Ja ja, het is weer zover… De feestdagen staan weer voor de deur en iedereen zit weer met de handen in het haar! Wat voor leuks zullen we er dit jaar eens mee gaan doen? En daar komen wij om de hoek, als reddende engel. Geen zorgen, je hoeft het dit jaar niet helemaal zelf te bedenken, wij hebben de leukste ‘holiday coupes’ voor je op een rijtje gezet.

Haarinspiratie voor de feestdagen

De volumineuze zijscheiding
Dit is één van de makkelijkste manieren om je haar op te doffen voor tijdens de feestdagen. Flip om dat haar! Scheidingen zitten meestal in het midden, dus door de scheiding iets meer naar links of naar rechts te verplaatsen, krijgt je haar al heel veel extra volume!

Producten die je een handje helpen bij het creëren van deze look:


Bron: thebeautydepartment.com

 

Slicked back/wetlook
Kneed uitgebreid volume in je haar om deze look te krijgen. Breng vervolgens gel aan de voorkant van je haarlijn aan en borstel je haar recht naar achteren toe. Zet de zijkanten net achter de oren vast met haarspelden, zodat het naar achteren blijft zitten. 

Producten die je een handje helpen bij het creëren van deze look:
Bron: Pinterest.com

 

Stijlvol stijl haar
Maak je haar stijl met een stijltang, zodat het super recht naar beneden valt. Zorg dat je scheiding recht in het midden zit en breng een anti-frizz glansserum aan. Je bent helemaal klaar om op pad te gaan! 

Producten die je een handje helpen bij het creëren van deze look:

  • ECRU New York Acacia Proteïne Shampoo & Conditioner: Voor het verzorgen en gezonder maken van je haar.
  • REF Wonderoil: Breng de haarolie aan op lichtvochtig haar. De REF Wonderoil maakt je haar sterker, gezonder en glanzender.
  • KMS Tame Frizz De-Frizz Oil: Ook deze olie breng je aan op lichtvochtig haar. Verdeel het goed over de punten. Met dit product zorg je ervoor dat je haar niet pluist en dat je het makkelijker kan doorkammen.
  • Schwarzkopf OSIS+ Soft Glam Smooth Polish Elixir: Dit product kan je aanbrengen op droog haar. Zo creëer je een gladde glanzende look met extra controle in de punten.
  • Biosilk Silk Therapy Silk Filler: Deze Leave-in conditioner is speciaal voor beschadigd haar en zorgt ervoor dat je haar weer gaat glanzen en fluweelzacht aanvoelt. De Silk Filler breng je aan op handdoekdroog haar en spoel je vervolgens niet uit.


 

Bron: Elle.com

  

De fishtail knot
Deze knot is helemaal Disney-prinses waardig. Begin met het rechttrekken van je haar en maak een scheiding aan de zijkant. Duw je haar aan de voorkant terug in een lage pony, maak dan alvast een klein stukje van de fishtail vlecht. Draai je niet-gevlochten pony mee in een knot en wikkel de vlecht rond de basis. Maak gebruik van haarspelden om alles op zijn plek te houden. 

Producten die je een handje helpen bij het creëren van deze look:


Bron: weddingchicks.com

 

De messy updo
Kopieer de jaren '90-look door te beginnen met het meest essentiële haargereedschap… Een stijltang. Maak je lokken recht en voeg een serum toe voor extra glans. Scheid het losjes in het midden en trek het dan omhoog in een pony. Draai kleine delen van het haar rond en maak ze vast met pinnen - extra throwback-punten als je vlinderklemmen gebruikt. Trek twee stukken haar aan de voorkant naar beneden voor de laatste aanraking.

Producten die je een handje helpen bij het creëren van deze look:


 

Bron: MODweddings.com

 

De half-bun
Deze mini knot is supergemakkelijk en ook chique. Doe het bovenste deel van je haar omhoog in een strak knotje en stop er eventuele losse plukjes tussen. Dat was letterlijk alles wat je maar hoeft te doen om dit kapsel zelf te creëren. 

Producten die je een handje helpen bij het creëren van deze look:


Bron: stylecaster.com