Leestijd: 2 minuten

 

New Year, new me! Het nieuwe jaar is begonnen, tijd voor een nieuwe coupe! In dit blog ga ik je de kapsels van 2023 laten zien. 

 

 

90’s hair/ Butterfly kapsel

Ben jij super gehecht aan je lange lokken maar ben je wel opzoek naar iets 'nieuws'? Dan is deze 90’s coupe perfect voor jou! Belangrijk voor deze coupe is de combinatie van korte en langere lagen die geknipt zijn op basis van jouw gezichtsvorm. 

 

Producten

Om deze coupe af te maken is het toch echt wel het allerbelangrijkst dat je je haar goed uit föhnt of een warmte borstel gebruikt zoals deze van DIVA. Om je haar te preppen is het fijn om een Blow out crème te gebruiken. Een blow out crème zorgt ervoor dat je blow out beter blijft zitten. Het product gaat pluis tegen, bevat een uv- & thermische bescherming en maakt het haar gladder/glanzender. 

 

 

 

 

Curved bob

Je lange lengtes zat? Dan zou je kunnen gaan voor een curved bob! Een curved bob is eigenlijk een boblijn, helemaal strak op èèn lengte. Wat bij een curved bob belangrijk is, is dat je hem juist styled. Je kunt dit doen met een föhn borstel of een stijltang. Zorg ervoor de dat je de punten mooi naar binnen styled.

 

Producten

Zoals al aangegeven is heb je voor deze coupe een hitte tool nodig om je punten naar binnen te stylen (tenzij je blessed bent en jouw haar van nature zo opdroogt). Verder is het belangrijk dat je een hitte beschermer gebruikt om jouw mooie lokken te beschermen.

 

   

 

 

 

Korte pixie

 Een vrij gedurfde maar zeker vette coupe die je veel gaat zien dit jaar is de korte pixie. Deze coupe is op verschillende manieren te dragen. Van strak en klassiek tot aan wat stoerder en rommeliger. Net wat jij leuk vindt!

 

Producten

Er zijn verschillende producten die je kunt gebruiken om deze coupe te stylen. Afhankelijk natuurlijk van waar je voor wil gaan. Gebruik een paste als je het prettig vindt om gedurende de dag je haar te restylen. Het product heeft vaak een lage tot medium hold, geeft glans en is wat natter qua structuur. Niet zo’n fan van glans? Geen probleem! Voor deze coupe kun je ook prima een volume poeder gebruiken. Een volume poeder is een lichtgewicht product wat binnen enkele seconde volume en textuur geeft. 

 

 

 

 

Ben jij eigenlijk nog heel tevreden met jouw coupe? Maar wil je wel even iets anders? Hou dan onze blogs in de gaten! Er zal deze maand ook nog een blog online komen waar we de kleur trends van 2023 laten zien!

 

Liefs,

Isabella van Haarpro.nl