig vinden door het filter aan de linkerkant van de website te gebruiken.

Volumepoeder kopen?

We hebben veel verschillende poeders/poedersprays in het assortiment. Dus ook voor jou is de ideale volumepoeder te vinden. Gebruik de reviews onder de producten en onze filterfunctie (aan de linkerkant van de website) om een poeder te zoeken die bij haartype past. Lukt het niet of heb je vragen? Dan mag je contact met ons opnemen, alle contactmogelijkheden vind je op onze contactpagina.