Baby & Kind

Tonen als Foto-tabel Lijst

56 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. As I Am Born Curly Avocado Shea Cowash
  Rating:
  0%
  € 8,95
 2. As I Am Born Curly Curl Defining Jelly
  Rating:
  0%
  € 8,95
 3. As I Am Born Curly Argan Leave-In Conditioner
  Rating:
  0%
  € 8,95
 4. As I Am Born Curly Aloe Shampoo & Wash
  Rating:
  0%
  € 8,95
 5. Cantu For Kids Conditioning Detangler
  Rating:
  0%
  € 4,95
 6. Cantu Care For Kids Curling Cream
  Rating:
  0%
  € 4,95
 7. Cantu Care For Kids Styling Custard
  Rating:
  0%
  € 4,95
 8. Curl Keeper Kinder Curls Super Curls Styler
  Rating:
  0%
  € 21,95
 9. Curl Keeper Kinder Curls Magic Mist Detangler
  Rating:
  0%
  € 17,95
 10. Aunt Jackie's Kids Knot Havin' It
  Rating:
  0%
  € 6,95
 11. Aunt Jackie's Girls E-Blast Scalp Remedy
  Rating:
  0%
  € 6,70
per pagina

Haarverzorging voor baby en kind

Wist je dat de huid en haren van baby’s en kinderen een andere verzorging nodig hebben dan die van een volwassene? Dit heeft alles te maken met de pH-waarde van de huid.

Veilige haarverzorging voor baby’s

De natuurlijke huid van gezonde baby’s en kinderen heeft een zuurgraad van rond de 5,5 pH. Veel traditionele zepen, met een hoge pH-waarde, drogen de huid uit en maken deze schraal. Er wordt daarom ook aangeraden om zeepvrije producten te gebruiken die een pH-waarde van 5,5 hebben. Let bij het kopen van huid- en haarproducten voor baby’s en kinderen dus op de pH-waarde. Meer informatie hierover lees je in ons blog: Veilige huid- en haarproducten voor kinderen.

De huid- en haarproducten van Little Green zijn geschikt voor baby’s en kinderen en hebben een pH-waarde van 5. Daarnaast zijn deze producten ontwikkeld voor de gevoelige huid. Ze zijn klinisch en dermatologisch getest en prikken niet in de ogen. Haarverzorgingsproducten die je veilig kunt gebruiken voor baby en kind! Dit merk heeft ook een speciale anti-luis haarproducten, hiermee voorkom je luizen en alle narigheid die deze beestjes met zich mee brengen!

Andere merken met haarverzorging voor kinderen

Niet alleen het merk Little Green produceert haarproducten voor de tere huidjes en haren van baby’s en kinderen. Er worden gelukkig steeds meer haarproducten ontwikkeld speciaal voor baby’s en kinderen. Je bent hier op de juiste plek als je zoekt naar een shampoo voor je baby of je kind en ook als je een conditioner speciaal voor baby & kind wilt, zodat je de klitten in het haar van je kind minimaliseert. Om het je makkelijker te maken hebben we de haarverzorging voor baby en kind onderverdeeld in twee categorieën:

Baby & Kind shampoo

Baby & Kind conditioner

Haarverzorging voor kinderen kopen

Vind je het lastig om te kiezen? We geven je graag advies over onze haarverzorgingsproducten voor baby en kind. Voor vragen en advies kan je contact met ons opnemen via onze contactpagina.