Leestijd: 2 minuten

 

Je kent het wel: je bent van plan om je te gaan klaarmaken voor een leuke avond, je kijkt in de spiegel en ziet ineens dat je haar enorm vet is. Te vet om het gewoon lekker los te laten. Natuurlijk kan je druk aan de slag met droogshampoo voor een volumineus kapsel, maar je kunt er ook voor kiezen om het vette laagje in je voordeel te gebruiken. Vet haar is namelijk heel makkelijk te stylen en je kunt enorm mooie kapsels creëren. In dit blog laten we je wat leuke voorbeelden zien. Lees je snel verder?

 

1. De eerste haarstijl die we laten zien wordt door @hailey_bush_ uitgelegd op TikTok. Deze vlechtjes zijn mega cute en je bent binnen 5 minuten klaar! 

 


2. De tweede haarstijl is een leuke en simpele variant op de reguliere knot. Het is ontzettend makkelijk te maken en deze haarstijl leggen we je daarom uit in een aantal stappen. 


Stap 1:
Breng al je haar naar achteren en borstel het helemaal glad.

Stap 2: Maak een paardenstaart. Deze kan hoog zitten, maar kan ook prima midden op de achterkant van je hoofd of juist heel laag voor een classy Hollywood look. 

Stap 3: Vlecht je paardenstaart helemaal van boven naar beneden

Stap 4: Maak een knot van je vlecht en zet deze vast met wat haarspeldjes. 

 

Et voilà! Superleuk, makkelijk én snel. 

 

3. De volgende haarstijl lijkt rechtstreeks uit een 90’s videoclip te komen. Een stoere look en niet al te moeilijk. @hollyjai_ laat op TikTok zien hoe je deze look creeërt. 

 


4. Wij vonden op TikTok ook een leuk filmpje van @evaamarieee_ met een hele stoere look. Hiervoor heb je alleen een kam en wat elastiekjes nodig. Kijk de video hieronder:

 


5. De laatste haarstijl is simpel, lekker casual en wederom heel makkelijk te maken. Het is een soort grote messy bun met gedraaide plukken haar. Heel tof! 

Stap 1: Kam al je haar naar achteren en maak een paardenstaart op het midden van de achterkant van je hoofd 

Stap 2: Pak steeds één pluk haar uit de paardenstaart en draai deze met je vingers tot er uit zichzelf een soort knotje ontstaat

Stap 3: Ze je haar knotje voor knotje vast met een haarspeld en daar heb je je geweldige messy bun! 

 

Met deze haarstijlen zul je zeker weten opvallen op een feestje! En niet omdat je haar vet is ;)

 

Liefs,

 

Chantal van Haarpro.nl