De beste leave-in conditioners voor droog & beschadigd haar

Bezig met laden...
De beste leave-in conditioners voor droog & beschadigd haar

Leestijd: 3 minuten

Wordt je haar snel droog of is het beschadigd? Dan kan jouw haar wel wat extra voeding en verzorging gebruiken. Heb je geen tijd voor een intensief haarmasker, probeer dan eens een leave-in conditioner voor droog en/of beschadigd haar. Doordat je een leave-in conditioner niet uitspoelt, wordt het haar de hele dag gevoed en beschermd. En het grootste voordeel? Een leave-in conditioner breng je aan binnen één minuut. Dat noem ik nou een win-win situatie!

De beste leave-in conditioners voor droog & beschadigd haar

Wat is een leave-in conditioner?

Na het wassen met een shampoo heeft het haar een conditioner nodig (lees hier waarom). Maar maakt het uit of dit een normale conditioner is of een leave-in conditioner? En wat is een leave-in conditioner eigenlijk? De naam ‘leave-in’ verklapt het al, dit betekent letterlijk ‘achterlaten in’. Waar je een normale conditioner uitspoelt, laat je een leave-in conditioner dus achter in het haar.

Verder heeft de leave-in conditioner dezelfde eigenschappen als een normale conditioner: het voedt, hydrateert, beschermt en verzacht het haar. Daarnaast kan je een leave-in conditioner als extra verzorging tussen je wasbeurten door gebruiken, een gewone conditioner niet.

De voordelen van een leave-in conditioner

  • Voedt, hydrateert en verzacht het haar
  • Vermindert pluis
  • Perfect als extra verzorging voor droog en beschadigd haar
  • Ideaal als je weinig tijd hebt voor je haarverzorging

De voordelen van een leave-in conditioner

Perfect als extra verzorging voor droog en beschadigd haar

Het haar heeft niet veel nodig om beschadigd of uitgedroogd te raken. Ons haar wordt dagelijks blootgesteld aan invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan het weer, het gebruik van een föhn of stijltang of het kleuren van het haar. Allemaal invloeden die ervoor kunnen zorgen dat je haar te maken krijgt met de volgende eigenschappen:

  • Dof haar (haar zonder glans)
  • Klitten in je haar
  • Pluizig haar
  • Onhandelbaar haar
  • Gespleten haarpunten


Gelukkig zijn er speciale leave-in conditioners om te helpen bij het herstellen van droog en beschadigd haar. Ik heb ze voor je op een rijtje gezet:

1. Joico Hydrasplash Replenishing Leave-In

De Joico Hydrasplash Replenishing Leave-in is een leave-in conditioner voor fijn en droog haar. Het voedt en geeft een hydratatie boost voor soepel, zacht en glanzend haar. Deze leave-in verzwaart het haar niet en helpt pluis tegengaan. De leave-in conditioner is verrijkt met kokoswater, dit is een natuurlijke hydrator en is rijk aan vitamine A, C en E. Deze leave-in conditioner helpt om het haar te herstellen, versterken en beschermen tegen de effecten van dagelijkse styling en andere invloeden van buitenaf.

Joico Hydrasplash Replenishing Leave-In

2. It's a 10 Miracle Leave-in

De It’s a 10 Miracle Leave-in Conditioner Spray is een bestseller in Amerika. Deze Leave-in Conditioner Spray zit vol met natuurlijke ingrediënten, zoals zonnebloempitten en extract van groene theebladeren en zijde-aminozuren, om de natuurlijke glans van het haar naar voren te halen. De spray herstelt droog en beschadigd haar, bij elk gebruik maakt de spray het haar sterker en gezonder.

De It’s a 10 Miracle Leave-in Conditioner Spray gaat kleurvervaging en ongewenste koper- en geeltinten tegen.   

  It's a 10 Miracle Leave-in

 

Benieuwd naar het verschil tussen een leave-in creme en een leave-in spray? Je leest het in het artikel: Alles wat jij wilt weten over leave-in conditioners!

3. Giovanni 2chic Ultra Moist Leave-In Spray

De Giovanni 2chic Ultra Moist Leave-In Spray is een vochtinbrengende spray voor een mooie gepolijste finish. De spray hydrateert en voedt je haar met avocado en olijfolie. Je haar wordt elastischer en beschermt tegen hittetools. De spray bevat 100% natuurlijke ingrediënten, is vegan en mag worden gebruikt als je de Curly Girl methode volgt!

Giovanni 2chic Ultra Moist Leave-In Spray

 

4. Fudge Professional One Shot Leave-in Treatment Spray

De Fudge Professional One Shot Leave-in Treatment Spray is een voedende en herstellende spray om het haar te versterken, ontklitten en verzorgen. De spray bevat o.a. tarwe- en zijdeproteïnen die het haar conditioneren en verzachten, waardoor het haar makkelijk doorkambaar wordt. Daarnaast zorgt de spray ervoor dat gekleurd haar wordt beschermd zodat de kleur langer mooi blijft!

Fudge Professional One Shot Leave-in Treatment Spray

 

5. Yari Green Curls Ultra Hydrating Leave-In Conditioner

Speciaal voor krullenbollen met droog of beschadigd haar de Yari Green Curls Ultra Hydrating Leave-In Conditioner. Deze leave-in conditioner zit vol natuurlijke ingrediënten, zoals avocado-, bosbes- en granaatappelextracten. Deze ingrediënten helpt krullen hydrateren en voeden zonder het te verzwaren. Ook deze leave-in helpt beschermen tegen invloeden van buitenaf en is Curly Girl proof.

Yari Green Curls Ultra Hydrating Leave-In Conditioner

6. Redken All Soft Mega Hydramelt Treatment

Redken All Soft Mega Hydramelt Treatment is een intens voedende leave-in treatment voor ernstig droog, broos haar. De leave-in is verrijkt met het Superfood Nourish Complex en bevat ingrediënten waaronder aloë vera en sacha inchi-olie. Deze leave-in treatment helpt het haar sterker, zachter en beheersbaarder maken.

Wil je al onze leave-in conditioners bekijken? Op deze pagina kun je ons volledige aanbod bekijken.

 

Liefs,

Channa van Haarpro.nl 

Opmerkingen
Laat een reactie achter
Je email adres wordt niet gepubliceerd