Giovanni, natuurlijke haarproducten

Bezig met laden...
Giovanni, natuurlijke haarproducten

Ben je op zoek naar natuurlijke haarproducten? Stop dan met zoeken! Ik vertel je vandaag alles over de natuurlijke haarproducten van Giovanni. Bij Giovanni gebruiken ze uitsluitend natuurlijke ingrediënten, chemicaliën zijn een absolute no-go! Het grootste gedeelte van Giovanni haarproducten zijn ook nog eens CG (Curly Girl vriendelijk) en dus geschikt voor krullend haar! Lees je mee?

Giovanni, natuurlijke haarproducten

Giovanni haarproducten

Giovanni is in Amerika al jarenlang ontzettend populair. Giovanni is opgericht in 1979 met de missie om de kloof te overbruggen tussen natuurlijke haarverzorging en de kwaliteit van haarverzorging uit de salons. Nu, ruim 40 jaar later, heeft Giovanni een volledig assortiment aan hoogwaardige shampoos, conditioners en andere natuurlijke haarproducten. Hoog tijd om deze natuurlijke producten ook naar Nederland te halen!

Waarom is Giovanni zo populair?

Waarom zijn deze haarproducten in Amerika zo populair? Dat heeft alles te maken met de missie van dit merk. Zo zegt Giovanni ‘nee’ tegen kunstmatige kleurstoffen, minerale oliën, ftalaten en dierproeven. En Giovanni zegt ‘ja’ tegen biologisch afbreekbare ingrediënten, krachtige plantenextracten, milieuvriendelijke verpakkingen en sulfaat- en parabeenvrije producten!

Overtuigd van de voordelen van de Giovanni haarproducten? Lees dan snel verder, ik vertel je welke producten geschikt zijn voor jouw haartype!

Voor welk haartype is Giovanni geschikt?

Yesss, Giovanni heeft haarproducten voor alle haartypen. Het ruime assortiment met o.a. shampoos, conditioners en stylingproducten biedt voldoende keuze ongeacht welk haartype je hebt. Er is voor iedereen wel een geschikt product te vinden. Welke collectie geschikt is voor welk haartype, lees je hieronder:

Giovanni Eco Chic Hair Care

De Eco Chic Hair Care haarproducten zijn heel populair onder krullenbollen maar geschikt voor alle haartypes

De Giovanni Eco Chic Hair Care collectie is ontworpen voor alle haartypes en is meteen de grootste en meest uitgebreide collectie van Giovanni. Van shampoos, conditioners tot treatments en stylingproducten, voor elk haartype is een geschikt product te vinden. Zo heb je bijvoorbeeld de verkwikkende Tea Tree Triple Treat shampoo & conditioner voor de hoofdhuid en de gladmakende Smooth As Slik shampoo & conditioner voor zijdezacht en glanzend haar. De Eco Chic Hair Care producten zorgen ervoor dat jij chic over straat gaat!

Giovanni Eco Chic Hair Care


Giovanni 2chic Frizz Be Gone

Speciaal voor pluizend haar

Heb je last van pluizend haar? Probeer dan eens de producten uit de Giovanni 2chic Frizz Be Gone collectie. Deze haarverzorgings- en stylingproducten creëren gepolijst, glad en glanzend haar. De mix van natuurlijke ingrediënten en het gepatenteerde Dual Complex van Shea butter en Sweet Amandel Oil zorgt samen voor extra hydratatie en minder pluis.

Giovanni 2chic Frizz Be Gone


Giovanni 2chic Repairing

Speciaal voor droog, beschadigd, geblondeerd & gekleurd haar

Droog, beschadigd, geblondeerd en gekleurd haar, het heeft allemaal extra verzorging nodig! Met de natuurlijke haarproducten uit de Giovanni 2chic Repairing collectie geef jij jouw haar de juiste hydratatie. Het exclusieve Dual Repairing Complex, een gepatenteerde mix van braambes en kokosnoot, herstelt gespleten haarpunten. Het resultaat? Gezonde, gladde en glanzende lokken!

Wist je dat alle Giovanni haarproducten 100% kleurveilig zijn? Ideaal als je geblondeerd of gekleurd haar de juiste verzorging wilt geven.

Giovanni 2chic Repairing


Giovanni 2chic Ultra-Sleek

Speciaal voor vet haar en hoofdhuidproblemen

Maak jouw haar sterker en voorkom gespleten haarpunten en pluis met de natuurlijke haarproducten uit de Giovanni 2chic Ultra-Sleek collectie! De Ultra Sleek haarproducten zijn speciaal ontwikkeld om het vochtgehalte van een vette hoofdhuid in evenwicht te brengen. De producten bevatten Braziliaanse keratine & Marokkaanse arganolie die zorgen voor gezonde en stralende lokken.

Giovanni 2chic Ultra-Sleek


Giovanni 2chic Ultra-Volume

Speciaal voor fijn, dun, slap & futloos haar

Geef fijn, dun, slap en futloos haar een boost met de Giovanni 2chic Ultra-Volume haarproducten. Het geheim van deze volumegevende haarproducten is het Dual Volumizing Complex. Deze gepatenteerde mix van mandarijn boter en rijpe papaja zit vol antioxidanten en vitamines. Ideaal om meer volume, glans en veerkracht te creëren!

Giovanni 2chic Ultra-Volume


Giovanni 2chic Ultra-Moist

Speciaal voor dof, droog en beschadigd haar

De Giovanni 2chic Ultra-Moist collectie biedt de juiste voeding om droog, dof en beschadigd haar te verzorgen. Het exclusieve Dual Moisture Complex van avocado- en olijfolie helpt om vocht, kracht en glans toe te voegen aan het haar. Voor een extra diepe hydratatie is deze collectie verrijkt met Aloë Vera, Shea Butter, Omega 6 en 9 en een gepatenteerde mix van vitamines! Het resultaat? Soepel, glanzend en gezond haar!

Giovanni 2chic Ultra-Moist



Veelgestelde vragen

Is Giovanni vegan?

Ja, alle Giovanni haarproducten die bij ons op de website staan zijn vegan!

Zijn er proefverpakkingen of testers verkrijgbaar?

Wil je graag proberen of de Giovanni haarproducten bij jou passen? Probeer dan eens onze Giovanni travel sizes, deze kleine verpakkingen zijn ideaal voor mee op reis, maar ook heel geschikt om kennis te maken met dit merk!

Is Giovanni CG?

Eén van de meest gestelde vragen die bij ons binnen komt gaat over Giovanni en de Curly Girl methode voor krullend haar. Zijn de haarproducten van Giovanni CG vriendelijk? En dan is het altijd fijn om te melden dat een groot deel van de producten geschikt is als je de CG methode volgt! Ja, je leest het goed: een groot deel. Niet alles is CG, maar de Giovanni haarproducten die wel CG zijn hebben een CG melding op de productpagina staan en deze zijn ook te vinden in onze CG categorie. Daar lees je precies of de producten CG zijn en of ze proteïne bevatten.

Tip: de Giovanni LA Styling gel is een erg populair CG product onder de krullenbollen!

Koop hier de natuurlijke haarproducten van Giovanni

Heb je nog meer vragen over het merk Giovanni? Stel ze dan gerust in de reacties hieronder!

Liefs,

Channa van Haarpro.nl

Opmerkingen
Laat een reactie achter
Je email adres wordt niet gepubliceerd
Jessica
Bezig met laden...
In de omschrijving van de producten komt proteine niet aan bod. Wat zijn de proteine vrije producten?
Rosalie van Haarpro.nl
Bezig met laden...
Hoi Jessica, Als een haarproduct geen proteïne bevat staat dit inderdaad niet vermeld in de product omschrijving. Mocht er wel proteïne in zitten dan staat dit onderaan vermeld als CG melding: 'CG melding: Dit product bevat proteïne.’ Mocht je deze vermelding dus niet zien staan, kun je ervan uit gaan dat het product vrij is van proteïne. Groetjes, Rosalie van Haarpro.nl